رفتن به مطلب

**** خرید کالا از آمازون *** کارمزد فقط 5%

Extreme Plus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

من میتونم سفارش بدم بفرستند  دبی از دبی  هم دوستان برای من پست کنند یا میتونم خودم مسافری بیارم 

حالا شما هزینه پست تا دبی رو ببینید چقدر میشه 

البته یک چیزی بگم بیشتر این محصولات رو میشه تو شرق اسیا پیدا کرد اگه بتونید یک سورس خوب برای این قطعات پیدا کنید مثلا تایوان یا چین راحت میشه وارد کرد با قیمت خیلی کمتر 

درود باشه عزیز

پس کامل که شد لیست رو میدم خدمتتون

ببینیم چطور میشه

ممنون @};-

لینک به دیدگاه

• ارسال 140
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

درود باشه عزیز

پس کامل که شد لیست رو میدم خدمتتون

ببینیم چطور میشه

ممنون @};-

خواش میکنم  @};-

لینک به دیدگاه

درود

دوستان چند نکنه رو بگم برای خرید از این سایت ها

سایت Alibaba فقط به صورت عمده میفروشه، یعنی سایت عمده فروشی هست

و سایت aliexpress خرده فروشی هست که شما اگر لینک تک میخواید باید از این سایت بگیرید

محصولی هم که میخواید بگیرید با فروشنده هماهنگ کنید که به صورت gift بفرسته که هزینه گمرک ندید

بگردید ارسال رایگان ها رو پیدا کنید و فقط از فروشنده های با امتیاز بالا خرید کنید!

ویرایش شده توسط silvermn
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

@};-  @};-  @};-

ویرایش شده توسط Extreme Plus
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

شروع به کار مجدد فقط خواهشا قوانین رعایت کنید من قیمت رو نمیتونم محاسبه کنم خودتون زحمتشو بکشید هر دلار 4 تومن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فروش ssd چینی شرایط ویژه

سرعتش عالیه و ارزان

لینک به دیدگاه

چه چیزایی رو میتونیم سفارش بدیم ؟ تا چه حجمی ؟ چه تعدادی ؟ یه توضیحات در مورد نوع جنس و محدودیتهای ارسال و هزینه ارسال و گمرکی رو لطف کنید . تو سایت چند قلم بدردبخور دیدم شاید بخوام سفارش بدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چه چیزایی رو میتونیم سفارش بدیم ؟ تا چه حجمی ؟ چه تعدادی ؟ یه توضیحات در مورد نوع جنس و محدودیتهای ارسال و هزینه ارسال و گمرکی رو لطف کنید . تو سایت چند قلم بدردبخور دیدم شاید بخوام سفارش بدم

هرچیزی رو میتونید با هرحجم و تعدادی که خواستید سفارش بدید 

هزینه ارسال هم باید ارسال رایگان انتخواب کنید که 10 تا 45 روز طول میکشه بدستون برسه 

گمرک هم زیر 50 دلار ازتون چیزی دریافت نمیکنند بالای 50 دلار هم من از 10 تومن گمرک دادم تا 50 تومن 

لینک به دیدگاه

ممنون . ولی چرا دلار 4000 ؟ مرجع حساب کنید با دست مزد فکر کنم کمتر بیفته برا مشتری حساب کتاب شما هم راحت تره :) .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون . ولی چرا دلار 4000 ؟ مرجع حساب کنید با دست مزد فکر کنم کمتر بیفته برا مشتری حساب کتاب شما هم راحت تره :) .

خواهش میکنم عزیز 

لینک به دیدگاه

سلام.من خمیر لیکویید اولترا رو میخواستم بخرم که گشتم پیدا نکردم.اگه توی aliexpress هست لطف کنید هزینشو بکید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام.من خمیر لیکویید اولترا رو میخواستم بخرم که گشتم پیدا نکردم.اگه توی aliexpress هست لطف کنید هزینشو بکید

دیگر سایت های چینی و اسیایی رو بگردید

همچنین سایت های روسی و ... 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بزودی پرداخت انلاین فراهم خواهد شد

لینک به دیدگاه

راستش من بغیر از aliexpress و علی بابا سایت دیگه ای رو نمیشناسم.اگه شما میشناسید بگید تا برم بگردم.

در ضمن میخواستم گوشی ایسوس زنفون 2 رو aliexpress از خرید کنم ولی تفاوت قیمتا خیلی زیاده.یکیش 270 دلار میگه اونیکی با همون مشخصات 400 دلار.یکم شک برانگیزه.دلیلش چی میتونه باشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راستش من بغیر از aliexpress و علی بابا سایت دیگه ای رو نمیشناسم.اگه شما میشناسید بگید تا برم بگردم.

در ضمن میخواستم گوشی ایسوس زنفون 2 رو aliexpress از خرید کنم ولی تفاوت قیمتا خیلی زیاده.یکیش 270 دلار میگه اونیکی با همون مشخصات 400 دلار.یکم شک برانگیزه.دلیلش چی میتونه باشه؟

مشخصات رو بخونید ممکنه 2 عدد باشه یا اینکه هزینه حمل خورده 

لینک به دیدگاه

دلار مبادلاتی رو گرون حساب کردی قیمتش الان 3400 هستش الان تو پرشین تولز هستن با 3500 سفارش میدن تو هر جنس هم 2  درصد بر میدارن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دلار مبادلاتی رو گرون حساب کردی قیمتش الان 3400 هستش الان تو پرشین تولز هستن با 3500 سفارش میدن تو هر جنس هم 2  درصد بر میدارن

دیگه حداکثر میتونم 3800 حساب کنم چون سورسی که خریدم دلاری 4200 بوده 

لینک به دیدگاه

مشخصات رو بخونید ممکنه 2 عدد باشه یا اینکه هزینه حمل خورده 

نه تعدادش یک هست و ارسال رایگان هم هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من چهار شنبه هفته پیش برای کسی 5 جفت کفش ورزشی از سایت aliexpress سفارش دادم سفارش بعد دو روز تایید و ارسال شد و چهارشنبه همین هفته سفارش به ایران رسید احتمالا فرداصبح هم بدستشون برسه 

میزان گمرک رو هم فردا اعلام میکنم 

خیلی جالب بود سفارش درکمتر از یک هفته به ایران ارسال شد 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

نرخ دلار به نرخ روز دلار تغییر کرد

کارمزد 5% 

تخفیف روی تعداد 

لینک به دیدگاه

سلام

میشه بگید کالای زیر با هزینه پستش چند میشه؟؟

http://www.aliexpress.com/item/For-Playstation-4-PS4-Console-Winter-is-Coming-Stark-Decal-Skin-Stickers-2-Pcs-Stickers-For/32374717981.html

مدل PS4-S00651 رو میخوام

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

میشه بگید کالای زیر با هزینه پستش چند میشه؟؟

http://www.aliexpress.com/item/For-Playstation-4-PS4-Console-Winter-is-Coming-Stark-Decal-Skin-Stickers-2-Pcs-Stickers-For/32374717981.html

مدل PS4-S00651 رو میخوام

سلام حدودا 37 تومن

لینک به دیدگاه

سلام حدودا 37 تومن

شرمنده انگار این لینکی که بتون دادم هزینه shipping  داشت

میشه اینیکیو ملاحظه بفرمایید؟

http://www.aliexpress.com/item/STARK-Direwolves-Winter-Coming-Skin-Sticker-For-PlayStation-4-PS4-Console-2Pcs-Free-Controller-Cover-Decals/32340833950.html

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...