رفتن به مطلب

مشکل اساسی مادربورد asus P5Q turbo

Nsm1000
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

لین مادربورد واسه یکی از مشتریا هستش ، آورد چکش کردم، مشکلش این بود که هر تنظیماتی رو بایوس اعمال میکردم ذخیره نمیشد

جدید ترین بایوسشم دادم اما درست نشد، به نظر شما مشکلش چیه؟ من که میگم سخت افزاری یه جایی از بورد مشکل داره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود نعیم جان

باطری مادربرد رو تعویض کن،ذخیره نشدن یا پریدن تنظیمات 99% مواقع بدلیل خالی شدن باطری هست.همچنین چک کن که Jumper روی حالت ریست/پاکسازی بایوس نباشه

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

سلام کاری که خبات جان گفتن انجام بده اگه نشد آی سی 6پا که پایین مین بصورت کشویی نصب میشه خراب شده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود تا اونجا که یادم میاد

ذخیره نشدن ربطی به باطری نداره اگه ذخیره کنی و خاموش کنی بهم بریزه مال باطریه ولی اگه ریست کنی و ذخیره نشه مربوط به یه کریستال توی برد هست

لینک به دیدگاه

به نظر من اون پایه 6 پین رو بده بیرون پروگرام کنن-البته فکر کنم کاربر ferdosi انجام بدن

لینک به دیدگاه

هر سه عامل دخیل هستش ولی با توجه به اولویت بندی :

اول : یه باتری جدید بزار و امتحان کن

دوم : بایوس رو پروگرام کن که البته باید پروگرامر داشته باشی وگرنه باید بدی واست پروگرام کنن که گرون درمیاد ...

سوم : قبل از اینکه پروگرام کنی کریستال رو عوض کن ...کاری نداره ...دقیقا کریستال ساعته ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...