رفتن به مطلب

بهترین و خوشایندترین خاطرت در سالی که گذشت!

Agent47
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود اقا پوریای عزیز

عایا اون موجود دو********* سابقت بود؟؟؟؟؟ راستشو بگو؟؟؟؟؟ اعتراف کن ؟؟؟؟؟ :-?  ^_^

درود

نه داداش دوست نبود :( زخم دوست رو میشه فراموش کرد ولی این موجود پلید دشمن قسم خورده من بود ، نه مثل اینا که توی فیلم میبینید ، دشمن واقعی بود ، یه قسمت از زندگی منو نابود کرد ،در کل  قصه زندگی من طول درازی داره 

امیدوارم این زندگی و این نوع ادما نصیب هیچکس نشه ، ولی اگه شد کنترل زندگی  رو به دست خودتون بگیرید ، هیچ چیز رو دست تقدیر و سرنوشت نسپارید 

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

اینطور که معلومه 1393 برا بیشتر دوستان سال خوبی نبود ولی خدا رو شکر برا ما امسال نه سال خوبی بود نه سال بد :) به امید یک سال  پربار و پر از خاطرات خوب برای تمامی دوستان. ارزو میکنم  ایشالا هر کی هر گره یا مشکلی تو زندگیش داره زودتر حل بشه  @};-

(با خدا باش پادشاهی کن)

لینک به دیدگاه

تقریبااتفاق خوب خاصی اتفاق نیافتاد برامون.نه تنها من بلکه هیچ کدوم از اعضا خوانوادم.

خدا کنه سال جدید بهتر باشه.

لینک به دیدگاه

برج 3 خدمتم تموم شد و این خیلی خوب بود ... :D

برج 9 یه گوشی جدید گرفتم با یه لپ تاپ جدید ... :big hug:

حالا خاطرات بد :

برج 4 سنگ کلیه گرفتم یه هفته عذاب الهی رو تجربه کردم تا دفع بشه ... خدا برای هیچ کس نخواد . :(

با مدرک لیسانس برق الکترونیک هرچی دنبال کار گشتم کار درست و درمونی پیدا نکردم  هنوزم بیکارم :crying: :-? .... ( خب همش خاطرات خوب که نمیشه )

ولی در کل خاطرات خوبش بیشتر تو ذهنم مونده تا بدش . ( بجز بیکاریش :( )

لینک به دیدگاه

خدایا عاشقتم ... هر چه شیرینی عطا میکنی از کرم و بزرگواریت هست و هرچه مصیبت از جهالت ما و البته آزمونی پیش پای ما ...

لینک به دیدگاه

نمیدونم چیچی خدمتیم میشی داداش ولی تبریک میگم

یادش بخیر ولی خدمتی که من رفتم خیلی حال داد البته ما دیگه مثل شما زیاد تحصیل کرده نبودیم  ;)  ولی 18 ماه خدمت کردم با شرافت :rolleyes:

الکی که نمیگن لیسانسهاش هم بیکارن :cool:

لینک به دیدگاه

یادم ننداز که دوباره میرم تو فاز غم ...یه حسی دارم که شور و اضطراب با هم توامه ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

اصلا سال خوبی نبود با توجه یبه اونکه یکی از بهترین خواننده های پاپ کشورمون یعنی مرتضی پاشایی از دنیا رفت  :(  :(  :( و هنوز هم هر وقت اهنگاشو گوش میدم اشک توی چشمام جمع میشه ولی زندگی است و نمیشه کارش کرد و باید با هر داستانی ساخت و با تمام سختی ها باز هم میگذره  :(  @};-

خیلی سال خوبی نبود و سختی های زیادی رو پشت سر گذاشتم اما باز هم خداروشکر که سلامت و زنده ایم .  @};-  @};-

سال نو پیشپایش مبارک. :x  :x

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

سال نو پیشاپیش مبارک ... چه وضعشه آخه پس کی میخواد عیدی ما رو بده ؟؟؟ فک کنم جناب حسینی ... =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...