رفتن به مطلب

اجرای بازی Atilla total war با لپ تاپ

OM1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام....

من به بازی های سری توتال وار خیلی علاقه دارم.

سیستم پیشنهادی این بازی :

Processor: 2nd Generation Intel Core i5 • RAM: 4 GB
Memory: 4 GB RAM
Graphics: 2 GB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti or AMD Radeon HD 5870
DirectX: Version 10
Hard Drive: 35 GB available space
Additional Notes: PC integrated graphics chipsets require 64 bit Windows, e.g. Intel HD series., Unsupported graphics chipsets for Mac: NVIDIA GeForce 9 series, GeForce 300 series, GeForce Quatro series ; AMD Radeon HD 4000 series, Radeon HD 2000 series.

من قبلا روم 2 را بازی میکردم ولی از بس که بازیش کردم دیگه برام تکراری شده وهیچ هیجانی نداره.

حالا میخوام آتیلا رو بازی کنم تمام مشخصات سیستم پیشنهادیش به لپ تابم میخوره بجز کارت گرافیک که گرافیک لپ تاپ من مدل 525M 1GB هست.

مدل لپ تاپ من  Dell n5110 .

سی پی یو: دو هسته ای intel core i5-2410M 2.30GHz

رم: 4 GB

گرافیک: 525M 1GB

ویندوز: 7 64bit

مشکل من فقط کارت گرافیک هست میخواستم بدونم راحی نیست که قدرت گرافیکو برد بالا یا مقدار حافظه رم گرافیکو افزایش داد مثلا از 1 گیگ به 2 گیگ؟

لطفا دوستان منو راهنمایی کنن تا بتونم این بازی رو با جزئیات بالا اجرا کنم.

ممنون.

لینک به دیدگاه

دوست عزىز

سىستمىى که براى بازى پىشنهاد مىدن براى بالاترىن کىفىت بازى هستش ( البته اکٽرا توى رزولىشن ۱۰۸۰ ) پس توى رزولىشن پاىىن تر و کىفىت پاىىن تر احتمالا بدون مشکل اجرا مىشه .

اما براى قوىتر کردن گرافىک .

جدا از بحٽ ارتقا سىستم شما مىتونىد گرافىک تون رو اور کنىد که پىشنهاد نمىشه . چون کلا لپ تاپ براى اىن کارها نىستش . اما در مورد حجم مورد نىاز کارت گرافىک . از اونجاىى که اکٽر کارت گرافىک ها مىتونن رم مورد نىازشون رو از رم سىستم شىر کنن و چون سرعت رم گرافىک لپ تاپ و رم سىستم تفاوت زىادى نداره ( در مقاىسه با گرافىک هاى پى سى ) احتمالا مشکلى پىش نمىاد پس خىلى نگران نباشىد !

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...