رفتن به مطلب

راهنمايي خرید مين بورد amd با ساتای بيشتر

Recommended Posts

سلام

من نياز به ساتاي بيشتر روي مين بورد دارم

خودم فکر مي کنم تنها مين بوردي که مي تونه کار من رو راه بندازه اين مين بورد هست با 10 اسلت ساتا:

حالا نظر دوستان چيه اگه دقت کنيد اين مين بورد اسلت Pci express اش در جاي خوبي قرار گرفته و سه عدد هم هست ولي بعضي از اين مين بورد هاي AMD 790 تنها يک اسلت دارند و فکر کنم اين مين بورد بهترين هست در نوع خودش ولي تنها چيزي که نداره گرافيک آنبورد هست که من نيازي کلا به گرافيک ندارم

حالا دوستان مين بوردي که توي بازار هم پيدا بشه و از اين بهتر و يا گرافيک آنبورد با ساتاي حداقل 10 عدد معرفي کنند

سوال مهم >>> در ضمن اين اسلت ساتايي که روي اين مين بورد هست و به رنگ سفيد هست يعني همون ساتا 3 GB امکان اتصال هارد ديسک يا رايتر بهش هست يا خير فقط براي کار خاصي تعبيه شده است؟ منظورم هارد ديسک و رايترهاي موجود در بازار هست اش

در شرح مين بورد اين نام براش انتخاب شده اگه اشتباه نکنم:

4 x SATA 3Gb/s connectors (GSATA2_0, GSATA2_1, GSATA2_2, GSATA2_3)

دوستان عزيز اگر مين بوردي مشابه اين و يا جديدتر با 10 اسلت ساتا سراغ داريد لطفا معرفي کنيد برندش فرقي نمي کنه ولي بشه در ايران پيداش کرد

GA-MA790FXT-UD5P

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3005

motherboard_productimage_ga-ma790fxt-ud5p_big.jpg

با تشکر و سپاس

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...