رفتن به مطلب

ترفند:نمایش مستقیم صفحه دسکتاپ به جای استارت پس از ورود به ویندوز8.1

Agent47
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با نام ویاد خدا:

سلام و عرض ادب @};-

عزیزان گل لیون کامپیوتر همونطور که میدونید و اطلاع دارید در ویندوز 8 هنگام ورود به ویندوز ما ابتدا به صفحه استارت هدایت میشیم و بعد باید گزینه دسکتاپ را از پنجره های موجود انتخاب کنیم.ولی در نسخه 8.1 قابلیلتی افزوده شده است که به لطف آن می‌توانیم مستقیماً وارد دسکتاپ شویم.

برای این امر ابتدا:

وارد دسکتاپ بشین و روی نوار تسکبار راس کلیک کنید و گزینه properties رو انتخاب کنین.

به سربرگ Navigation برید.

وحالا تیک گزینه‌ی Go to the desktop instead of Start when I sign in را زده و بر روی OK کلیک کنید.

به همین سادگی :x

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام. در ویندز8 این گذینه وجود نداره لطفا برای ویندز 8هم راحی بیان کنید. بدون برنامه خاصی باشه بهتره چون یه برنامه نصب کردم که اسمش Skip Metro Suite 2.1.1  حال بی حالیه یبار مستقیم میره به دکستاپ یبار چندبار چشمک میزنه میره و بعضی موقعه هم اصلا نمیره مسخره اس. شاید ایب از برنامه باشه ولی عین ویندز8.1لطفا راحی بگین بدون برنامه اینطوریش کنم

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

سلام. در ویندز8 این گذینه وجود نداره لطفا برای ویندز 8هم راحی بیان کنید. بدون برنامه خاصی باشه بهتره چون یه برنامه نصب کردم که اسمش Skip Metro Suite 2.1.1  حال بی حالیه یبار مستقیم میره به دکستاپ یبار چندبار چشمک میزنه میره و بعضی موقعه هم اصلا نمیره مسخره اس. شاید ایب از برنامه باشه ولی عین ویندز8.1لطفا راحی بگین بدون برنامه اینطوریش کنم

کافیه همون مراحل رو بری ولی در اخرین مرحله تیک گزینه SHOW MY DESKTOP BACKGROUND ON STARAT رو بزنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اوووو من توجه نکرده بودم تاحالا به این موضوع خخخخخ

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام برای استفاده ازمنوی استارت کلاسیک و همچنین ورود به دسکتاپ بجای محیط مترو اپلیکیشن Stardock Start8 روبهتون پیشنهاد میکنم که بسیارکاربردیه .توسط این برنامه میتونید محیط دسکتاپ ومنوی استارت رو شخصی سازی کنید. :)

لینک به دیدگاه

درود

دوستان برای فعال سازی این قسمت باید 

روی TASKBAR راست کلیک کنید Properties ..
تب Navigation  باز کنید و تیک When i Sign In Or Close All apps On a Screen , Go To The Desktop Instead of Start فعال کنید

در تصویر زیر براتون عکسش رو قرار داده ام

post-19588-0-81108500-1433945678_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

منم از اول متوجه شدم که  ولی در ویندز 8 اون تب بریم اصلا گذینه Navigation این نیست چه برسه تیک میک برداریم؟ لطفا برای ویندز8هم یه راهی بگین

اینم عکس تا ثابت بشه

http://8pic.ir/images/wu5f0bloeguge7rpyv8m.png

اموزش شما برای ویندز8.1 هست که خود دوستانمم این بهم گفتن ولی من راحی برای ویندز8میخوام وگرنه این سوال نمیپرسیدم دیگه......

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم از اول متوجه شدم که اقا ولی در ویندز 8 اون تب بریم اصلا گذینه Navigation این نیست چه برسه تیک میک برداریم؟ لطفا برای ویندز8هم یه راهی بگین

اینم عکس تا ثابت بشه

http://8pic.ir/images/wu5f0bloeguge7rpyv8m.png

اموزش شما برای ویندز8.1 هست که خود دوستانمم این بهم گفتن ولی من راحی برای ویندز8میخوام وگرنه این سوال نمیپرسیدم دیگه......

بهترین راه حل نصب نرم افزار Stardock Start8 هست که میتونید متناسب باسلیقه خودتون کانفیگ کنید. مثلا مشخص کنید که پس ازورود به ویندوز دسکتاپ ظاهربشه یا محیط مترو...

لینک به دیدگاه

اهان. پس یه زحمت میکشی؟ هم لینک این نرم افزار بزار اینجا برای دانلود و استفاده همه و هم یکم اموزشش بده دیگه میترسم لینک بزاری دانلودشم کنم ولی بلد نباشم ازش استفاده کنم. ایناهم هست اخه :wacko:

اینم بگم بعضی ها اشتباه نگیرن استارت منو نمیخوام برای ویندزم چون اون دارم میخوام سیستمو روشن میکنم عین ویندز7بیاد مستقیم به دکستاپ نه پشت دکستاب پیام من در بالا درست بخونین لطفا

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

درود

ویندوز 8.1 آپدیت 2015 رو نصب کنید بصورت پیش فرض میره تو صفحه کاربر

حداقل نسخه جدید تر رو نصب کردید و NET 3.5 هم خودکار فعاله

اینم لینک

http://www.downloadha.com/1393/12/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%DB%B8-%DB%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D9%BE-3/

لینک به دیدگاه

کافیه همون مراحل رو بری ولی در اخرین مرحله تیک گزینه SHOW MY DESKTOP BACKGROUND ON STARAT رو بزنید

مرسی  ردیف شد

لینک به دیدگاه

درود

ویندوز 8.1 آپدیت 2015 رو نصب کنید بصورت پیش فرض میره تو صفحه کاربر

حداقل نسخه جدید تر رو نصب کردید و NET 3.5 هم خودکار فعاله

اینم لینک

http://www.downloadha.com/1393/12/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%DB%B8-%DB%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D9%BE-3/

من تا حالا ویندوز از نت  دانلود نکردم.

بعد  از دانلود باید  رایتش  کرد؟

چجوری بوت ویندوز  از بین  نمیره؟

این  نسخه  که  حجمش  از  یه دی وی دی هم بیشتر  هست.

اصلا  چجوری میشه  رایتش  کرد ؟

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

درود

پارت هارو که از زیپ خارج کنید یه فایل iso به دست میاد که یا میتونید با استفاده از برنامه های رایت iso روی DVD رایتش کنید ..

یا با برنامه هایی که فلش ویندوز میسازن .. فلش ویندوز درست کنید.

لینک به دیدگاه

الان من نخوام از رو ویندز8 برم رو 8.1 چکار کنم یعنی واقعا راحی نیست برای ورود مستقیم به دکستاپ بعد بالا امدن ویندز و ویندز8

:mad:

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

در کادر Run، کلمه regedit را وارد نموده و Enter بزنید تا وارد ویرایشگر رجیستری شوید.
به این آدرس در رجیستری بروید:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer

بر روی RPEnabled دوبار کلیک کرده و مقدار Value آن را بر روی 0 تنظیم کرده و ‌OK کنید. سپس ویندوز را Restart کنید.
با بوت شدن دوباره ویندوز، مستقیما به صفحه دسکتاپ خواهید رفت.
برای بازگردانی Metro نیز می‌توانید مجددا وارد رجیستری شده و مقدار RPEnabled را به 1 تغییر دهید.

لطفا یکی تست کنه و نتیجه رو اعلام کنه

لینک به دیدگاه

من همچین گذینه ای رو بعد بقیه مراحل گفته شده در ویندز8نمیبینم که RPEnabled :ph34r:

یعنی دقیق اینارو میرم

بعد دیگه اون گذینه اخری که گفتین این  RPEnabled اصلا نمیبینم و نیس ای بابا

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

من همچین گذینه ای رو بعد بقیه مراحل گفته شده در ویندز8نمیبینم که RPEnabled :ph34r:

یعنی دقیق اینارو میرم

بعد دیگه اون گذینه اخری که گفتین اصلا نمیبینم و نیس ای بابا

معذرت میخوام . چون خودم ویندوز 8.1 دارم نتونستم قبل بازنشر تست کنم ..

بی زحمت اینم تست کنید.

ین روش با استفاده از یک برنامه جانبی به نام Metro UI Tweaker انجام می‌گیرد.
ابتدا برنامه را از ایــــــنـــــجـــــا  دانلود نمایید.
فایل را از حالت فشرده خارج کرده و بر روی Metro UI Tweaker.exe راست کلیک نموده و Run as administrator را انتخاب نمایید تا برنامه اجرا شود.
پس از اجرای برنامه گزینه Disable Metro Start Menu را انتخاب نموده و دکمه Apply را بزنید و با انتخاب Yes ویندوز را Restart نمایید.
با این کار صفحه آغازین Metro غیرفعال خواهد شد.
با استفاده از این برنامه و گزینه‌های دیگر آن می‌توانید قسمت‌های دیگر ‌Metro را نیز غیرفعال کنید.
با انتخاب گزینه Enable Metro Start Menu and Ribbon میتوانید تمام مواردی که غیرفعال کرده‌اید را مجدد بازگردانی نمایید.
لینک به دیدگاه

بازم پشت دکستاپ میاد بالا نه در دکستاپ حتی این دو حالتم گذاشتم تست کردم عکس ببین

http://8pic.ir/images/x7nmm9n8vjhyufqqt3ie.png

دیگه باید چیکار کنم

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

بازم پشت دکستاپ میاد بالا نه در دکستاپ حتی این دو حالتم گذاشتم تست کردم عکس ببین

http://8pic.ir/images/x7nmm9n8vjhyufqqt3ie.png

دیگه باید چیکار کنم

دیگه جیزی به ذهنم نمیرسه . بجز کوچ به ویندوز 8.1

لینک به دیدگاه

درود

پارت هارو که از زیپ خارج کنید یه فایل iso به دست میاد که یا میتونید با استفاده از برنامه های رایت iso روی DVD رایتش کنید ..

آخه حجم  فایل ویندوز  گیگ  هست.  با برنامه ای که میگین  میشه 7  گیگ رو تو یه دی وی دی  جا داد؟

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

آخه حجم  فایل ویندوز  گیگ  هست.  با برنامه ای که میگین  میشه 7  گیگ رو تو یه دی وی دی  جا داد؟

درود

DVD9

لینک به دیدگاه

درود

در مورد این  قسمت که  قرمز  کردم میشه  بیشتر توضیح بدین؟

یعنی با فلش ویندوز نصب میکنین؟

لینک به دیدگاه

درود

DVD9

پس این ویندوز 8.1 هایی که  تو بازار هست  همشون دی وی دی 9 هستن؟

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز تا حالا اسم DVD9 یا 8.5 به گوشت خورده؟

خدماتیها تکی میفروشن 3000 تومن، بصورت بسته ای بگیری به نسبت کیفیت کار از 1500 تا 2200 رو دونش میوفته

به دی وی دی دو لبه هم معروفه

فقط بعد اینکه فایل ISO رو از پارت های دانلود شده در آوری با نرم افزار Nero با سرعت 4x رایت کن همین :D

این نسخه آپدیت شده و الان هم نصب کردم به نسبت ویندوز های 5000 تومنی توی بازار ارزش بالاتری داره @};-

در مورد سوال پست قبلی خیر فقط پک گردو DVD9 هست اکثرا اولین نسخه رو DVD4.7 رایت شدن

ویرایش شده توسط Assass1n
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...