رفتن به مطلب

لطفا سریع بم یه مشاوره بدین

Recommended Posts

درود دوستان

من بین این ۲تا موس موندم

لطفا یه مشاوره سریع بم بدین یکیشو میخوام وردارم

دل خودم با cougar هستش به خاطر طراحی خاصی که داره

Razer DeathAdder Chroma Gaming Mouse

http://lioncomputer.ir/product/4529/Razer+DeathAdder+Chroma+Gaming+Mouse/

COUGAR 700M Aluminum Customizable Gaming Mouse

http://lioncomputer.ir/product/4745/COUGAR+700M+Aluminum+Customizable+Gaming+Mouse/

در ضمن این موس پد مدل خوبیه ؟؟؟

SteelSeries QCK Frost blue Edition Mouse Pad

با تشکر از همه

لینک به دیدگاه

درود دوستان

من بین این ۲تا موس موندم

لطفا یه مشاوره سریع بم بدین یکیشو میخوام وردارم

دل خودم با cougar هستش به خاطر طراحی خاصی که داره

http://lioncomputer.ir/product/4529/Razer+DeathAdder+Chroma+Gaming+Mouse/

http://lioncomputer.ir/product/4745/COUGAR+700M+Aluminum+Customizable+Gaming+Mouse/

در ضمن این موس پد مدل خوبیه ؟؟؟

SteelSeries QCK Frost blue Edition Mouse Pad

با تشکر از همه

داداش من خودم موس ریزر امبراتور دارم ببین در یک کلام آشغاله منتظرم سیستمم ردیف شه میرم سری bloody a4tech میگیرم

واقعا مارک اشغاله ریزر من فقط سریال نگاه کردم یعنی سریال رو اجرا کردم دسته به سینه نشستم با موس کاری نداشتم به یک سال نکشید خراب شد

بوله برندشو میخوای بدی ولی a4tech سری bloody تو همین سایت هم هست ببین شاید خوشت بیاد

من ست x7   a4tech  داشتم واقعا رازی بودم 

حالا خود دارنی من که میگم a4tech با 120 تومن بهترین موس بهتر از شاخترین موس ریزر

لینک به دیدگاه

داداش من خودم موس ریزر امبراتور دارم ببین در یک کلام آشغاله منتظرم سیستمم ردیف شه میرم سری bloody a4tech میگیرم

واقعا مارک اشغاله ریزر من فقط سریال نگاه کردم یعنی سریال رو اجرا کردم دسته به سینه نشستم با موس کاری نداشتم به یک سال نکشید خراب شد

بوله برندشو میخوای بدی ولی a4tech سری bloody تو همین سایت هم هست ببین شاید خوشت بیاد

حالا خود دارنی من که میگم a4tech با 120 تومن بهترین موس بهتر از شاخترین موس ریزر

ممنون

اما من a4tech الان خودم یه x7 دارم ولی یه موس دیگه نیاز دارم و بین اون ۲تا مدل مونده بودم (بین

)

ویرایش شده توسط ahmad-reza 666
لینک به دیدگاه

سلام.جفتش عالیه. سخت بشه یکیش رو انتخاب کرد. ولی دلت با COUGAR 700M هست همونو بردار.

لینک به دیدگاه

سلام.جفتش عالیه. سخت بشه یکیش رو انتخاب کرد. ولی دلت با COUGAR 700M هست همونو بردار.

COUGAR 700M

are hamino begir reazor nagir

لینک به دیدگاه

تایید میشه.واقعا فقط قیافه دارند

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...