رفتن به مطلب

درخواست آموزش اورکلاک 2600K

FPS Doug
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر همه عزیزان

من میخوام 2600K رو روی مین MSI P67GD55 تا 4.5 اور کنم . ولی یه مشکلی دارم نمیدونم از چیه...

وقتی Multiplier رو میبرم رو 45 و سیستم رو ریست میکنم یا روشن میشه تصویر نمیده دوباره خاموش میشه یا روشن میشه روی صفحه استارت آپ بایوس گیر میکنه بعد ریست میکنه :| اون پایین هم مینویسه A3

ولتاژ رو هم رو اتوماتیک گذاشتم

به نظر اساتید مشکل از کجاست ؟

لینک به دیدگاه

یکدفعه به ۴.۵ اور نکنین. کم کم افزایش بدین هر دفعه و همزمان به ولتاژ به صورت دستی اضافه کنین (مثلا ۰.۰۵ هر دفعه)

کولر چی دارید؟

لینک به دیدگاه

یکدفعه به ۴.۵ اور نکنین. کم کم افزایش بدین هر دفعه و همزمان به ولتاژ به صورت دستی اضافه کنین (مثلا ۰.۰۵ هر دفعه)

کولر چی دارید؟

V6GT

خب الان ولتاژ رو رو 1.300 ست کردم و HT رو آف کردم و Intel C state رو روی C6 قرار دادم بالا اومده. حالا تست استرس با ولتاژ های پایین تر بگیرم ببینم کدوم بهتره

لینک به دیدگاه

درود

برادر اینجوری بخوای اوور کنی سر 3-4 روز یا فاتحه مین رو میخونی یا سیپیو

اولا سیپیو شما multiplier 34x هست  45 چجوری گذاشتی رو نمیدونم  ولی مطمئنا باید همون اتفاق برات میافتاد

دوما شما وقتی تصمیم به اوور گرفتی  باید تمام تنظیمات اوتومات رو غیر فعال و یا بصورت دستی تنظیم کنی

سوما اول یه مقدار مطالعه کن بعد اقدام کن  اینجوری کمتر به وسایلت آسیب میزنی  

اگر مطمئنی از لحاظ حفظ دمای ایمن برای اوور سیپیو کم کم ولتاژ بده و ضریب رو ببر بالا مثلا تا ضریب 20 خیلی مشکلی پیش نمیاد با ولتاژ 1.3 تا 1.45 برای اینتل  ولی بازم به کیفیت ساخت تراشه اینا کم و زیاد میشه

از 20 به بالا بصورت 0.5 واحد برو 

ولتاژ هم بصورت 0.05 برو بالا یهو نری رو 1.7  1.8 1.9  حواستو حسابی جمع کن

موفق باشی

لینک به دیدگاه

درود

اولا سیپیو شما multiplier 34x هست  45 چجوری گذاشتی رو نمیدونم  ولی مطمئنا باید همون اتفاق برات میافتاد

دوما شما وقتی تصمیم به اوور گرفتی  باید تمام تنظیمات اوتومات رو غیر فعال و یا بصورت دستی تنظیم کنی

اگر مطمئنی از لحاظ حفظ دمای ایمن برای اوور سیپیو کم کم ولتاژ بده و ضریب رو ببر بالا مثلا تا ضریب 20 خیلی مشکلی پیش نمیاد با ولتاژ 1.3 تا 1.45 برای اینتل  ولی بازم به کیفیت ساخت تراشه اینا کم و زیاد میشه

موفق باشی

سلام برادر

مرسی از راهنماییاتون ولی چرا میزنین :D

من اولین اورم هست با CPU اینتل زیاد وارد نیستم . پس یعنی الان ضریب رو از 34 ببرم 35 ؛ 0.5 ولتاژ بدم تا به فرکانس دلخواهم برسم ؟

لینک به دیدگاه

درود

موفق باشی

عزیز دل بیس کلاک ش 100 هست و پردازنده ایشون هم K پس ضریب باز هستش

100 ضرب در 45 میشه 4500 !!!

با اون کولر V6GT راحت می تونه رو 4.8 استفاده کنه البته به شرط ولتاژ مناسب(1.25v~1.35v) !!!

برادر من پردازنده 32NM هست چه خبره 1.3 تا 1.45 ؟! رو این ولتآژا 24/7 پردازنده ولت خور میشه.

پردازنده AMD فونوم  رو شما با سندی بریج مقایسه میکنی؟ :D

ضریب 20 هم رو AMD بود که ضرب در 200 فرکانس پایه میشد 4000 مگاهرتز 

چه خبره 1.9 ولتتتتتتتتت ؟؟؟؟؟؟

عزیز زیر نیتروژن مایع هم برای ولید زدن اینقدر ولتآژ نمیدن !!!

لطفا در راهنمایی دوستان بیشتر دقت به خرج بدید !

موفق باشید.

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اول تمام تنظیمات اتومات رو off  کن

بعد ضریب رو یکی یک ببر بالا تا جایی که ویندوز لود نشه

اینجا دیگه باید ولتاژ بدی

ولتاژ رو کم کم ببر بالا ببین رو کدوم ولتاژ سیستم پایدار میمونه

وقتی سیستم پایدار شد دوباره ضریب رو افزایش بده و کارهای قبل رو انجام بده تا به فرکانس مورد نظر بررسی

دما cpu رو چک بکن بیشتر از 60 یا 65 نشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما کم کم فرکانس رو افزایش بده بعد بیا تو ویندوز ببین دما چطور هست و آیا تست پاس میکنه یا نه 

بعد ببر بالاتر 

لینک به دیدگاه

درود

بنده در هیچ کجای عرایضم نگفتم حتما رو اون ولتاژ بزارن  بله چیپ خوش ساخت با 1.0 یا 0.95 هم ممکنه تو دیفالت یا حتی اوور کار بکنه 

من اصولش رو گفتم شاید باید قبلش میگفتم از 1.1 برای دیفالت کلاک استفاده کنه تا حالت معمولی رو استیبل کنه بعد بره سراغ فرکانس بالاتر 

ضریب رو ببر بالا مثلا تا ضریب 20 خیلی مشکلی پیش نمیاد  شما کلمه قبل از جمله رنگی رو اصلا بحساب نیاوردین  مثلا  تمام حرفای من برای این بود که ایشون مفهوم کلی رو بگیرند 

من سواد شما رو ندارم اصلا  فرض کنید سیکل  شما باید جملات منو بدون درک کامل مفهوم جمله  بیای اینجوری به سخره بگیری ؟

کی گفته ضریب باز یعنی بی نهایت ؟ ضریب باز این سیپیو ماکس 57 هست من بیس کلاک ایشون رو نوشتم 34 خوب از 34 تا 45 همینجوری که نمیشه باید ولتاژ داد حالت Auto برای اوور کار ها اصلا مناسب نیست

وباید حتما بصورت دستی ولتاژ تنظیم بشه  چون ما داریم بصورت دستی تنظیمات سیپیو رو تغییر میدیم

نمیدونم  چرا بحث سیپیو منو وسط کشیدی اصلا ربطی به این موضوع نداشت

جمله دیگه ای که قرمز کردید رو من هر چی خوندم نتونستم ازش اینو استنباط کنم که بنده مجوز بالا بردن ولتاژ تا 1.9 رو داده باشم  من قوانین ولتاژ دهی رو تا جایی که خوندم به ایشون انتقال دادم 

چیزیای دیگه ای هم هست که بگم ولی برام مهم نیست  

بنده همینجا  از استارتر عزیز عذرخواهی میکنم   هر چی نوشتم برای این بوده که یه مقدار شما رو نسبت به اوور کردن آگاه کنم  و کمی ترس داشته باشید تا بی مهابا دست به کاری نزنید

لینک به دیدگاه

تکراری

ویرایش شده توسط teknesian
لینک به دیدگاه

عزیزان دعوا نکنید :D

من تونستم 4.5 رو با 1.3500 استیبل کنم منتهی یکی از هسته ها دماش بالاتر از بقیس. این نرماله ؟

تست دمای idle و load با prime95

post-16825-0-08043300-1426066972_thumb.png

post-16825-0-18110900-1426066988_thumb.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...