رفتن به مطلب

شروع واردات قطعات کامپیوتر

Extreme Plus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان

با توجه به شرایط کاری که دارم مجبورم دو هفته یکبار برم دبی

و میخوام یک بیزنیس جدید راه بندازم و قطعات کامپیوتر وارد کنم

حالا به نظر شما اینکار درامدی هم داره برای من ؟ یا فقط یک واسطه هستم ؟ قیمتی که میخرم و سودی که روش برمیدارم باید چه مقدار باشه ؟

با تشکر 

لینک به دیدگاه

دوبی قیمت نوی قطعه مناسب نیست. مخصوصا تکفروشی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوبی قیمت نوی قطعه مناسب نیست. مخصوصا تکفروشی.

کجا خوبه؟

لینک به دیدگاه

کجا خوبه؟

نمی دونم. حدس می زنم هنگ کنگ و کلا شرق مناسب باشه و تنوع بیشتر.

گرافیک که داخل قیمت کاذب داره بتونی بیاری ریسک کمتری داره.

قطعه ی نایاب هم ممکنه بیاری و یک شرکت فراوان و ارزانش کنه.

لینک به دیدگاه

عموی من شرکت تجاری تو دبی داره ... اون میگه که اکثرا جنسا رو از شن زن چین میارن ...اونم بصورت کیلویی ... :D :D :D

میخوام بعد از سربازیم با 10 تومن برم شن زن با عموم و ببینم چجوریه ... :-? :-? :-? :-? یعنی دو سال دیگه ...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما اگر بخوای از دبی جنس بیاری باید خودت عمده بخری که برات ارزون تموم بشه بعد غیر قانونی وارد کنی و خارج از فروشگاه بفروشی

ایا قادر به انجام چنین کاری هستی ؟ چون نمیتونی گارانتی هم بدی پس باید اجناسی بیاری که در بازار بدون گارانتی میفروشن مثلا پردازندهای Intel

ولی برو دنبال اجناس سالم و کارکرده بعد تاپیک بزن و هر کسی  خواست شما قیمت را بده پول را بگیر و براش بیار این بهترین راه هست و تا جایی که شنیدم وارد کردن گوشی بیشتر صرف داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز شما اگر بخوای از دبی جنس بیاری باید خودت عمده بخری که برات ارزون تموم بشه بعد غیر قانونی وارد کنی و خارج از فروشگاه بفروشی

ایا قادر به انجام چنین کاری هستی ؟ چون نمیتونی گارانتی هم بدی پس باید اجناسی بیاری که در بازار بدون گارانتی میفروشن مثلا پردازندهای Intel

ولی برو دنبال اجناس سالم و کارکرده بعد تاپیک بزن و هر کسی  خواست شما قیمت را بده پول را بگیر و براش بیار این بهترین راه هست و تا جایی که شنیدم وارد کردن گوشی بیشتر صرف داره

نمایندگی اینتل تو دبی هست و به صورت عمده میفروشه باهاشون صحبت هم کردم تخفیف هم میدند 

من مثلا میتونم 1000 عدد سی پیو بیارم و یک تومن هم گمرک ندم ولی مشکل اصلی من فروش این قطعات هست من بیارم نتونم بفروشم رو دستم باد بکنه .

گوشی هم میشه اورد جعبش باید کوچیک باشه که تو 5 تا بسته بزرگ جابشه حدودا 300 عدد فکر کنم بشه 

لینک به دیدگاه

اگه میتونی بیاری پس مشتری پیدا کن

من خودم پردازنده سوکت 2011 میخوام ولی تو بازار خیلی گرون میفروشن تازه جفتک هم میندازن با اینکه موجود هست میگن تکی نمیفروشیم که بتونن سوده بیشتری بکنن روی جنس و مثله خیلی از کارهای دیگه زورکی هست

ببین میتونی برای من هم پردازنده پیدا کنی بیاری ؟ کارکرده تمیز باشه چه بهتر

شما پیدا کن به من خبر بده قیمت را بگو ok شد هماهنگیهای لازم را هم انجام میدیم

باید شما اعتماد سازی هم بکنی و اگر میخوای فروشت را گسترش بدی باید قیمتهایی که میدی رقابتی باشه اگر قرار باشه قیمتی که میدی با قیمت مغازه یکی باشه پس مشتری بی مشتری من هم باشم میرم از بازار تهیه میکنم انتظار هم نمیکشم و خیالم هم از هر لحاظ راحت تر هست

تجارت سرمایه میخواد شاید سود کنی شاید هم ضرر کمی ریسک داره نظره من این هست که بیشتر روی اجناس کارکرده فعالیت کنی ولی برای سودهای کلان باید بری سراغ لوازم ارایشی و بهداشتی که اون هم باید تاییدیه داشته باشه تا بتونی بدونه دردسر بفروشی

لینک به دیدگاه

اگه می خوای جنس عمده وارد کنی به نظر من یک رنج کامل CPU بیار از 5820K 5930K گرفته تا G3258 I3 4370 مخصوصا CPU های رنج پایین تر..الان نگاه کنی همه فروشنده ها 4790K دارن(مخصوصا آریا کامپیوتر شده از زیر سنگ هم پیدا می کنه و با قیمت های خفن خفن میذاره برای فروش هیچ وقت نزده نا موجود.)اما کسی 4350  4370 G3258 نداره.شما توی همین فروم بگردی خیلی ها هستن بودجشون زیر 1 میلیونه.مشتری برای همه چیز پیدا می شه.باید فقط خوب اطلاع بدی.یکمی ریسک داره اما از خوابوندن سرمایه به صورت نقد بهتره.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

یک سوال اگه دوستان جواب بدن ممنون میشم ؟

ایشون مثلا ۲۰۰ تا پردازنده خرید چطوری میتونه بیاره اونارو داخل کشور گمرک گیر نمیده ؟ یا فقط اگه کمرکشون رو پرداخت کنه حله ؟

لینک به دیدگاه

ایشون مثلا ۲۰۰ تا پردازنده خرید چطوری میتونه بیاره اونارو داخل کشور گمرک گیر نمیده ؟ یا فقط اگه کمرکشون رو پرداخت کنه حله ؟

والا گمرکم مثله خیلی چیزای دیگه تو ایران قابل پیچیدن هست با پارتی و هزار راه دیگه ولی خوب گمرک 4 درصدی قطعات کامپیوتر چیزی نیست که کسی بخواد بپیچونه

من خودم یه سوال مهم دارم

سود بازار کامپیوتر جه قدره؟ مثلا لباس 40 درصد به بالاس، لوازم برقی از 25 به بالاس، غذا از 40 درصد به بالاس...

حالا قطعلت کامپیوتر چه طوره؟

اگر نفر اول یا دوم باشی چه قدر دستتو میگیره؟ نه اینکه خودت از نفر سوم بخری!

لینک به دیدگاه

والا گمرکم مثله خیلی چیزای دیگه تو ایران قابل پیچیدن هست با پارتی و هزار راه دیگه ولی خوب گمرک 4 درصدی قطعات کامپیوتر چیزی نیست که کسی بخواد بپیچونه

من خودم یه سوال مهم دارم

سود بازار کامپیوتر جه قدره؟ مثلا لباس 40 درصد به بالاس، لوازم برقی از 25 به بالاس، غذا از 40 درصد به بالاس...

حالا قطعلت کامپیوتر چه طوره؟

اگر نفر اول یا دوم باشی چه قدر دستتو میگیره؟ نه اینکه خودت از نفر سوم بخری!

پس این که باید بری اداره بازرگانی درخواست بدی و نوبتت بشه چه چه چه چیه پس ؟ اصلا کارت بازرگانی چیه ؟

نداشته باشیم چی میشه یکی بیاد توضیح بده خیلی خوب میشه

لینک به دیدگاه

سه قلم که آگاهی دارم از سود خرده فروشی:

کیس کولر مستر مدلهایی که تو بازار بود

cm 690iii 410,000

cm storm scout2 420,000

من اینها رو از فروشنده ای که مشتری شون رو نداشت 100 هزار تومن زیر قیمت تکفروشی خریدم.

Cosmos se رو هم حدود 150 هزار کمتر از قیمت تک فروشی می داد که من پولم نمی رسید.

مادر برد ازراک z68 ex4 زمانی که 450 تومان بود 320 تومان خریدم.

یک هارد برای بازیابی اطلاعات آورده بودن پیشم که مال فروشنده نوتبوک و تبلت و ... بود. دیدم داده های نرم افزار حسابداری هلو روش هست. چون خودم هم این نرم افزار رو دارم لود کردم. (نمی دونم کار درستی کردم یا نه) قیمتهای خرید و فروش 20 تا 30 در صد اختلاف داشت.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با پرواز چارتر میشه اورد راه و روشش هم اسون هست هزینه گمرک هم نمیخواد

لینک به دیدگاه

با پرواز چارتر میشه اورد راه و روشش هم اسون هست هزینه گمرک هم نمیخواد

میشه در پیام خصوصی این موضوع رو برام بیشتر توضیح بدید ؟

با سپاس

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...