رفتن به مطلب

مشاوره انتخاب مادربرد برای این قطعات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

اگر بخوام یه سیستم جمع کنم که کار گرافیکی باهاش نداشته باشم شاید 1 یا 2 گیگ گرافیک بعدا بندازم،cpu هم i5 یا i7 بخرم رم هم حداکثر 16 گیگ که الان فقط 8 گیگ یندازم و هارد هم حداقل 1tr چه مادربردی پیشنهاد میکنید که هم ارزون ارزون باشه هم با چیزایی که گفتم جور در بیاد  به مشکل برخورم.

cpu یا i5 مدل 4690 میخرم یا i7 مدل 4790 که فکر کنم اینا سوکت 1150 هستش چون منکه زیاد سر در نمیارم.

اورکلاک و اینچزام نیاز ندارم.

فقط میخوام مادربردی باشه که بتونه اون قطعاتو که بالا گفتم ساپورت کنه راستی میخوام حتما 4تا جای رم داشته باشه که توی هر کدوم یه 4گیگ بندازم فرکانس یا باس هم کمتر از 1600 نباشه اینطور که تحقیق کردم کمتر از 1600 سرعتش کمه.

مارکای متفرقه نباشه چون چندساله با فاکسکان کارمیکنم تاحالا چندبار خازن ترکنده.

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اگر بخوام یه سیستم جمع کنم که کار گرافیکی باهاش نداشته باشم شاید 1 یا 2 گیگ گرافیک بعدا بندازم،cpu هم i5 یا i7 بخرم رم هم حداکثر 16 گیگ که الان فقط 8 گیگ یندازم و هارد هم حداقل 1tr چه مادربردی پیشنهاد میکنید که هم ارزون ارزون باشه هم با چیزایی که گفتم جور در بیاد  به مشکل برخورم.

cpu یا i5 مدل 4690 میخرم یا i7 مدل 4790 که فکر کنم اینا سوکت 1150 هستش چون منکه زیاد سر در نمیارم.

فقط میخوام مادربردی باشه که بتونه اون قطعاتو که بالا گفتم ساپورت کنه راستی میخوام حتما 4تا جای رم داشته باشه که توی هر کدوم یه 4گیگ بندازم فرکانس یا باس هم کمتر از 1600 نباشه اینطور که تحقیق کردم کمتر از 1600 سرعتش کمه.

ممنون

چون اوور نمی کنی نیازی به سری z نیست

این خوبه http://lioncomputer.ir/product/5080/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF+%D8%A7%D8%B2%D8%B1%D8%A7%DA%A9+%D8%A7%DA%86+97+%D9%BE%D8%B1%D9%88+4/

لینک به دیدگاه

چقدر میخوای برای خرید هزینه کنی ؟ اول این را مشخص کن

لینک به دیدگاه

ارزونترینش باشه ولی واقعا از متفرقه هایی مثل فاکسکان نباشه چون ازش خیری ندیدم.

ازراک نمیدونم چه جور برندیه چون تا دو هفته پیش اصلا اسمشو نشنیده بودم میترسم اونم مثل فاکسکان در بیاد.

msi.giga.asus اینا بنظرم برندایی باشن که بشه روش حساب کرد.

نظرتون با سری 81 ویا حتی پاینتر چیه؟

اخه واسه کاری میخوام سیستم ببندم که ریسک داره ممکنه بتونم ازش پول در بیارم ممکنه که نتونم راسیتش واسه کسب درامد میخوام به همین دلیل میخوام سعی کنم هزینه ی زیادی نکنم و البته باید به این موردم توجه داشته باشیم که ممکنه خوب باشه یعنی کارم بگیره.

حتی میخوام پاور و هارد و رمو دست دوم بگیرم و همینطور cpu البته سالم و کم کارکرد.

امیدوارم توضیحاتم در حدی بوده باشه که کمکی برای جمع اوری یه سیستم مناسب باشه.

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ارزونترینش باشه ولی واقعا از متفرقه هایی مثل فاکسکان نباشه چون ازش خیری ندیدم.

ازراک نمیدونم چه جور برندیه چون تا دو هفته پیش اصلا اسمشو نشنیده بودم میترسم اونم مثل فاکسکان در بیاد.

msi.giga.asus اینا بنظرم برندایی باشن که بشه روش حساب کرد.

نظرتون با سری 81 ویا حتی پاینتر چیه؟

اخه واسه کاری میخوام سیستم ببندم که ریسک داره ممکنه بتونم ازش پول در بیارم ممکنه که نتونم راسیتش واسه کسب درامد میخوام به همین دلیل میخوام سعی کنم هزینه ی زیادی نکنم و البته باید به این موردم توجه داشته باشیم که ممکنه خوب باشه یعنی کارم بگیره.

حتی میخوام پاور و هارد و رمو دست دوم بگیرم و همینطور cpu البته سالم و کم کارکرد.

امیدوارم توضیحاتم در حدی بوده باشه که کمکی برای جمع اوری یه سیستم مناسب باشه.

ممنون

ارزاک یکی از برندهای حرفه ای هستش و برد پیشنهادی 360 تومن که ارزونترین برد واسه core i7

البته اگه بخوای i5 بگیری همون چیپ 81 کافیه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

ممنون

سلام

برای  پردازنده میتونید مدل i5 4670 ویا i5 4690  روانتخاب کنید که فرکانس و سرعت وبازدهی خوبی داره.

درمورد مین برد چون نمی خواهید اورکلاک کنید بهتره از سری H97 برند ایسوز ویا گیگابایت رو انتخاب کنید که مشکل ساپورت نشدن سی پی یوی قوی رو نداشته باشید.

رم رو هم میتونید ازبرند جی اسکیل انتخاب کنید که تایمینگ خوبی (CL8) نسبت به برندهای معروفی چون کینگ استون ویاژل داره وهم اینکه فرکانس خوبی هم داره Speed: 1866 MHz

لیست روببینیم:

CPU: Intel Core™ i5-4690 Haswell Processor

Mother board: GIGABYTE H97-D3H LGA1150 H97

Ram: Gskill TridentX 16GB 8GBx2 1866Mhz DDR3  

ویرایش شده توسط Maxwell
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
ممنون 

یه مدل مادربورد دیدم تو بازار هست که زیادم بود جعبه ش مشکی و زرد بود چیپ 81 بود فکر کنم یا 85 دقیق نمیدونم چون برای خرید چیز دیگه رفته بودم ولی این مدل مین پشت اکثر ویترین ها بود احتمالا هم از برند گیگا بود.

حالا میخوام بدونم به نظرتون وقتی هنوز این چیپ داره استفاده و فروش میره به این معنی نیست که میتونه کارامد باشه و کار منو راه بندازه؟

ممنون میشم از دوستان یه مدل از همین چیپ های 81 یا 85 البته h و p داره که من سر در نمیارم معرفی کنند که کارمنو که میخام 4 تا اسلات رم داشته باشه چون موقتا 2*4 میندازم تا بعد دوتا دیگه هم اضافه کنم و سی پی یو I7 یا I5 بندازم راه بندازه بدون هیچ مشکلی یعنی باهم مچ باشن.

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

سلام من یک مادر برد Asus 970 pro gaming دارم که  PCI E 2.0 16x هستش اما کارت گرافیکم به PCI 3.0 می‌خورد. حالا می‌خواستم بدانم که ایا کارت گرافیکم در اسلات نصب می‌شود ؟ و اگر نصب می‌شود چقدر از کارایی کارت گرافیک کم می‌شود؟(یعنی 8gb سرعت گرافیک 6gb میشود یا نه )

لطفاً مادر برد دیگری پیشنهاد ندهید و اگر پیشنهاد می‌دهید مادر برد CPU amd fx-9590 را پشتیبانی کند ؟ (قیمت مادر برد مهم نیست)

یک سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه چه فن خنک کننده ای بگیرم که هم سی‌پی‌یو را جواب دهد و هم گرافیک؟

کارت گرافیکم AMD RX 580 red devil (8gb

ویرایش شده توسط Shogun
چیزی کم گذاشته بودن
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...