رفتن به مطلب

دلال بودن جرم نیست !!!

عبد فرار
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

کارگر!!!!

کارگر بودن جرمه بخدا!!

عرق ریختن و پول در آوردن جرمه!!!

لعنت به .........(حیف که . . . . . )

کاش هیچ وقت به دنیا نمیومدم یا شاید تو 7 هشت دهه پیش زندگی میکردم و اصلا چیزی به اسم تورم و رکود اقتصادی و حباب و .... رو نمیدونستم.

حرفام هیچ ربطی ب تاپیک نداشت دوستان معذرت

راست میگی داداش اینجا برای پول زحمت کشیدن جرمه ولی برای دزدی  تلاش کردن زرنگیه

تف به این  روزگار 

:-?

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

آقایون چکیده حرفتون اینه که اصلا هر کی سود میکنه از فروشش خره!>>اون کم و زیاد هم تو ذهن خودتون هست!
هی هم میگین یارو کارگره روزی چل تومن کار میکنه

طرف جر خورده درآورده ..رفته دبی ..جنس رو اورده اینور ..هفت رو بیست میفروشه میگن زیاده!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

آقایون چکیده حرفتون اینه که اصلا هر کی سود میکنه از فروشش خره!>>اون کم و زیاد هم تو ذهن خودتون هست!

هی هم میگین یارو کارگره روزی چل تومن کار میکنه

طرف جر خورده درآورده ..رفته دبی ..جنس رو اورده اینور ..هفت رو بیست میفروشه میگن زیاده!!!!!!!!!!

دبی کجا بود داداش میگم میره بازار میاره  :D یک سر بازار برو اشنا بشی  :laughing:

لینک به دیدگاه

قشنگ بود =))

فدات @};-

زنده باشی

فدا امام حسین (ع) :D @};- :x

راست میگی داداش اینجا برای پول زحمت کشیدن جرمه ولی برای دزدی  تلاش کردن زرنگیه

تف به این  روزگار 

:-?

:-? :-? :-?

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

نصف بیشتر کاربرای این فروم دلال هستن...بیا ببین از دلالی کیا به کجاهااا رسیدن بهترین شغل باور کن البته تو خرید و فروش قطعات زیاد نمیشه مانور داد دست زیاده

لینک به دیدگاه

عارضم خدمتتون که ملک و ماشین اگه در جریانش باشین ..همچین نرخته هر روزه..ملک خوب تقریبا ماهی چند ماهی خوبش گیر میاد و یک ماهی هم طول فروش داره

دوم ماشین که هفته ای یکی میخوره اگه تو پاچت نکنند و خیلی هم مهارت میخواد و تازه اگه تو پارکینگ باشی...

سوم:کلاس؟؟؟پرستیژ؟؟یا نمیدونی کجا هستی و داری زندگی میکنی و هدفت مشخص نیست...یا اینکه تحت تاثیر محیط و آدماش هستی..

اینکه این واژه چه بار معنایی رو القا میکنه رو باید از نو ارزش یابی کرد.

چهارم:رفیق این که میگین چهل پنجاه تومن :D خب بستگی به حجم خرید و فروش داره عزیزم

من هدفمو خیلی ساله پیش مشخص کردم...الانم کارای حسابداری 4تا شرکت بزرگ دستمه....محیطم چون آدم حسابی توش زیاد هست آره شدیدا تحت تاثیرش هستم... :) به هر حال موفق باشی ایشالا اوضات ردیف بشه از دلالی در بیای یه استور برای خودت بزنی @};- :D

لینک به دیدگاه

بازار!!!>>>همه همینن خب..وقتی فروش میانگین با این قیمت میشه در ماه دو تومن سود یکم بیشتر..خب طبیعی هست..وگرنه میمیره از گشنگی
_--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بابا شال روسری گرفتم برم ترمینال آزادی بفروشم (کف زمین)سد معبر گفت متری یه تومن!!!....بهارستان 500تومن!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
دست فروشی کف زمین!!

لینک به دیدگاه

من هدفمو خیلی ساله پیش مشخص کردم...الانم کارای حسابداری 4تا شرکت بزرگ دستمه....محیطم چون آدم حسابی توش زیاد هست آره شدیدا تحت تاثیرش هستم... :) به هر حال موفق باشی ایشالا اوضات ردیف بشه از دلالی در بیای یه استور برای خودت بزنی @};- :D

خدا از دهنت بشنوه حسابدار :D ;)

ولی دلالی چیزی نیست که هیچوقت ازش بکشم بیرون با هر وجه اجتماعیش....ناصر خسرو بالا پله آهنی(ایران دست اونا است)

ویرایش شده توسط عبد فرار
لینک به دیدگاه

کلا سه ماه تو لیون عضو شدم  .چندتا هم قطعه برای فروش گذاشتم .به این نتیجه رسیدم که اکثر کاربرای لیون دلال بی انصافن :(

لینک به دیدگاه

بازار!!!>>>همه همینن خب..وقتی فروش میانگین با این قیمت میشه در ماه دو تومن سود یکم بیشتر..خب طبیعی هست..وگرنه میمیره از گشنگی

_--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بابا شال روسری گرفتم برم ترمینال آزادی بفروشم (کف زمین)سد معبر گفت متری یه تومن!!!....بهارستان 500تومن!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دست فروشی کف زمین!!

داداش کلا پول در اوردن سخت هست دلالی کوچیک بزرگ داره دلالی ها کوچیک به نظرم کارگریی هست در اصل چون نمیشه باهاش یک زندگی مرفحی تشکیل داد

فقط میشه زندگی کرد اونم در سطح مالی عادی نه عالی 

کار شما یک دلالی عادی هست در اصل یک نوع کار فروشندگی هست  دلالی هایی دیدم که با یک معامله 100 ملیون تا 100 ملیارد سود میکنن این دلال ها اقتصاد کشور کلا منهدم کردن فساد اینقدر بالا هست که این دلالی ها مثل شما اصلا مورد توجه قرارنمیگیرند 

مردم ما به دلال حساس هستن علت گرونی ها 40 درصد مربوط به دلال های تحریم هست این دلال ها سود ملیاردیی دارند در ماه و در کل خدا پیغمبر نمیشناسن  :laughing:

موفق باشی دوست گرامی @};-  

لینک به دیدگاه

ما در ایران دلال نداریم . همه اهل دلن چون با دلیل یه چیزی رو میفروشن معروفن به دلال:D

لینک به دیدگاه

دلال کسیه که بدون هیچ سوختی و با سرمایه محدود دست به خرید و فروش بزنه

شما هر وقت اجاره مغازه دادی مالیات دادی پول پرسنل دادی پول اب برق گاز دادی میتونی با قاطعیت بگی سودی که روی جنسم میگیرم حلاله

این نظر منه احتمالا به مزاج خیلی ها هم خوش نمیاد

لینک به دیدگاه

شما هر وقت اجاره مغازه دادی مالیات دادی پول پرسنل دادی پول اب برق گاز دادی میتونی با قاطعیت بگی سودی که روی جنسم میگیرم حلاله

انگار جنس از اسمون میاد جلوش///یکی از جلوش برمیداره و یه پولی میذاره جلوش!

به هیمن سادگی خرید و فروش میکنه و صد در صد هم حرومه پولش :))))))))))))

لینک به دیدگاه

کلا سه ماه تو لیون عضو شدم  .چندتا هم قطعه برای فروش گذاشتم .به این نتیجه رسیدم که اکثر کاربرای لیون دلال بی انصافن :(

اره :D

مومن خدایی اون مانیتور رو تو کل پاساژ ایران زیر اون قیمت گیر آوردی؟ :D

لینک به دیدگاه

اتفاقا برعکس اکثرا یوزر هستن و برای مصرف خودشون دنبال جنس ارزونتر میگردن

انگار جنس از اسمون میاد جلوش///یکی از جلوش برمیداره و یه پولی میذاره جلوش!

به هیمن سادگی خرید و فروش میکنه و صد در صد هم حرومه پولش :))))))))))))

درکت نمیکنم :)

لینک به دیدگاه

میشه بپرسم چرا حرف من فیلتر شد مگه کسی خدایی نکرده تو لیون با -- رو فیلتر میکنن :-?  :-?  :-?  :-?

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میشه بپرسم چرا حرف من فیلتر شد مگه کسی خدایی نکرده تو لیون با -- رو فیلتر میکنن :-?  :-?  :-?  :-?

سلام

پسر خوب سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن. حرف دلالی چه ربطی به دین و این حرف ها داره آخه . میاین یه حرفی میزنین بعدش همینجوری درد دل ها باز میشه. سوالی داشتین در پ.خ در خدمتم

از استارتر عزیز تاپیک عذرخواهی میکنم بابت بستن تاپیک @};- @};- @};-

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...