رفتن به مطلب

مشکل unidentified network مودم تی پی لینک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان لطفا کمکم کنید یه مشکلی پیش اومده 

من چند هفته پیش یهو مودمم که همیشه به اینترنت وصل میشدم از طریق کابل و LAN ، قطع شد و مثلث زرد کنار علامتش اومد و Unidentified network شد و هر کاری کردم نتونستم درستش کنم . شبکه رو دیزیبل کردم مودم رو خاموش روشن کردم ، کابل رو عوض کردم جای کابل رو روی مودم به پورتهای دیگه ( 4 پورت داره ) زدم و خلاصه هر کاری که فکرشو کنید انجام دادم و حتی تو نت مقداری سرچ کردم اما یه سری راه حل هایی بود اونها هم جواب نداد . گفتم شاید مشکل از ویندوزه ، اون موقع ویندوزم پیش نمایش 10 بود اونم عوض کردم ویندوز 8.1 هم نصب کردم بازم همون مشکل هست حتی من جدیدا یه کامپیوتر جدید خریدم کلا با کامپیوتر جدید هم مشکل برطرف نشده و همچنان Unidentified network سر جاش هست لازمه بگم که از طریق وایرلس و وای فای مشکلی نداره و به اینترنت وصله اما از طریق کابل وصل نمیشه ، مودم هم TP Link W8901G هست ) حتی نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم تا ریستش کنم تا بلکه درست بشه ، دکمه ریست پشت مودم هم که ظاهرا فقط ریست برق مودم هست مثل ریست کامپیوتر و چند باری زدمش فقط انگار خاموش روشن شد مودم حالا موندم که مشکل از کجا هست . دوستان لطفا اگه کسی راه حلی داره کمک کنه کلا اعصاب نذاشته این مودمه برام! میشه درستش کرد یا باید عوضش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ :(

لینک به دیدگاه

داداش باید  مودمو  ریست کنی.

فک کنم  زیر  اون دکمه ای  که گفتی  میزنی  و  ری استارت  میشه یه  سوراخ  ریز  هست.

باید با  سوزن  یا  نوک  خودکار یا  یه  چیز  تیز چند  ثانیه اونو  نگه  داری تا   مودم  دوباره  راه  اندازی بشه.

بعد  از  این  کار  باید  همه  تنظیمات  رو  از  اول  شروع کنی.

مثله  روز اولی که مودمو  خریدی

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز و همچنین تشکر از آقای کریمی بخاطر راهنمایی اون . مشکل حل شد مودم رو ریست کردم و تنظیمات رو دوباره انجام دادم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...