رفتن به مطلب

مسابقه لبخند آّبی آسمان

AliSh45
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان گل

سایت دیجیکالا در حال برگزاری یک مسابقه به نام "لبخند آبی آسمان" هستش و به این صورته که شما یه لینک دریافت میکنی و هرکس با اون لینک توی سایت عضو شه و یا خرید کنه به شما امتیاز داده میشه و در نهایت بیشترین امتیاز ها برنده میشن

شاید به نظر بعضی ها مسخره باشه ولی دوستانی که پایه هستن لینکشون رو اینجا بزارن تا بقیه از اینجا عضو شن  :cool:

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

این یه روش قدیمیه و فقط باعث بالارفتن بازدید سایت و افزایش کاربراش میشه.آخرشم برنده نمیشی

لینک به دیدگاه

این یه روش قدیمیه و فقط باعث بالارفتن بازدید سایت و افزایش کاربراش میشه.آخرشم برنده نمیشی

مسئله اینجاست که این سایت به قدری بازدید کننده داره که این در مقابلش اصلا دیده نمیشه.

http://digiato.com/article/2015/01/27/%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D9%82%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D9%88%D8%B1%D8%A8%D8%B2/

لینک به دیدگاه

مسئله اینجاست که این سایت به قدری بازدید کننده داره که این در مقابلش اصلا دیده نمیشه.

http://digiato.com/article/2015/01/27/%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D9%82%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D9%88%D8%B1%D8%A8%D8%B2/

بله ولی بازم بازدیدش بیشتر میشه

مثلا فرض کنیم شما 100نفر رو با لینک خودتون معرفی کردید.یکی دیگه هست که 200تا معرفی کرده یکی هست 500تا معرفی کرده

معلوم نیست کسی که بالاترین امتیاز رو داره کیه و چقدر امتیاز داره (که مثلا بخواید بالاتر از اون امتیاز داشته باشید)

آخرشم کلی بازدید برای سایت جمع کردید و خیلیا رو معرفی کردید ولی هیچی به هیچی و هیچی گیرتون نمیاد

من قبلا تو این نوع قرعه کشی ها شرکت کردم

لینک به دیدگاه

گویا فروش این ماه کم بوده میخان جبران کنن  :laughing:

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

بله ولی بازم بازدیدش بیشتر میشه

مثلا فرض کنیم شما 100نفر رو با لینک خودتون معرفی کردید.یکی دیگه هست که 200تا معرفی کرده یکی هست 500تا معرفی کرده

معلوم نیست کسی که بالاترین امتیاز رو داره کیه و چقدر امتیاز داره (که مثلا بخواید بالاتر از اون امتیاز داشته باشید)

آخرشم کلی بازدید برای سایت جمع کردید و خیلیا رو معرفی کردید ولی هیچی به هیچی و هیچی گیرتون نمیاد

من قبلا تو این نوع قرعه کشی ها شرکت کردم

post-17252-0-84060400-1426350264_thumb.jpg

ویرایش شده توسط AliSh45
لینک به دیدگاه

به هرچیزیی که نگاه میکنی اعتماد نکن دوست گرامی من به سایه خودمم شک دارم به هیچ عدد رقم نمیشه اعتماد کرد

دیگه این دوران گذشت این ... رو لولو برد به قول یک یارویی  :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...