رفتن به مطلب

کمک در مورد تغییر ساتا در بایوس

Recommended Posts

سلام دوستان !

یه هارد جدید که بستم میخام ویندوز xp sp2 نصب کنم ولی صفحه آبی میده ! پرسیدن کفتن باید تغییر ساتا در بایوس از achi به ide بدی اینکارو کردم باز نشد و صفحه آبی داد ! ولی cd ویندوز 7 رو گذاشتم و پارتیشن بندی کردم و بدون هیچ اروی پارتیشن شد و ویندوز نصب شد با تنظمیات ide !!! حال چیکار کنم تا ویندوز xp نصب بشه ؟؟؟ بعدش اگه تغییر ساتا از ide به achi بدم ویندوز 7 میپره و باز میتون با 7 پارتیشن کنم ؟؟؟ لفا راهنمایی کنید  باتشکر !

مین asus h97 plus

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز

ساده ترین کار استفاده از ویندوز های XP دارای درایور Sata هست که میتونی از اینجا دانلود کنید : http://soft98.ir/os/windows-xp/2467-Windows-XP-Professional-SP3-SATA-Driver.html

تغییر هم باعث از دست دادن اطلاعات نمیشه

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

ساده ترین کار استفاده از ویندوز های XP دارای درایور Sata هست که میتونی از اینجا دانلود کنید : http://soft98.ir/os/windows-xp/2467-Windows-XP-Professional-SP3-SATA-Driver.html

تغییر هم باعث از دست دادن اطلاعات نمیشه

رفیق یعنی sp2 نصب نمیشه درسته ؟ یعنی تنظیماتو نمیشه دستکاری کرد ؟ کلا اینطوری که نمیشه یا فقط مال بندس که نمیشه ؟ رفیق حالا اگه اینو ویندوز نصب کنم که شما فرمودید و تغییر بدم ساتا رو به achi نصب میشه یا فقط باید ide باشه ؟

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رفیق یعنی sp2 نصب نمیشه درسته ؟ یعنی تنظیماتو نمیشه دستکاری کرد ؟ کلا اینطوری که نمیشه یا فقط مال بندس که نمیشه ؟ رفیق حالا اگه اینو ویندوز نصب کنم که شما فرمودید و تغییر بدم ساتا رو به achi نصب میشه یا فقط باید ide باشه ؟

عزیز چون مادربرد جدیده و ویندوز sp2 قدیمیه بهتره که از sp3 آپدیت شده استفاده کنین.البته میشه درایور هم روش نصب کرد اما بهترین کار دانلود و نصب همون نسخه آپدیت شده است

لینک به دیدگاه

عزیز چون مادربرد جدیده و ویندوز sp2 قدیمیه بهتره که از sp3 آپدیت شده استفاده کنین.البته میشه درایور هم روش نصب کرد اما بهترین کار دانلود و نصب همون نسخه آپدیت شده است

رفیق اگه میشه بکید چطور میشه رو.ش درایور نصب کرد چون باید دانلود کنم و حجم میخاد1

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رفیق اگه میشه بکید چطور میشه رو.ش درایور نصب کرد چون باید دانلود کنم و حجم میخاد1

ببینید بازم همون sp3 توصیه میشه

XP بصورت پیشفرض ازSATA در حالت AHCI و RAID پشتیبانی نمیکنه

توی بایوس روی IDE یا ATA بزارین البته اگه داشته باشه

ضمنا مادربرد شما درایوری برا xp نداره و برا نصب به فلاپی درایو نیازه که اصلا مادربرد پشتیبانی نمیکنه!

نکته:

هر ویندوز SP3 ای از  SATA پشتیبانی نمیکنه فقط اونایی که بهشون درایور اضافه شده

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگر امکانش هست ویندوز 7 نصب کنید و از نرم افزار XP Mode استفاده کنید

یه سرچ بزنید شاید xp mode کارتون رو راه بندازه  @};-

لینک به دیدگاه

با vmware و virtual box هم می تونی توی ویندوز 7 یا 8 ویندوزxp مجازی داشته باشی. البته سیسنم عاملهای مجازی با قفلهای سخت افزاری برنامه ها و رابطهای غیر استاندارد مشکل دارن.

ویندوز xp سرویس پک 3 رو مجبور نیستی دانلود کنی. تو هر بقالی بری دو تومان می فروشن.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

ببینید بازم همون sp3 توصیه میشه

XP بصورت پیشفرض ازSATA در حالت AHCI و RAID پشتیبانی نمیکنه

توی بایوس روی IDE یا ATA بزارین البته اگه داشته باشه

ضمنا مادربرد شما درایوری برا xp نداره و برا نصب به فلاپی درایو نیازه که اصلا مادربرد پشتیبانی نمیکنه!

نکته:

هر ویندوز SP3 ای از  SATA پشتیبانی نمیکنه فقط اونایی که بهشون درایور اضافه شده

رفیق اگه الان از ide به achi تغییر بدم ویندوز 7 که نمیپره ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...