رفتن به مطلب

چند وقتی ریزش مو دارم ( دوستان از تجربه و اطلاعاتی که دارند بندرو راهنمایی کنند)

kamali66
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود ... دوستان چند وقتی ۳.۴ روز ریزش مو دارم موهایه رو سرمم زیاده تقریبا ... حس میکنم غیر طبیعی داره ریزش میکنه ... دوستان با توجه به تجربیاتشون و دانستهاشون بندرو راهنممی کنند ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

درود

من هم ریزش رو دارم از قرص زینک استفاده میکنم بد نبوده ولی زیاد تاثیر گذار نیست

لینک به دیدگاه

میگن تا روزی 70 تا طبیعی ه

ولی من هم یه مدت خیلی ریزش مو داشتم

چند ماهی موهامو کوتاه نگه داشتم خیلی ریزش کمتر شد حتی استحکام موهام رو میتونستم حس کنم که بیشتر شده

ولی الان چند وقته که بلند کردم دوباره ریزش مو برگشته

به نظر من بهترین راهش همین کوتاه نگه داشتن و شانه زدن مو در جهت خوابش هست

یعنی اگه موهات خوابش به سمت پایینه سعی کن بالا (هوایی قدیمی ها ) حالت ندی. اشتباهی که من کردم و الان حجم موهام خیلی کمتر شده

ویرایش شده توسط const@ntin
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز چنین مسئله ای نیاز به بررسی پزشکی داره نه دارو گیاهی و توصیه اینترنتی و تجربه دیگران و......،کمی به سلامتی خودتون اهمیت بدین.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

بنام خدا

با سلام

من هم حدوده 4 سال بود که موهام ریزش وحشتناک داشت و به همه چی متوسل شدم من جمله دکتر تا شاید چند میلیون و گفته های استاد های این رشته، ولی اینها تجربیات بنده ست که بعداز ازدست دادن نصف موهام و رویش مجدد آنها در اختیار شما میزارم تا دیگه به هیچ وجه دکتر نرین و پول اضافه ندین

1- راه اول بسیار مهم، حیاتی، غیر قابل توصیف، بدون هیچ هزینه ای و فقط وقت گیر (که البته یا وقتت رو میزی یا تمام موهات با پول هات :D )

این روش که خودم نصفش رو ابداع کردم در حدوده 60% از ریزش کردن موها جلوگیری میکنه بخصوص اینکه بعداز مدتی موهای ریزی در نواحی مختلف از سر شروع به رویش میکنن و علی الخصوص باعث شادابی موها میشه، دوستان یادتون باشه باید در طول شبانه روز 2 بار حداقل انجام بشه و نتیجه اون بعداز 40 روز متوجه میشین

اول یکم نرمش میکنین تا میزان گردش خون و ضربان قلب بیشتر تا تندتر بشه البته نه خیلی اونطوری که احساس کنی الان قبل نسبت به چند دقیقه قلب ضربان بیشتری داره، دوما روی زمین دراز میکشی طوری که پاهات بالاتر از سرت قرار بگیره (دقت داشته باش که زیر سرت هیچی نباشه و تمام بدنت روی زمین قرار بگیره مخصوصا که سرت باید از بدنت پاینتر باشه) مرحله دوم و سخترین مرحله: بلافاصله شروع میکنی با انگشت هر دو دست به ماساژ دادن سر (روی هر نقطه تقریبا 2 تا 3 دقیقه تمرکز کنین شاید فک کنین که اینکار خیلی آسونه ولی بدونین که اینکار بسیار حوصله بر هستش) وقتی که تمام قسمت سر من جمله: جلو، گیجگاهی، وسط سر، پس سر و پشت سر رو ماساژ دادین نوبت میرسه به ضربه زدن با انگشتان دست بر روی سر (با انجام اینکار احساس دردی رو حس میکنین که این باعث میشه بدن خون بیشتری به اون نواحی برسونه) و بعداز انجام اینکار نوبت میرسه به به ماساژ سر به روش هندی (دوستان میتونن این ماساژ رو با یه سرچ ساده پیدا کنن که احساس میکنین سر شما به شدت گرم شده) مرحله سوم: هر هفته حدوده حداقل سه بار سرتون رو بزارین روی پای مادرتون (حالا اگه فرد دیگه ای هم بود که دیگه چه بهتر :laughing: ) و از اون بخواین که با موهای شما بازی کنه در حدوده 10 دقیقه (این روش علاوه بر تحرک و گردش خون بسیار عالی همراه با رساندن میزان بیشتری از مواد مغذی و ریز مغذی به ریشه موها باعث تحریک شدن رویش موها میشود).

2- به هیچ عنوان استرس یا اخم نکنین که این کار تا 80% ریزش موهارو باعث میشه (وقتی تلاش می کنید جریان خون بالا و مواد مقوی را به موهای خود برسانید تنها یک عامل طبیعی می تواند مانع این پیشرفت شود: "استرس" وقتی استرس دارید هنگام اخم ماهیچه های پوست سر شما تحت تاثیر قرار می گیرد و این مانع رسیدن جریان خون به ریشه های مو می شود . بدون رسیدن مواد غذایی توسط خون پیاز مو از بین خواهد رفت)

3- این مرحله 5% ریزش موهارو در بر داره البته برای کسانی که از مشکل تغذیه یا کمبود روی و مس رنج نمیبرن و از قبل چکاب آزمایش های کامل رو دادن، که یکی روش زدن سیر به سر و دیگری شستن موها با صدر هستش که میتونین بازهم با سرچ پیدا کنین روش هاش رو.

در پایان باید بگم که روش نشتن برعکس و ماساژ سر به تجربه خودم و اون چیزی که به بقیه آموزش دادم بیشترین اثر رو گذاشته

اگر برای شما دوستان مفید بجای + یه صلوات از طرف من برای امواتم بفرستین

اگر سرتون رو درد آورم معذرت میخوام

یا علی

ویرایش شده توسط vampirekain
لینک به دیدگاه

دوست عزیز چنین مسئله ای نیاز به بررسی پزشکی داره نه دارو گیاهی و توصیه اینترنتی و تجربه دیگران و......،کمی به سلامتی خودتون اهمیت بدین.

سلام

من هم با جناب کریمی موافقم

این مسائل با مشورت درست نمیشه

پزشک برای همینه

خرجش یه ویزیت هست ولی خیالتون راحت میشه

یاعلی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان عزیزم ببینید بحث پزشکی با کامپیوتر خیلی فرق داره و مشکل یک نفر دقیقا همون مورد شخص دیگه نیست،عوامل بیشماره،به اشتراک گذاشتن تجربیات و درمان های شخصی برا افراد دیگه هیچ سودی نداره.

موفق باشید @};-

لینک به دیدگاه

دوست من بهترین راه مراجعه به پزشک متخصص هست . حتما متخصص باشه و پزشک عمومی نباشه. چون ریزش مو n تا دلیل مییتونه داشته باشه که فردی که در این زمینه عمری تحصیل کرده فقط میتونه با آزمایش و غیره نظر بده نه هیچ کس دیگه. فقط تجربه ی دوستم رو بگم که ریزش موی ارثی داشت که پزشک متخصص گفت کار خاصی نمیشه کرد و تمام کارایی که میشه کرد فقط این هست ریزش رو کمتر کنن ولا غیر. حالا یکی میره و دکتر تشخیص میده ریزش مو دلیل دیگه ای داره و با دارو و غیره درمان میکنه کلا فقط و فقط نظر پزشک رو ملاک قرار بدید. دیگه قرن بیست و یک هست و همه تحصیل کرده شدن و باید بدونن فقط علم میتونه بهترین راه رو برای درمان یا هر جیز دیگه پیشنهاد بده . سلامتی دیگه جای ریسک نداره :)

لینک به دیدگاه

دوستان عزیزم ببینید بحث پزشکی با کامپیوتر خیلی فرق داره و مشکل یک نفر دقیقا همون مورد شخص دیگه نیست،عوامل بیشماره،به اشتراک گذاشتن تجربیات و درمان های شخصی برا افراد دیگه هیچ سودی نداره.

موفق باشید @};-

اتفاقا مهمه چون الان پزشکا تجار شدن نه طبیب(البته روی سخنم با پزشکانی نیست که دود شمع خوردن و واقعا به سلامت بقیه اهمیت میدن ) درضمن من فک نمیکنم تا الان حتی 1 بار سر کلاس بچه های پزشکی رفته باشی تا متوجه بشی چی میگن برای پول

شما هم موفق باشین البته اگر یبار با پای خودتون رفته باشین دانشگا های علوم پزشکی :)

دوست من بهترین راه مراجعه به پزشک متخصص هست . حتما متخصص باشه و پزشک عمومی نباشه. چون ریزش مو n تا دلیل مییتونه داشته باشه که فردی که در این زمینه عمری تحصیل کرده فقط میتونه با آزمایش و غیره نظر بده نه هیچ کس دیگه. فقط تجربه ی دوستم رو بگم که ریزش موی ارثی داشت که پزشک متخصص گفت کار خاصی نمیشه کرد و تمام کارایی که میشه کرد فقط این هست ریزش رو کمتر کنن ولا غیر. حالا یکی میره و دکتر تشخیص میده ریزش مو دلیل دیگه ای داره و با دارو و غیره درمان میکنه کلا فقط و فقط نظر پزشک رو ملاک قرار بدید. دیگه قرن بیست و یک هست و همه تحصیل کرده شدن و باید بدونن فقط علم میتونه بهترین راه رو برای درمان یا هر جیز دیگه پیشنهاد بده . سلامتی دیگه جای ریسک نداره :)

نمیدونم تا الان چقدر پزشکی از این ور و اون ور خوندی یا اصلا چقدر سر کلاس پزشکی و پرستاری نشستی ولی متاسفانه خیلی از پزشک های الان دیگه پزشک نیستن و تاجر هستن واسه همین خیلی از این دلایل رو نمیگن تا باز هم مراجعه کنی بشون چون خودم  بشخصه برای گرفتن  پرستاری و مهندسی پزشکی پیششون بود که یاد بگیرم و در مورد همین مسائل بپرسم و اونا هم دقیقا بهم بگن که: پسر مثل اینکه از پول بدت میاد!!!!!

لطفا تا وقتی از چیزی اطلاع ندارین نگین فقط اینا یا اونا خوب هستن

درضمن من هم اول پست گفتم که باید یه چکاب کامل بشه تا مشکلی از لحاظ فیزیولوژیک نداشته باشه بعد اگر دید این قرص های فینااستراید که باعث هزار جور مریضی نشه جواب نداد که 93% متخصص های پوست و مو این رو پیشنهاد میدن بعدا به روش من روی بیاره(البته از من گفتن بود برادر روش من رو امتحان کن بعدا برو قرص فینااسترید بخور)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اتفاقا مهمه چون الان پزشکا تجار شدن نه طبیب(البته روی سخنم با پزشکانی نیست که دود شمع خوردن و واقعا به سلامت بقیه اهمیت میدن چون) درضمن من فک نمیکنم تا الان حتی 1 بار سر کلاس بچه های پزشکی رفته باشی تا متوجه بشی چی میگن برای پول

دوست عزیزم بنده شخص خاصی رو مخاطب قرار ندادم و به صورت کلی گفتم،مشکل سلامتی در ایران به این سادگی نیست خیلی مسائل دیگه هم وجود داره از جمله نا آگاهی بیمار/مراجعه کننده،خرافات،انگ زنی،دخالت در درمان،توضیح ناکافی به بیمار و.........اینجا تا کسی مشکلش خیلی جدی نشه سراغ درمان/تشخیص نمیره .طرف برا سردرد میره داخلی،برا پوست میره عمومی،برا کلیه میره داخلی،برا سرطان میره عطاری،برا مشکلات اعصاب و روان میره ..........

بالای 80% مواقع پزشک عمومی نقش درمانی نداره و صرفا برطرف کننده علائم هست،بعد طرف برمیگیرده میگه من 10 ساله دنبال درمانم و انقد هزینه کردم اما هیچ،عزیزم خو مشکل خودتی نه بی سوادی پزشکا.

با این شرایط بازهم مراجعه به پزشک کم هزینه تر و کم دردسر تره.

هم کلاس پزشکی رفتم هم پزشک داریم تو فامیل هم میدونم چه خبره :D

@};-

لینک به دیدگاه

درود گرامی

من خودم چندین و چندبار سر همین مساله پیش چنتا دکتر رفتم آخرش همشون یه سری قرص و دارو مختلف میدن ولی یه محلولی هست که همشون اینو میدن و اصل کاری اونه ...

فقط بدی این محلول اینه که تا آخر عمرت باید روزی 2بار ازش استفاده کنی و هروقت استفاده نکنی 2باره ریزش شروع میشه ...

اسم محصول هم "محلول ماینوکسیدیل" هستش (حتما راجع بش تو نت یه تحقیق بکنین)

موفق باشین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود گرامی

من خودم چندین و چندبار سر همین مساله پیش چنتا دکتر رفتم آخرش همشون یه سری قرص و دارو مختلف میدن ولی یه محلولی هست که همشون اینو میدن و اصل کاری اونه ...

فقط بدی این محلول اینه که تا آخر عمرت باید روزی 2بار ازش استفاده کنی و هروقت استفاده نکنی 2باره ریزش شروع میشه ...

اسم محصول هم "محلول ماینوکسیدیل" هستش (حتما راجع بش تو نت یه تحقیق بکنین)

موفق باشین

درود

همین که چندین پزشک مختلف رفتی خودش اشتباهه.اگه فقط یک پزشک میرفتی و فرضا تشخیص/تجویز اولیه اشتباه می بود در دفعات بعدی به تشخیص/درمان درست یا مناسب می رسید.

لینک به دیدگاه

اتفاقا مهمه چون الان پزشکا تجار شدن نه طبیب(البته روی سخنم با پزشکانی نیست که دود شمع خوردن و واقعا به سلامت بقیه اهمیت میدن ) درضمن من فک نمیکنم تا الان حتی 1 بار سر کلاس بچه های پزشکی رفته باشی تا متوجه بشی چی میگن برای پول

شما هم موفق باشین البته اگر یبار با پای خودتون رفته باشین دانشگا های علوم پزشکی :)

نمیدونم تا الان چقدر پزشکی از این ور و اون ور خوندی یا اصلا چقدر سر کلاس پزشکی و پرستاری نشستی ولی متاسفانه خیلی از پزشک های الان دیگه پزشک نیستن و تاجر هستن واسه همین خیلی از این دلایل رو نمیگن تا باز هم مراجعه کنی بشون چون خودم  بشخصه برای گرفتن  پرستاری و مهندسی پزشکی پیششون بود که یاد بگیرم و در مورد همین مسائل بپرسم و اونا هم دقیقا بهم بگن که: پسر مثل اینکه از پول بدت میاد!!!!!

لطفا تا وقتی از چیزی اطلاع ندارین نگین فقط اینا یا اونا خوب هستن

درضمن من هم اول پست گفتم که باید یه چکاب کامل بشه تا مشکلی از لحاظ فیزیولوژیک نداشته باشه بعد اگر دید این قرص های فینااستراید که باعث هزار جور مریضی نشه بعدا به روش من روی بیاره

عزیز مخاطب من شما نبوید. بعد از این که پیام دادم پیام دیگر دوستان رو دیدم. پیام شما رو هم دوخط بیشتر نخوندم اونم بعد دادن پیام خودم.

من اگه موهام بریزه (خداروشکر نمیزه) فقط و فقط به پزشک معتبر که چند نفر تایید کرده باشن مراجعه می کنم و لاغیر . راهی جز این کار نیست . به هیچ عنوان درمانی که علم تایید نکرده باشه رو انجام نمی دم. برای سلامتی خودم ارزش قائل هستم و می دونم تنها افرادی که علم پزشکی را فرا گرفتن حق اظهار نظر در مورد سلامتی و درمان بنده رو دارن. نمیشه با چهارتا دونه پزشک غیر متعهد کل علم پزشکی رو زیر سوال برد. به هیچ وجه به درمانهایی که علم تایید نکرده باشه اعتقاد ندارم. اگه درمان درستی هست خوب بسم الله در یک ژورنال علمی چاپ کنه تا دیگر پزشکان استفاده کنن. الان چهارصد سال قبل نیست که بیایم و بر اساس تجربه شخصی که معلوم نیست اصلا به درد دیگران بخوره در مورد مسئله به این مهمی (سلامتی) اظهار نظر کنیم. علم جای تجربه های شخصی نیست و حتما باید تکرار پذیر باشه و توسط دانشمندان که از من و شما بسیار آگاه تر هستند تایید بشه . این نظر من هست و خودم هم اینطور عمل می کنم.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

دوست عزیزم بنده شخص خاصی رو مخاطب قرار ندادم و به صورت کلی گفتم،مشکل سلامتی در ایران به این سادگی نیست خیلی مسائل دیگه هم وجود داره از جمله نا آگاهی بیمار/مراجعه کننده،خرافات،انگ زنی،دخالت در درمان،توضیح ناکافی به بیمار و.........اینجا تا کسی مشکلش خیلی جدی نشه سراغ درمان/تشخیص نمیره .طرف برا سردرد میره داخلی،برا پوست میره عمومی،برا کلیه میره داخلی،برا سرطان میره عطاری،برا مشکلات اعصاب و روان میره ..........

بالای 80% مواقع پزشک عمومی نقش درمانی نداره و صرفا برطرف کننده علائم هست،بعد طرف برمیگیرده میگه من 10 ساله دنبال درمانم و انقد هزینه کردم اما هیچ،عزیزم خو مشکل خودتی نه بی سوادی پزشکا.

والا نمیدونم چه کلاس پزشکی رفتین که توش بحث نبوده برای پول دراوردن :-?

ولی اگر فامیل پزشک داری حتما یه سر بزن و اگر انصاف داشته باشه برات میگه قضیه چی به چیه :)

لینک به دیدگاه

درود

همین که چندین پزشک مختلف رفتی خودش اشتباهه.اگه فقط یک پزشک میرفتی و فرضا تشخیص/تجویز اولیه اشتباه می بود در دفعات بعدی به تشخیص/درمان درست یا مناسب می رسید.

بابت اینکه اون پزشک با تجویز اولی اشتباه بگه بعد ببینه جواب داده یا نه اولین اشتباه پزشکیتون رو میرسونه که شما میگفتین سر کلاس پزشکی رفتم :)

دوم اینکه این شخص سلامتیش, وقتش و در اخر هزینه اش رو مثل علف خرس نه اورده که ببینه جواب میده یا نه (خودم بشخصه تو بیمارستان که با پزشکا سر و کار داشتم دیدم چند نفر همینطوری چه بلاهایی سرشون اومده :)  اگر هم دارین فک میکنین این فقط برای زیبایی بوده و نه کار حاد که نباید به پزشک دیگه ای مراجعه کرد بازهم اشتباه فک میکنین چون دقیقا مثل داروسازیه که بگه اگه این قرص و خوردی خوب نشدی بیا یکی دیگه بهت بدم تا خوب بشی :) )

در مورد دوستمون هم جناب احمد رضا که گفت اون محلول رو استفاده کنه وقطع کنه ریزش شرو میشه دقیقا اثرات فینااستراید که فعلا تبدیل شده به مهترین قرص ضد ریزش مو تا قطعش کنین دوباره شرو میشه

هر چند باعث اختلال در هورمون های ترشحی بدن میشه، پس سالم ترین کار استفاده از کارهای طبیعیه بعد اگر جواب نداد از راه دیگه(البته بازهم میگم نباید در هر روشی به سنتی عمل کرد چون ممکنه که اون بیماری اونقدر پیشرفت کرده باشه که دیگه نشه جلوش رو گرفت)

لینک به دیدگاه

من هم قبلا موهام ریزش داشت و موهام یک جوری بود که نمیشد شونشون کرد یکجورایی افتضاح بود. =)) :puke: :puke:

راحلم:

من یکبار سرمو با تیغ تراشیدم چون شنیده بودم کسی اگه تیغ بزنه موهاش زود رشد میکنه و.... حالا موهام نسبت به قبل میتونم بگم 20 تا 25 درصد خوش حالت تر شده ( ممکنه باور نکنی) :-?

موهاتو حداکثر سالی دوبار همشو ماشین کن یا تیغ بزن چون از ریزش مو جلوگیری میکنه. :Peace Sign:

دوم خود ارضایی زیاد یکی از اعواملی هست که باعث میشه موهای آدم بریزه. ~x(

سوم شامپو سیر پرژک بزن خیلی موثره من خودم وقتی شامپو سیر میزنم احساس میکنم موهام پف کرده یعنی باعث میشه موهات کلف و خوش حال و خیلی زود رشد کنن.

من یکی، دو هفته است که موهامو ماشین کردم ولی حالا با شامپو سیر و همه این موارد موهام خیلی زود رشد میکنه. :big hug:

با این کارا میتونی از ریزش مو جلوگیری کنی. :)

ولی اگه واقعا مشکلت حل نمیشه باید به دکتر یکسری بزنی. :D

سلام

دوست گرامی تیغ زدن سر خوب نیست چون باعث کنده شدن سلول های رو پوست سر میشه فقط از اونجا که موها ضخیم میشه انسان فکر میکنه که تاثیر گذاشته درصورتی که اینطور نیست و بعداز مدتی مو خوره میگره سر اون شخص

البته اگر برای شما واقعا از ریزششون کم شده فک میکنم که استنثنا هم باید موجود باشه

لینک به دیدگاه

@};-

خبات جان باور کن چیزی به اسم دکتر دلسوز توی ایران خیلی کم پیدا میشه

تاپیک از موضوعش خارج میشه ولی جا داره یه داستانی رو واستون تعریف کنم

2 سال پیش بود که در باشگاه بدنسازی کتف من اسیب دید 

رفتم متخصص مغز و اعصاب طرف گفت مهره دوم و سوم گردنت مشکل دارن ما هم گفتیم باشه

دوتا امپول تجویز کرد که باید مستقیما به گردن تزریق میشد ( هزینه خود امپول و تزریق رو کاری نداریم )

خود ایشود با دست های مبارک 2 تا امپول رو طی 2 هفته به گردن اینجانب تزریق کرد

بعد یک ماه من تاثیری در بهبود احساس نکردم حتی گردنم که قبل از تزریق مشکلی نداشت درد گرفت به طوری که وقتی گردنم رو از چپ به راست یا برعکس تکون میدادم تیک صدا میداد و درد میگرفت 

دوباره رفتم پیشش ایندفه MRI گردن نوشت واسم

MRI رو گرفتم رفتم بهش نشون دادم گفت مشکل از گردنت نیست !

MRI ستون فقرات گرفتم گفت یه دیسک کمر حیلی خفیف داری !

گفتم اقای دکتر پس اون 2تا امپول و چرا زدی گفت با پیاده روی و تحرک خوب میشه

اینه که من الان بعد 2 سال مشکلم هیچ حل نشده

این تجربه من از پزشک تو سن 25 سالگی بود! خدا اخر اقبت هممون رو بخیر کنه !

لینک به دیدگاه

خبات جان باور کن چیزی به اسم دکتر دلسوز توی ایران خیلی کم پیدا میشه

تاپیک از موضوعش خارج میشه ولی جا داره یه داستانی رو واستون تعریف کنم

2 سال پیش بود که در باشگاه بدنسازی کتف من اسیب دید 

رفتم متخصص مغز و اعصاب طرف گفت مهره دوم و سوم گردنت مشکل دارن ما هم گفتیم باشه

دوتا امپول تجویز کرد که باید مستقیما به گردن تزریق میشد ( هزینه خود امپول و تزریق رو کاری نداریم )

خود ایشود با دست های مبارک 2 تا امپول رو طی 2 هفته به گردن اینجانب تزریق کرد

بعد یک ماه من تاثیری در بهبود احساس نکردم حتی گردنم که قبل از تزریق مشکلی نداشت درد گرفت به طوری که وقتی گردنم رو از چپ به راست یا برعکس تکون میدادم تیک صدا میداد و درد میگرفت 

دوباره رفتم پیشش ایندفه MRI گردن نوشت واسم

MRI رو گرفتم رفتم بهش نشون دادم گفت مشکل از گردنت نیست !

MRI ستون فقرات گرفتم گفت یه دیسک کمر حیلی خفیف داری !

گفتم اقای دکتر پس اون 2تا امپول و چرا زدی گفت با پیاده روی و تحرک خوب میشه

اینه که من الان بعد 2 سال مشکلم هیچ حل نشده

این تجربه من از پزشک تو سن 25 سالگی بود! خدا اخر اقبت هممون رو بخیر کنه !

پس دوست گرامی

شما هم متاسفانه تجربه کردی من چی میگم درصورتی که بعضیا فک میکنن همه چیز به اینه که خودشون خیلی چیزارو میدونن ولی حرف بقیه قبول نیست

اون پزشک میتونست کتف شمارو خیلی راحت با یه ماساژ گرم، حجامت کتف خوب کنه واگر خیلی شک داشت همون اول mri میگرفت نه اینکه مثل حرف آقای خبات :)  باشه و بگه اشکال نداره این بارو اشتباه کرد دفه دیگه درستش رو انجام میده، انسان ها موش ازمایشگاهی افراد بی لیاقت اون هم در ضمینه بدن و سلامتی نیستن

به هرحال برادر من شفا دست خداست پس انشاا.. به حق مریض کربلا اون مشکلی رو هم که پیدا کردی در سلامتیت شب عیدی برطرف بشه @};-

لینک به دیدگاه

90 درصد بخاطر اضطراب و استرسه

و اعصاب

ویه مدت هم بخاطر سنه که یکی و 2ماه ریزش زیاد میشه که حساس میشی که باز به حالت اول بر میگرده که بیشتر میگن فصلی

به دکتر نری که اگه بخواد خوب بشه با توجه خودت خوب میشه ولی دکترا الان تا کلت نکنن دست بر نمیدارن :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

منم از وقتی استرسم زیاد شده موهام داره میریزه، خیلی بده کاری هم از دستم بر نمیاد جز اینکه میرم جلو آینه به خودم میخندم قبلا چه موی پری داشتم الان کم شده هیچ بغل پیشنویمم داره میره داخل... !  :(

هرچی بیشتر میره داخل بیشتر استرسم زیاد تر میشه اصلا بنظر خودش خود جوش استرسمو زیاد تر میکنه...  :laughing:

چند وقتی هست زدم به بی خیالی دیگه به قولی گور----- هرچی می خواد بشه !  :mad:

البته ریزش مو تو خانواده ما ارثی هم هست متاسفانه بابام از داییش گرفته به ما انتقال داده... بد شانسیه ما هست به داییمون نرفتیم به بابامون رفتیم دیگه...  *dry#

با اینحال بی خیال بشین موهاتونو کوتاه نگه دارین و ماساژ بدین تاثیر داره ...  :D

کلا ایرانی ها همه مشکل مو دارن عصه نخورید تنها نیستیم...  =))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنام خدا

با سلام

من هم حدوده 4 سال بود که موهام ریزش وحشتناک داشت و به همه چی متوسل شدم من جمله دکتر تا شاید چند میلیون و گفته های استاد های این رشته، ولی اینها تجربیات بنده ست که بعداز ازدست دادن نصف موهام و رویش مجدد آنها در اختیار شما میزارم تا دیگه به هیچ وجه دکتر نرین و پول اضافه ندین

1- راه اول بسیار مهم، حیاتی، غیر قابل توصیف، بدون هیچ هزینه ای و فقط وقت گیر (که البته یا وقتت رو میزی یا تمام موهات با پول هات :D )

این روش که خودم نصفش رو ابداع کردم در حدوده 60% از ریزش کردن موها جلوگیری میکنه بخصوص اینکه بعداز مدتی موهای ریزی در نواحی مختلف از سر شروع به رویش میکنن و علی الخصوص باعث شادابی موها میشه، دوستان یادتون باشه باید در طول شبانه روز 2 بار حداقل انجام بشه و نتیجه اون بعداز 40 روز متوجه میشین

اول یکم نرمش میکنین تا میزان گردش خون و ضربان قلب بیشتر تا تندتر بشه البته نه خیلی اونطوری که احساس کنی الان قبل نسبت به چند دقیقه قلب ضربان بیشتری داره، دوما روی زمین دراز میکشی طوری که پاهات بالاتر از سرت قرار بگیره (دقت داشته باش که زیر سرت هیچی نباشه و تمام بدنت روی زمین قرار بگیره مخصوصا که سرت باید از بدنت پاینتر باشه) مرحله دوم و سخترین مرحله: بلافاصله شروع میکنی با انگشت هر دو دست به ماساژ دادن سر (روی هر نقطه تقریبا 2 تا 3 دقیقه تمرکز کنین شاید فک کنین که اینکار خیلی آسونه ولی بدونین که اینکار بسیار حوصله بر هستش) وقتی که تمام قسمت سر من جمله: جلو، گیجگاهی، وسط سر، پس سر و پشت سر رو ماساژ دادین نوبت میرسه به ضربه زدن با انگشتان دست بر روی سر (با انجام اینکار احساس دردی رو حس میکنین که این باعث میشه بدن خون بیشتری به اون نواحی برسونه) و بعداز انجام اینکار نوبت میرسه به به ماساژ سر به روش هندی (دوستان میتونن این ماساژ رو با یه سرچ ساده پیدا کنن که احساس میکنین سر شما به شدت گرم شده) مرحله سوم: هر هفته حدوده حداقل سه بار سرتون رو بزارین روی پای مادرتون (حالا اگه فرد دیگه ای هم بود که دیگه چه بهتر :laughing: ) و از اون بخواین که با موهای شما بازی کنه در حدوده 10 دقیقه (این روش علاوه بر تحرک و گردش خون بسیار عالی همراه با رساندن میزان بیشتری از مواد مغذی و ریز مغذی به ریشه موها باعث تحریک شدن رویش موها میشود).

2- به هیچ عنوان استرس یا اخم نکنین که این کار تا 80% ریزش موهارو باعث میشه (وقتی تلاش می کنید جریان خون بالا و مواد مقوی را به موهای خود برسانید تنها یک عامل طبیعی می تواند مانع این پیشرفت شود: "استرس" وقتی استرس دارید هنگام اخم ماهیچه های پوست سر شما تحت تاثیر قرار می گیرد و این مانع رسیدن جریان خون به ریشه های مو می شود . بدون رسیدن مواد غذایی توسط خون پیاز مو از بین خواهد رفت)

3- این مرحله 5% ریزش موهارو در بر داره البته برای کسانی که از مشکل تغذیه یا کمبود روی و مس رنج نمیبرن و از قبل چکاب آزمایش های کامل رو دادن، که یکی روش زدن سیر به سر و دیگری شستن موها با صدر هستش که میتونین بازهم با سرچ پیدا کنین روش هاش رو.

در پایان باید بگم که روش نشتن برعکس و ماساژ سر به تجربه خودم و اون چیزی که به بقیه آموزش دادم بیشترین اثر رو گذاشته

اگر برای شما دوستان مفید بجای + یه صلوات از طرف من برای امواتم بفرستین

اگر سرتون رو درد آورم معذرت میخوام

یا علی

:clapping:

استرس ، عصبانیت و سر کله زدن با آدم های .... از جمله عوامل ریزش مو :D

لینک به دیدگاه

اول اینکه شامپو خیلی تاثیر داره بهتره از برند خارجی استفاده کنی خیلی از دوستان موقعی که صبح به سرشون ژل یا کتیرا میزنن شب که میخان بخوابن سرشون رو نمیشورن همونجوری میخابن !!! موقعی که ژل یا کتیرا مدت زیادی روی سر بمونه باعث ایجاد شوره سر میشه و همون شوره سر باعث ریختن مو میشود -بهترین کار اینه که ژل یا کتیرا نزنید یا اگه میزنید شب موهاتونو با شامپو خوب بشورید

لینک به دیدگاه

درود

درود

من هم بعد یک سال پیش پزشک دوم رفتم عزیز

حقیقت اینه هیچ کدوم از قرص ها و محلول ها بجز همون که گفتم کاری نمیکنن و فقط اونه که تاثیر میزاره ...

البته اون محلول برای ریزش موی ارثی هستش و موارد غیر ارثی طبیعتا فرق میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اول اینکه شامپو خیلی تاثیر داره بهتره از برند خارجی استفاده کنی خیلی از دوستان موقعی که صبح به سرشون ژل یا کتیرا میزنن شب که میخان بخوابن سرشون رو نمیشورن همونجوری میخابن !!! موقعی که ژل یا کتیرا مدت زیادی روی سر بمونه باعث ایجاد شوره سر میشه و همون شوره سر باعث ریختن مو میشود -بهترین کار اینه که ژل یا کتیرا نزنید یا اگه میزنید شب موهاتونو با شامپو خوب بشورید

تافت هم همینطور هست ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...