رفتن به مطلب

ماجرای هارد دیسک تقلبی با گارانتی الاتصال WD15EALS

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

من حدود یکسال و دو سه ماه پیش یه هارد با گارانتی الاتصال خریدم . فروشنده گفت هارد گارانتیش رو به اتمامه ولی نو هست و 220 هزار تومن هم براش از من پول گرفت . این هارد بعد از حدود 2-3 ماه از کار افتاد یعنی دیگه دیتکت نمیشه. و چون گارانتیش تموم شده بود من انداختمش تو کمد . تا اینکه چند روز پیش دوباره رفتم سراغش و سریالش رو چک کردم WD15EALS دیدم اصلا همچین سریالی وجود نداره و تازه فهمیدم که این هارد تقلبی هست .

گارانتی هم اصلا قبول نمیکنه که هارد قلابیه و میگه هارد دیسک تقلبی اصلا وجود نداره .

عکسها رو براتون میزارم و توصیه می کنم از این گارانتی خرید نکنید تا به سرنوشت من دچار نشید .

post-11058-0-16313000-1425460079_thumb.jpg

post-11058-0-76886300-1425460098_thumb.jpg

ویرایش شده توسط هاشم
لینک به دیدگاه

هارد ۱.۵ ترا هم داریم عایا ؟

لینک به دیدگاه

منم یک عدد هارد   160  گیگ وسترن blue اکبند خریدم گارانتی الاتصال موقعی که وصل کردم error smart داشت :-? به هیچ عنوان هم روش نمیشد ویندوز نصب کرد هارد دیتکت میشد ولی نمیشد ویندوز نصب کرد -متاسفانه هارد تقلبی تو بازار خیلی زیاد شده مخصوصا گارانتی تقلبی الاتصال

لینک به دیدگاه

البته دوستان به اون ميگن Part Number نه سريال، اما بله، تقلبيش زياده، حتما" از جاى معتبر خريد كنيد و حتما" پارت نامبر رو در وب سايت سازنده چك كنيد.

لینک به دیدگاه

یک سامانه ی الکترونیک هست برای ثبت شکایات از موارد این چنینی. پی گیری کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بعید میدونم هارد دیسک باشه و احتمالا فقط یه آی سی فلش توشه،اگه مقدوره بازش کنید،چون فناوری ساخت هارد دیسک خیلی پیچیده است و کار هرکسی نیست.

موقع کار کردن لرزش یا صدای چرخش داشت؟

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

درود

تا اونجایی که من می دونم هارد های گارانتی الاتصال هاردهای رفرشی هستند و کلا بعد یک مدت کوتاه خراب می شدن. من تعدادی زیادی خرابی از این هارد ها داشتم البته تا الان ندیده بودم WD هم تو بازار داشته باشه که دیدم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هارد تقلبی نداریم

بلکه یه سری هارد ریفر یا مورد دار رو لیبل جدید میزنند و میفروشند مثل الاتصال و گارانتی تختجمشید و .......

لینک به دیدگاه

این هارد رو نمیدونم از کجا اوردند  امروز باهاشون تماس گرفتم میگن هارد قلابی نیست چون هارد قلابی وجود نداره :-? :wacko: بهش میگم یه لینک بده که این پارت نامبر توش باشه . فکر کنم بلو اصلا بالای 1 ترا نداشته باشه . اون بارکد رو هم که اسکن میکنم میگه هارد 4 ترا گرین هست :eek: .

لینک به دیدگاه

درود

بعید میدونم هارد دیسک باشه و احتمالا فقط یه آی سی فلش توشه،اگه مقدوره بازش کنید،چون فناوری ساخت هارد دیسک خیلی پیچیده است و کار هرکسی نیست.

موقع کار کردن لرزش یا صدای چرخش داشت؟

عزیز کاملا هارد دیسکه . همونجور که بقیه گفتن منم فکر میکنم رفرش باشه که دوباره لیبل زدن .

لینک به دیدگاه

هارد ۱.۵ ترا هم داریم عایا ؟

گرین داریم ولی بلو نه

لینک به دیدگاه

منم یک عدد هارد   160  گیگ وسترن blue اکبند خریدم گارانتی الاتصال موقعی که وصل کردم error smart داشت :-? به هیچ عنوان هم روش نمیشد ویندوز نصب کرد هارد دیتکت میشد ولی نمیشد ویندوز نصب کرد -متاسفانه هارد تقلبی تو بازار خیلی زیاد شده مخصوصا گارانتی تقلبی الاتصال

اره دقیقا مال منم از اول ارور اسمارت داشت و جلو فریم ور و اینا هم علامت سوال میزد . حالا هم از هر 30- 20 بار که روشن میکنی یه بار دیتکت میشه

لینک به دیدگاه

یک سامانه ی الکترونیک هست برای ثبت شکایات از موارد این چنینی. پی گیری کنید.

اگه ادرسی دارید لطف کنید حتما پیگیری میکنم

لینک به دیدگاه

سلام

اگه به نوشته do not cover any holes دقت كنيد در كلمه not ، o به n چسبيده و در كلمه any ،

N به y چسبيده و در holes بار ديگر o به h چسبيده كه نشون مى ده تقلبى هست نامصب تو جنس هاى تقلبى فونت كلمات و نوشته ها فرق داره

لینک به دیدگاه

اگه ادرسی دارید لطف کنید حتما پیگیری میکنم

http://www.cppo.ir/pages/frontEnd/main.aspx

124.ir

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

این هاردها رو میگیرن با دستگاه pc 3000 اسمارتشو ریست میکنن و کل کارکرد هارد صفر میشه  و یه لیبل الکی میزنن روش با گارانتی تقلبی الاتصال :eek: من هارد اک خریدم پشت برد سولفات  زده بود :eek:

ویرایش شده توسط nasabam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان کلا گارانتی الاتصال نخرید منم چندین مورد با هارداش داشتم دو سال پیش کلا گارانتیش هم تقلبیه

لینک به دیدگاه

جای جالبش اینه سیگیت هم به این مرض مبتلاست

پارت نامبر یه هارد رو میزدم هیچی نمیومد براش

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز

دوستان این هارد هایی که مشاهده میکنید هارد های ریفر هستش که متاسفانه افرادی که از انگشتان ی دست کمتر هستش اقدام به واردات میکنند

این هارد ها بیشتر اوقات وسترن هستش و این هارد رو با هاردی دیگه به اصطلاح 2تا یکی میکنن که ترکیب حاصل هارد شما هستش

زمانی هم که خراب میشه تقریبا تعمیر هارد صفر هستش و باز باید به کارخانه برگردانده شوند

برای ما خیلی مشتری میاره که اطلاعات مهمی داره ولی کاری نمیشه کرد!

اون ارور هم که دوستان گفتن تقریبا طبیعی هستش

شما هارد هم اک کارخانه میده ممکن بدسکتور داره که خودشون حذف میکنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...