رفتن به مطلب

یک سوال و یک درخواست راهنمایی درباره ی رم ها ؟؟؟

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام

سوال اینکه:

می خواستم بدونم که 2*3 بهتره یا 1*6 ؟؟؟؟؟؟؟؟(در بقیه مشخصات یکسان)

درخواست راهنمایی اینکه:

الان من 1*3 دارم اما بنظرم در بعضی بازی ها کم میاره و برام مشکل ایجاد میشه...پس در نتیجه به فکر اضافه نمودن یا ارتقا افتادم، اما موندم که چیکار کنم!!!حدودا یه سال و خورده ای پیش من رمgskill 3*1 1600 cl9.9.9.24 ddr3 triple channel گرفتم که ازش بسیار راضیم اما بنظرم کمه...اگه راهنماییم کنین ممنون میشم...!!!؟؟؟

(بقیه مشخصاتم اگه خواستید: cpu: core i7 920 - m.b: p6tdeluxe - vga: 4830 his 512)

پیشاپیش ممنون...

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

مسلما با افزایش تعداد ماژول ها پهنای باند تاحدودی افزایش میابد ولی این نکته رودرنظر داشته باشید اکثر برد های X58 با 6ماژول مشکل دارند علی رغم اینکه تو سایت شرکت سازنده بیان شده مشکل ندارد !

چون در این سری از سیستمها(X58)عامل دیگری به نام Uncore نقش مهمی رو برای ساپورت رم دارد

واین ویزگی بر میگرده به انتقال کنترلر مموری ازچیپ شمالی به درون پردازنده در سیستم های مبتنی بر CoreI7,Corei5,I3.

به این صورت مثلا اگر از رم های باس 1600استفاده میکنید فرکانس Uncore معادل 3200قرار میگیرد که با مقدار دیفالت آن یعنی 2132فاصله زیادی دارد(Uncoreهمون فرکانس بخش غیر هسته ای و کش سطح 3 می باشد)

با توجه به مطالب گفته شده افزایش تعداد ماژول ها(6کیت)اگرچه پهنای باند مموری را به مقدار کمی افزایش میدهد ولی به همراه خود افزایش دمای cpuو عدم قابلیت ارتقاع حجم مموری را در اینده ودر موارد بسیاری ناسازگاری با سیستم به دنبال دارد

پیشنهاد میکنم 3مازول 2گیگابایتی تهیه کنید و مطمئن باشید هیچ گونه از مشکلات فوق را نخواهید داشت

موفق باشید

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام

دوستان مشکل من اینه که وقتی می خوام دی وی دی رو از طریق دی وی دی رام نگاه کنم صدای پخش شده تکه تکه پخش میشه و زمانی هم فایل های درون شو به روی هارد کپی می کنم زمان طولانی طول می کشه

sys man

m.b giga ep 43 t

hard 1 t.b seeget

dvd ram sony

ram 2gig kinmax 1333 ddr3

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...