رفتن به مطلب

اگر از یوتورنت استفاده می‌کنید،‌ احتمالا کامپیوترتون رو اجاره دادین به کاشفان بیت‌کوین

Recommended Posts

• کاربر ویژه

utorrent-bitcoin-miner-2015-03-06-01.jpg

اگر اخیرا برنامه uTorrent رو نصب کرده باشین، احتمالا کامپیوتر شما همزمان یک برنامه استخراج بیت‌کوین به نام اپیک اسکیل رو هم نصب کرده و از کامپیوتر شما به عنوان یک کارگر توی معدن بیت کوینی (یا دقیقتر بگم لایت کوین) کار می کشه و پولی که در می یاره به جیب یکی دیگه می ره. این مساله اولین بار درفروم‌های یوتورنت مطرح شد و مدیرهای اونجا هم تاییدش کردن ولی مدعی شدن که اینکار بدون تایید کاربر اتفاق نیافتاده.

شرکت مادر یوتورنت یعنی بیت‌تورینت گفته «ما به شکل دقیق مساله رو بررسی کردیم و می تونیم مدعی بشیم که این برنامه مخفیانه نصب نشده. احتمالا کاربر نصب اون رو حین مراحل نصب تایید کرده». در واقع وقتی شما یوتورنت رو نصب می کنین برنامه «پیشنهاد» می ده که این رو هم نصب کنین و اکثرا بدون خوندن چنین چیزی رو اوکی می کنیم.

اگر شما هم یکی از صد میلیون آدمی در جهان هستین که این برنامه رو بدون اینکه بخواد نصب کرده، به یکی از روش های گفته شده در اینجا حذفش کنین و از این به بعد هم تلاش کنین از برنامه های آزاد و بازمتن استفاده کنین و هیچ چیز رو نخونده، اوکی نکنین.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

عجب سوء استفاده هایی صورت میگیره...  :D

لینک به دیدگاه

من در هنگام نصب این پیغام را خوندم و خن هم کردم تا ببینم چطوری سیستم را بکار میگیره با نرم افزارها چک کردو و دیدم زیاد به سیستم فشار نمیاره شاید بشه گفت 5% از قدرت سیستم را میگیره ولی اینترنت را بصورت کامل اشغال میکنه

بنظر من این برنامه از سیستم استفاده نمیکنه بلکه جاسوسی میکنه یعنی اطلاعات را با سرعت هرچه تمام مرور میکنه و از طریقه اینترنت از سیستم تخلیه میکنه

راحت هم میشه از کار انداخت و پاکش کرد مشکلی هم پیش نمیاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من در هنگام نصب این پیغام را خوندم و خن هم کردم تا ببینم چطوری سیستم را بکار میگیره با نرم افزارها چک کردو و دیدم زیاد به سیستم فشار نمیاره شاید بشه گفت 5% از قدرت سیستم را میگیره ولی اینترنت را بصورت کامل اشغال میکنه

بنظر من این برنامه از سیستم استفاده نمیکنه بلکه جاسوسی میکنه یعنی اطلاعات را با سرعت هرچه تمام مرور میکنه و از طریقه اینترنت از سیستم تخلیه میکنه

راحت هم میشه از کار انداخت و پاکش کرد مشکلی هم پیش نمیاد

معمولا از کارت گرافیک به صورت سبک استفاده میکنند اگر فقط 1 درصد از کارت گرافیک شما استفاده کنه و این نرم افزار رو 100 نفر نصب کنند میشه 100 درصد حالا فکرش رو بکنید

چندین هزار نفر این رو نصب میکنند و توجه هم نمیکنند از همین راه این شرکت میلیون ها دلار درامد کسب میکنه

لینک به دیدگاه

برای نصب از من میپرسید که ایا شما میخواهید به ما کمک کنید ؟ برای کمک فقط به مقدار ناچیزی از قدرت کامپیوتر شخصی شما نیاز داریم و کمک مالی از شما نمیخواهیم البته متن دقیقش یادم نیست ولی منظورشون همین بود

خلاصه گدا به گدا رحمت به خدا  [-X من هم قادر به کمک نبودم  سیستم بنده هم خودش از ماست مو میکشه هنوز SSD نخریدم براش #-o یکی لازم به من کمک کنه فقط برای تست حدودا 5 دقیقه نصبش کردم ^_^

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای نصب از من میپرسید که ایا شما میخواهید به ما کمک کنید ؟ برای کمک فقط به مقدار ناچیزی از قدرت کامپیوتر شخصی شما نیاز داریم و کمک مالی از شما نمیخواهیم البته متن دقیقش یادم نیست ولی منظورشون همین بود

خلاصه گدا به گدا رحمت به خدا  [-X من هم قادر به کمک نبودم  سیستم بنده هم خودش از ماست مو میکشه هنوز SSD نخریدم براش #-o یکی لازم به من کمک کنه فقط برای تست حدودا 5 دقیقه نصبش کردم ^_^

یکی از دوستام یک نرم افزار ساخت به اسم این که مثلا فیسبوک رو هک میکنه و تو اینترنت پخش کرد برای افراد کل دنیا :| طوری برنامه طراحی شده بود که فقط با یکبار اجرا در پس زمینه سیستم عامل همیشه بود و پاک هم نمیشد و کسی هم نمیفهمید

الان این دوست ما که سال 92 اینکارو کرد یکی از مولتی میلیونر های بیت کوین و لایت کوین و دوج کوین هست ...... تازه بیت کوین هم انقدر کشیده بالا قیمت روزش 

http://www.coindesk.com/price/

طبق این سایت حدودا 300 دلار هست .... شما فکرش رو بکن ایشون اون موقع که اینکارو کرده بود تو 6 ماه 10 هزار بیت کوین بدست اورده بود الان میشه حدودا 3 میلیون دلار فقط برای 6 ماه اول و به پول ما میشه 12 میلیارد 

احتمالا الان چون رفته تو این کار سرمایش به تومن بشه 300 یا 500 میلیارد تومن  =))  :clapping:  :cool:

سنی هم نداره چون پدرش صرافی داره میتونه راحت بیت کوین رو به دلار تبدیل بکنه و حواله کنه به ایران  =))  =))

500 میلیارد  =))  =))  =))  خوش شانسی به این میگن  :(  ما از این شانس ها نداریم 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز باید تاپیکو انتقال بدید به بخش مطالب کپی شده از سایتهای دیگر همچنین منبع مطلبی که ازش کپی کردید رو باید بزارید.

http://patoghee.com/more/502164_13/%DA%A9%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D8%AF.html

http://jadi.net/2015/03/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بله متاسفانه کلاه برداری و دزدی رو تو مملکتمون زرنگی و رندی و تیزهوشی میدونند، غیر از این هم نباید انتظار داشت...!  *dry#

چون اگر کسی بدونه چی داره نصب می کنه که نصب نمی کنه!!! اونهایی که نصب کردند 99% ندانسته نصب می کنند و این جور برنامه ها رو برای این با برنامه های کاربردی با هم به یخورد کاربران میدن...!  [-X

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز باید تاپیکو انتقال بدید به بخش مطالب کپی شده از سایتهای دیگر همچنین منبع مطلبی که ازش کپی کردید رو باید بزارید.

http://patoghee.com/more/502164_13/%DA%A9%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D8%AF.html

http://jadi.net/2015/03/

:)

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

امروز من یه مشکلی بر خوردم مثل همین استخراج بیت کوین هست

اما این نرمافرار رو نصب نکردم اصلا

کارت گرافیکم 80% استفاده میکنه

با چند تا نرمافزار تروجان و انتی ویروس سکن کردم اما هیچی پیدا نمیکنه

باید چی کار کنم؟؟

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

دوستان start up رو هم چک کردم تو اونجا هم چیزی نبود

به غیر از تعویض ویندوز راه دیگه ای هست??

لینک به دیدگاه

دوستان start up رو هم چک کردم تو اونجا هم چیزی نبود

به غیر از تعویض ویندوز راه دیگه ای هست??

کسپرسکی و بیت دفندر فعالیت غیرعادی رو تشخیص میدن(تحلیل رفتاری)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...