رفتن به مطلب

ارزش خرید Q9650

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من در حال حاظر یه سیستم دارم که 8 سال پیش خریدم و مشکلی هم باهاش ندارم و براساس نیازم که فقط آهنگسازی هست هم جوابگو هست رم 6 گیگ DDR2 و سی پی یو E8400 و مادربرد EP45 گیگابایت و پاور 585 گرین... فقط این سی پی یو دوست دارم قوی تر باشه متاسفانه بودجه کافی هم فعلا ندارم که کلا همه چیز رو ارتقا بدم. حالا میخواستم ببینم به نظر شما ارزش داره که یه Q9650 دست دوم بگیرم؟ طبق بنچمارک های Passmark که تقریبا قدرتش دوبرابره و کارم توی آهنگسازی راحت تر میشه ولی اختلاف در عمل مهمه. حالا به نظر شما من این سی پی یو رو بگیرم یا بهتره یه 4160 بگیرم و بعد کم کم مادربرد و رم رو هم اضافه کنم؟ در حالت دوم ترسم از اینه تا من بیام همه قطعات رو بگیرم دیگه دوران 1150 گذشته باشه دقیقا همین بلایی که هشت سال پیش سرم اومد تا ما سیستم خریدیم بلافاصله چندماه بعدش 775 از رده خارج شد.. پیشاپیش ممنون

ویرایش شده توسط Astrix
لینک به دیدگاه

با توجه به اين كه بودجه نداري فعلا و اين سيستم تقريبا جوابگو هست به نظرم صبر كن براي نسل Skylake كه در اواخر 2015 مياد و ارزش خريد بالايي دارند

Haswell در حال خارج شدن از رده هست و تا چند ماه ديگه توليدش متوقف ميشه

الان بفكر پس انداز بودجت باش

لینک به دیدگاه

سلام

اگه میخوای هزینه کنی که 1150 بگیری بهتره،اما اگه نمیخوای هزینه کنی و سی پی یوتم قوی تر بشه یه q8400 بگیر که هم هزینش کمتره و هم قدرتش برای سری 775 خوبه.

(ولی کلا اگه کارتو راه میندازه هزینه نکن)

موفق باشی

لینک به دیدگاه

سلام

عزيز به نظر من كه اگه فعلا كارت رو همين سيستم راه ميندازه به فكر ارتقا نباش يا به قول رفيقمون يه q8300 بگير و باهاش سر كن

در ضمن اگه قصد خريد سيپييو q9650 رو داريد خرج بيخوده q9550 تقريبا همون قدرت رو داره ولي خيلي ارزونتر ميشه گير اورد

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان که نظر دادن اره والا از راه انداختن که راه میندازه ولی موقع خروجی گرفتن از پروژه باید کلی صبر کنم حوصله آدم سر میره هرچه سی پی یو قوی تر باشه زمان کمتر میشه همون Q9550 رو احتمالا بگیرمکه اختلاف محسوس باشه نسبت به E8400. مصرف برق Q8400 نسبت به قدرتش بالاست

لینک به دیدگاه

البته دقت نکردم الان مقایسه کردم دیدم اختلاف Q8400 با Q9550 هم زیاد نیست همش 130 مگاهرتز هست و همون Q8400 بگیرم بهتره چون آینده نگری هم باشه درست نیست پول روی 775 بزاریم. مرسی بازم ممنونم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...