رفتن به مطلب

فروش اسپیکر حرفه ای Logitech Z623

اشتراک گذاری

Recommended Posts

این اسپیکر هیچ نیازی به تعریف نداره...فقط باید گفت فوق العادس...زمان دقیق خریدشو یادم نیست...ولی فوق العاده کم کارکرد هست و به دلیل آپارتمان نشینی و GAMER بودن (DOTA 2) هرزگاهی اونم شاید به مدت 10 دقیقه باهاش با صدای بلند موزیک گوش دادم...بیشتر از 10 دقیقه بشه همسایه ها صف میکشن پشت در :D خلاصه چه فنی چه ظاهری کاملا سالم و تمیزه...گارانتیش هم همونطور که تو عکس مشخص هست تموم شده.

قیمت:

فروخته شد به کاربر

محمدرضا نظری

مشخصات و قیمت آکش  http://lioncomputer.ir/product/2908/Logitech+Z623+2.1+THX+Certified+Speaker+System/

فروش هم ترجیحا تهران و کرج...منزل من کرج هست خریدار میتونه بیاد تست بگیره بعد ببره.

در ضمن دلیل فروش استفاده از این سیستمی هست که سالها تو کمد بوده و فراموش شده بوده...دیدم این لاجی بیخودی داره خاک میخوره گفتم پولش کنم بلکه یه قطعه دیگه بخرم.

5qasb4zsar4w.jpg0c7ohscmf9vm.jpg

post-17951-0-59307800-1425745831_thumb.jpg

post-17951-0-36182200-1425745837_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Babak.Venom
لینک به دیدگاه

اسپیکیر خوبی هست

ولی قیمت بالا هست

یادم رفت بگم کارشناسی هم ممنوع هست...هر موقع نیاز به کارشناس بود آشنا زیاد هست... ~x(  ولی با این حال یکم کمش کردم حالشو ببری :D

ویرایش شده توسط Babak.Venom
لینک به دیدگاه

اسپیکیر خوبی هست

ولی قیمت بالا هست

اسپیکر خیلی خوبی هست. قیمت استارتر هم برای مصرف کننده بسیار مناسبه .

لینک به دیدگاه

اسپیکر خیلی خوبی هست. قیمت استارتر هم برای مصرف کننده بسیار مناسبه .

مرسی سعید جان...آخرشم قسمت خودته گویا خبری از مشتری نیست...البته الان دمه عید مردم خریدای واجب رو انجام میدن...البته اگه حقوقارو بدن منکه 2 ماهه حقوق نگرفتم :crying: ~x(

لینک به دیدگاه

پ.خ شد دوست من.

انشاالله پیشنهادای بهتری بدن قسمت کسی که صد در صد لازمش داره برسه. بنده جهت ارتقا و تجربه جدید می خوام اسپیکر رو بخرم وگرنه احتیاجی به اون صورت ندارم. انشاالله هرچی قسمت هست همون بشه. قیمت مناسبه نمیدونم چرا خریدار نیست.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...