رفتن به مطلب

آشنایی بیشتر با رزولیشن مانیتور ها (4k چیست)

Recommended Posts

با سلام

فعلا پست رو مختصر و مفید سعی می کنم بزارم برای دوستانی که مثل خودم شاید اطلاعاتشون در مورد رزولیشن ها کم باشه

امروز از صبح داشتم در مورد رزولوشن ها مطالعه می کردم که اینارو برای شما دوستان تهیه کردم

پ.ن: از حالت (UHD (4k به بعد شماره گذاری رزولوشن ها بر اساس تعداد پیکسل در قسمت افقی مانیتور ها می باشد

بطور مثال حالت 4k حدود 4000 پیکسل در قسمت افقی مانیتور دارد

post-8280-0-21513200-1426352961_thumb.gif

post-8280-0-73880700-1426352970_thumb.gif

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

البته 4k و UltraHD با هم تو تعداد پیکسل های طول تفاوت دارن و به طبع نسبت تصویر متفاوتی هم دارند

4k: 2160x4096

UHD: 2160x3840

لینک به دیدگاه

البته 4k و UltraHD با هم تو تعداد پیکسل های طول تفاوت دارن و به طبع نسبت تصویر متفاوتی هم دارند

4k: 2160x4096

UHD: 2160x3840

بله درسته

این استاندارد هایی که نوشته شده برای فرمت های تصویری و تلویزیون های خانگی هست

که به UHD میگن 4k

اما اون 4k که شما نوشتین برای استندارد های کارت های گرافیکی و لنز های دوربین هست بیشتر

لینک به دیدگاه

جالب بود اسم 8k و 16k رو نمی دونستم. :D

فکر کنم بعدش بشه 32K بهش بگن ULTRA ULTRA HD :D

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

البته فقط رزولوشن نيست طبق معمولا گزينه هاى ديگه هم در حال پيشرفتن مثل كنتراست، نوع پنل، كيفيت رنگ وكلى شاخص ديگه كه در اين امر تأثير دارن...

لینک به دیدگاه

درود

برای دوستانی که درک درستی از رزولوشن های متعدد ندارند بسیار آموزنده هست دوست عزیزم، سپاسگذارم.

پ.ن: ببخشید به تاپیک آموزنده شما مثبت ندادم چون فقط با موبایل میام نت این امکان برام فراهم نیست.

لینک به دیدگاه

البته فقط رزولوشن نيست طبق معمولا گزينه هاى ديگه هم در حال پيشرفتن مثل كنتراست، نوع پنل، كيفيت رنگ وكلى شاخص ديگه كه در اين امر تأثير دارن...

تایید میشه

درود

برای دوستانی که درک درستی از رزولوشن های متعدد ندارند بسیار آموزنده هست دوست عزیزم، سپاسگذارم.

پ.ن: ببخشید به تاپیک آموزنده شما مثبت ندادم چون فقط با موبایل میام نت این امکان برام فراهم نیست.

خواهش می کنم همین که سر زدید باعث افتخاره

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...