رفتن به مطلب

آيا كابل هاى hdmi ارزان قيمت متفرقه با گران قيمت هاى اصل از لحاظ كيفيت تصوير و صدا فرق دارنء؟

Recommended Posts

سلام

آيا كابل هاى hdmi ارزان قيمت متفرقه با كابل هاى گران قيمت هاى اصل از لحاظ كيفيت تصوير و صدا فرق دارنء؟

تو سايتاى خارجى مى نويسن فرق نمى كنه لطفا تجربه خودتون رو اعلام بفرماييد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سوال منم هست

دوستانی که استفاده کردن نظر بدن

لینک به دیدگاه

درود

من از لحاظ کیفیت صدا و تصویر اطلاعی ندارم ولی با توجه بع تجربه ی خودم کابل اصل جنس بهتری داره و ارزون قیمت زود خراب میشه

حداقل واسه من اینطوری بوده

لینک به دیدگاه

درود

من از لحاظ کیفیت صدا و تصویر اطلاعی ندارم ولی با توجه بع تجربه ی خودم کابل اصل جنس بهتری داره و ارزون قیمت زود خراب میشه

حداقل واسه من اینطوری بوده

لینک به دیدگاه

تفاوت داره. بستگی به طول کابل و کیفیت صدا و تصویری که منتقل می کنه داره. هر چه طول بیشتر باشه و تصویر و صدا کیفیت بهتری داشته باشن تفاوت کابل خوب و کابل نامرغوب مشهودتر خواهد بود. کابلهای بی نام و نشان ولی با کیفیت خوب هم موجود هستند و بستگی به بخت داره که چطور از آب در بیان. ما روی بسته ی فیلمهای تدوین شده ی مراسم یک کابل هم به مشتریها می دیم و خیلی هاش رو آزموده ام. از یک مارک نامشهور با قیمت مناسب xp.product دو سال می خریدم و مشکلی هم نبود. تازگی که برای سال نو چند تا ازش خریدم هم ساختش و هم کیفیتش افت کرده. می تونی به فروشگاه آسارایان تلفن کنی مشاوره ی خوبی می دن.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کیفیت صدا تغییر میکنه و زیر صدا نویز ایجاد میشه بعضی هاشونم تصویر مشکل دارن رنگ ثابت نشون نمیدن

لینک به دیدگاه

تو رزولوشن 1080 و کمتر هیچ فرقی بین مانستر 200 دلاری و ریبرند شده چینی نیست.

فقط تو رزولوشن 4k پهنای باند کابل مهمه که اونم اگه 18 باشه کفایت میکنه.

لینک به دیدگاه

فرق میکنه من یه دونه از ارزوناش خریدم هر پنج دقیقه یه بار تصویر قطع وصل می شود تا رفتم جنس خوب شو گرفتم درست شود

لینک به دیدگاه

نمیشه که فرقی نداشته باشن ولی نه در بخش انتقال صوت و تصویر بلکه در نهوه و کیفین سیمها و جنس بکار رفته سده برای تولید که اون هم اگر هنگام خرید دقت کنی مشکلی پیش نمیاد

معمولا هم خودشون نویزگیر دارن  ولی برای اطمینان خاطر میتونی نویزگیر بخری و روی کابل نصبشون کنی در 2 سر سیم 

کابل باید مقداری هم نرم باشه که از داخل قطع نشه

لینک به دیدگاه

نمیشه که فرقی نداشته باشن ولی نه در بخش انتقال صوت و تصویر بلکه در نهوه و کیفین سیمها و جنس بکار رفته سده برای تولید که اون هم اگر هنگام خرید دقت کنی مشکلی پیش نمیاد

معمولا هم خودشون نویزگیر دارن  ولی برای اطمینان خاطر میتونی نویزگیر بخری و روی کابل نصبشون کنی در 2 سر سیم 

کابل باید مقداری هم نرم باشه که از داخل قطع نشه

کابل من نویز گیر داش گذاشتمش تو  جعبش اصن وصل نکردم.نویز گیر لازمه  وصل شه؟

لینک به دیدگاه

تو رزولوشن 1080 و کمتر هیچ فرقی بین مانستر 200 دلاری و ریبرند شده چینی نیست.

فقط تو رزولوشن 4k پهنای باند کابل مهمه که اونم اگه 18 باشه کفایت میکنه.

من یه مانستر 70 تومنی ورژن 1.3 خریدم واسه 4K دوستان گفتن باید  ورژن 4 می خریدم.(چون  ظاهرا کابلای ورژن 3 اگه  جنس  خوب  باشن تو  4K نهایتا تا 30  فریم رو ساپورت میکنن

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...