رفتن به مطلب

Star Citizen و 100 گیگ دانلود WOT

alidadashnejad
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بازی star citizen که در سال 2012 در e3 به نمایش در امد تا به امروز به کمک مردم بیشتر از 75 میلیون درامد داشته 

starcitizen_0.jpg

2628397-7262588096-25672.jpg

در ضمن این بازی فقط انحصاری pc می باشد دلیل پایین 

که بزرگترین پروژه ی ساپورت شده از طرف مردم می باشد و فقط در ماه november بیشتر از 6.1 میلیون دلار فروش داشته این در صورتی هست که بازی هنوز انتشار نشده و جالب تر این که در سایت اصلی دقیقه به دقیقه مقدار پول جمع شده را می زند

همین موضوع به اندازه ی کافی بزرگی این بازی را می رساند اما این بازی از لحاظ دیگه هم بزرگ می باشد فایل نصب بازی که بیشتر از 100 گیگ می باشد 

دیروز توی فروم بازی star citizen توسط یکی از سازندگان ( jmasker.cig)  اعلام شد که این بازی حجمی برابر با 100 گیگ دارا خواهد بود 

و حدود 20 گیگ هم پچ در آینده  ~x( 

این در صورتی هست که بیشترین حجم در xbox فقط 40 گیگ می باشد 

البته بعضی از اعضا نگران این موضوع هستن که این حجم باعث تمام شدن پهنای باند ماهیانه بشه و مشکل بسیاری دیگر

یک حساب سر انگشتی : اگر اینترنت  2 مگ داشته باشین باید 110 ساعت دانلود طول می کشه ( 2 مگ واقعی نه ایران ) 

اما سوال اصلی ؟؟؟ چرا اینقدر بازی حجیم می باشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دلیل اصلی تکستچر های بازی می باشند کمترین رزولوشن بکار رفته 4k  و بیشتر تکستچر ها 8k می باشد که بازی رو به زیبا ترین حالات ممکن برساند 

و همچنین فایل های صدای کمپرس نشده برای بهترین کیفیت ممکن و به وجود فیزیکس بسیار سنگین و قوی در بازی

و شاید دوباره بپرسید چرااااااااااااااااااا ؟؟!!!!

خوب این بازی قصد زنده کردن pc و قدرت آن را دارد 

مدتی قبل این pc بود که مرز های بازی را گسترش داد و صنعت گیمینگ را قدرت بخشید 

pc بود که اولین گرافیک و صدا گذاری 3D را داشت 

و بازی های مثل QUAKE - CRYSIS  بازی هایی بودن که مرز این دنیای بی نظیر رو گسترش دادن و این بار هم نوبت این بازی هست که صنعت بازی سازی رو متحول کنه 

و اون هایی که میگن گرافیک مهم نیست الان سال 2015 هست گرافیک چه کارتونی باشه - چه واقعی باشه - چه هنری باشه - ........... باید خیره کننده باشه بسیاری از بازی های روی PC و کانسول که موفق بودن گرافیک خیره کننده ای و محیط خیره کننده ای را داشتن 

star_citizen_19.jpg

star-citizen-image-3.jpgwc_dogfight_dralthi000225.jpg

Star-Citizen-enemy-fighter-HUD-concept.j

تمام عکس ها از داخل بازی می باشد 

منبع کانال یوتوب THE KNOW 

علی داداش نژاد 

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

منم شنیدم به نظرم بیشتر شوکه کننده بود تا خوشحال کننده.

:|

100 حجم خیلی زیادیه نه تنها واسه ی ما خیلی از مردم

نسخه فیزکی هم بخری باس یه کوله پشتی دیسک پر کنی واقعا هزینه برداره

حالا بماند شاید کرک نشه و شایدم بشه وکلا نامعلومه

ولی به شدت بازی زیبایی خواهد شد

@};-

تقریبا می شه گفت که همه شکه شدن تا خوش حال 

کرک هم فکر نکنم بشه چون فقط انلاین هست همه مردم توی یک سرور هستن ولی چون بازی خیلی بزرگ هست مشکل ترافیک پیش نمی اد  :D

راستی life is strange هم چند روز دیگه باید بیاد توی یوتوب گیم پلیش درز کرده 

لینک به دیدگاه

به نظر من از اون دسته بازی ها میشه که ارزش خرید نسخه اصلی رو داره

فقط این 120گیگ رو کجا دلمون بزاریم با این نت زغالی.....

لینک به دیدگاه

تجروبه صابت کرده بازیهای که رو گرافیک مانوور میدن زیاد موفق نمیشن چیز دندونگیری تو این بازی ندیدم به نظر من خیلی هایپ شد همینم براش دردسر میشه چون

انتظارات بیش از اندازه بالارفت ازش تا اونجا که یادم میاد کیلزون شادافال قبل از فشرده سازی 290 گیگ بود پس چیز عجیبی نیست این حجم

لینک به دیدگاه

به نظر من از اون دسته بازی ها میشه که ارزش خرید نسخه اصلی رو داره

فقط این 120گیگ رو کجا دلمون بزاریم با این نت زغالی.....

من پیشخرید کردم رفته الان قسمت اریناش رو دارم ( قسمت جنگی بازی هست ) حجمش خیلی زیاده ولی هیجانش نابودت می کنه 

تجروبه صابت کرده بازیهای که رو گرافیک مانوور میدن زیاد موفق نمیشن چیز دندونگیری تو این بازی ندیدم به نظر من خیلی هایپ شد همینم براش دردسر میشه چون

انتظارات بیش از اندازه بالارفت ازش تا اونجا که یادم میاد کیلزون شادافال قبل از فشرده سازی 290 گیگ بود پس چیز عجیبی نیست این حجم

باید صبر کرد و دید و تجربه صابت نکرده این حرف شما رو خیلی از بازی ها هستن گرافیک خیلی عالی دارن و موفق هم بودن اسم خواستی برات یک لیست تهیه می کنم 

ولی خیلی هایپ شده و دقیقا انتظارات خیلی بالا رفته 

کیل زون هم که از 290 گیگ شده 40 گیگ من هم بازی کردمش خیلی گرافیک خواصی نداشت همش فایل صدا بود که کمپرس شده 

و این بازی بیشترش تکتسچر هست که 100 گیگ شده حجم اصلی خیلی خیلی بالا هست 

لینک به دیدگاه

من پیشخرید کردم رفته الان قسمت اریناش رو دارم ( قسمت جنگی بازی هست ) حجمش خیلی زیاده ولی هیجانش نابودت می کنه 

باید صبر کرد و دید و تجربه صابت نکرده این حرف شما رو خیلی از بازی ها هستن گرافیک خیلی عالی دارن و موفق هم بودن اسم خواستی برات یک لیست تهیه می کنم 

ولی خیلی هایپ شده و دقیقا انتظارات خیلی بالا رفته 

کیل زون هم که از 290 گیگ شده 40 گیگ من هم بازی کردمش خیلی گرافیک خواصی نداشت همش فایل صدا بود که کمپرس شده 

و این بازی بیشترش تکتسچر هست که 100 گیگ شده حجم اصلی خیلی خیلی بالا هست 

دادا منظورم این بود که بازیای که رو گرافیک مانورزیادی  میدادن نمونش  کرایسیس3   و رایز order 1886  

تا یه تریلر از یه بازی میبینیم اولین حرفی له از دهنمون در میاد (عجب گرافیکی داره) گیم پلی هیچ 

لینک به دیدگاه

دادا منظورم این بود که بازیای که رو گرافیک مانورزیادی  میدادن نمونش  کرایسیس3   و رایز order 1886  

تا یه تریلر از یه بازی میبینیم اولین حرفی له از دهنمون در میاد (عجب گرافیکی داره) گیم پلی هیچ 

و بازی های زیادی هم هستن که گرافیک خیلی سنگینی دارن و بسیار هم عالی بودن 

دراگون ایج اینکوزیشن - کرایسیس 1 و وار هد الان خیلی از بازی ها هستن که گرافیک بی نظیری دارن در عین حال بازی از هر لحاظ عالی بوده همش بر می گرده به سازنده ها که بازی رو چگونه درست کنن 

همون کرایسیس 3 هم که داستانش خیلی بد بود و بقیه چیز هاش بسیار عالی کار شده بود و من چندین باز بازی رو انجام دادم 

فقط باید منتظر ماند و دید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...