رفتن به مطلب

اوركلاك CPU intel p4

MaysaM 321 مهمان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

MaysaM 321 مهمان

با درود به دوستان

با عكسهايي از بايوس ستاپ بوردم شروع ميكنم...

post-4313-127292550152_thumb.jpg

post-4313-127292561843_thumb.jpg

سوالم اينه : با گزينه هاي نصفه نيمه بايوس مينبورد قديمي من ميشه رفت تو نخ اوركلاك cpu ?

يا بالكل بايد بيخيالش بشم

(تازه دارم ميرم تو نخ اور cpu و ram فعلا اطلاعات =D> under zero

جند وقت پيش يه عكس ديدم از cpu-z ركورد دار اور سي پي u

post-4313-127292634825_thumb.jpg

گفتم حالا كه cpu من تو مايه هاي همينه بريم تو نخش چه بسا ركورد اين برادرمونو زديم :(

اينم فيهاخالدون سيستم بندهلینک شما

البته سرعت واقعي cpu من 3000mhz است و در مواقع بيكاري cpu-z 2400 نشان ميدهد

منتظر نظرات ارزشمندتان هستيم

با سپاس ;)

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

در بایو س سیتمون دنبال گزینه های CPU Host Frequency, FSB بگردیدو بافزایشش میتونید cpuخودتون رو اورکنید برای محاسبه فرکانسCPU از رابطه زیر استفاده کنید

CPU ratio X FSB=CpuFrequency

CPU های P4حرارت بسیار بالای دارند و درصورت اور این حرارت بالاتر هم میره وهمچنین این CPUبازدهی کمدرمقایسه با Core2ها دارندو با اورکردنش افزایش کارایی محسوسی دیده نمیشود

نکته بعدی بدون افزایش ولتاژ نهایت بتونید 400MHZفرکانسCPUرو افزایش بدید برای اور بیشتر نیاز به افزایش ولتاژ CPUو سایر قسمت های مرتبط (رم،FSB.NB,..)دارید-به این مورد هم توجه کنید که با افزایش FSB فرکانس رم هم بطور اتوماتیک افزایش میکنه اگرRam شما نتواند فرکانس جدید تحمل کنه سیتم ناپیدار خواهد شد اگر ضریبی برای رم دربایوس وجود داره با کاهش اون میتونید فرکانس رم رو پایین بیارید

درنهایت شما برای اور تا یه حدی (400MHZ)متونید از فن استوک استفاده کنید برای اور بیشتر نیاز به فن بهتر از استوک دارید که باتوجه به قدیمی بودن سیتم اصلا ارزش هزینه کردن ندارد

مطالب بالا یه کلیاتی بود راجبعه اور Cpu ها که در سایر سیتم هم کم بیش به همین طریق هست،البته با مراجعه به سایت های که در این زمینه فعالیت میکنند میتونید مطالب بیشتری در این زمینه پیدا کنید

دوست من اورکلاک درصدیش دانش پایه در این زمینه و قسمت اعظمش تجربه و پشتکار اور کلاکر هست

موفق باشید ;)

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...