رفتن به مطلب

blue page

poopooli
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من تا حالا 4 بار ویمدوز عوض کردم(8 و 8.1) هر بار بعد 3-4 ماه شروع میکنه به بلو پیج دادن با اررور critical process died. چیکار باید بکنم؟

لینک به دیدگاه

سلام من تا حالا 4 بار ویمدوز عوض کردم(8 و 8.1) هر بار بعد 3-4 ماه شروع میکنه به بلو پیج دادن با اررور critical process died. چیکار باید بکنم؟

سلام دوست عزیز

با ویندوز قبلی(احتمالا سون بوده دیگه)مشکل داشتید؟

یا اینکه ویندوزی که نصب میکنید نسخه اپدیت شده رسمی هست ؟

کرکهای متفاوت رو تست کردید؟

معمولا ویندوزهای سافت 98 ویندوزهای خوب و بدون مشکلی هستن

ویندوز 8 یا8.1معمولا  با سخت افزارهایی که درایوشن برای ویندوز 8 بیهنه نشده مشکل داره یا با یک سری نرم افزارهای ناهماهنگ با ویندوز در مدتی نچندان طولانی به مشکل میخوره

من خودم رو چند سخت افزار که از لحاظ داریوی همانگ با ویندوز نبوده نصبش کردم که بعد از مدتی به مشکل دار شده

حتی  تا مدتی استیبل بوده و بدون مشکل کار میکره و اپ دیت هم میشده ولی بعد از مدتی دچار مشکل شده

خلاصه این داستان صفحه ابی تو ویندوزه 8 بسیار کلافه کننده هست

لینک به دیدگاه

خیر با ویندوز قبلی مشكلی نداشتم.

پس پیشنهاد میکنم ااگر از سازگاری سخت افزارتون با سیستم عامل مطمئن نیستید به سایت اون مراجعه کنید و از سازگاری ویندوز با سخت افزارتون مطمئن بشید

اگه مشکلی نداشت و سازگار بود و درایوش موجود بود دانلود کنید و نصب کنید (ویندوز رو هم ترجیحا از سافت 98 دانلود کنید)

بایوس مادر بورد رو هم بروز رسانی کنید

نرم افزارها رو هم از اخرین نسخه استفاده کنید تا برای ویندوز 8 بهینه شده باشن)

یک انتی ویروس قدرتمند در ویندوز اکتیو کنید(کرکی یا قانونی)و دوبار مدتی استفاده کنید اگر مشکل داشت باید موارد دیگر رو برسی کرد(مشکلات سخت ازاری ویا نرمافزارهایی که باعث اخطلال میشن) یا

به ویندوز 7 برگشت بزنید تا نسخه ویندو 10 رسمی معرفی بشه(امیدوارم مشکلات ویندو 8و8.1 درش مرتفع شده باشه)

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

آنتی ویروس بیت دیفندر توتال سكیوریتی اورجینال دارم. مشكل میتونهةمربوط به یه برنامه یا بازیباشه؟؟ تازگیا farcry 3 و برنامه code vision رو نصب كردم. ممنون

لینک به دیدگاه

آنتی ویروس بیت دیفندر توتال سكیوریتی اورجینال دارم. مشكل میتونهةمربوط به یه برنامه یا بازیباشه؟؟ تازگیا farcry 3 و برنامه code vision رو نصب كردم. ممنون

برای نرم افزار و بازی معمولا بیشتر به نرمافزار برمیگرده تا بازی(مخصوصا نرم افزار شما هم نرم افزار خاصی هست و خیلی عمومی نیست)

به دانلود داریو سازگار و اپ دیت بایوس مادر بورد هم اهمیت بدید

لینک به دیدگاه

میتونه مشكل هارد باشه. تو تسك منیجر یهو استفاده هارد میره رو 99 قرمز میشه دوباره میاد پایین.؟

لینک به دیدگاه

من جدیدا هر روز BlueScreen دارم ولی چون میدونم مشکل از کجا هست زیاد اهمیت نمیدم

من بازی GTA IV را نصب کردم و بازی را Mod کردم به همین دلیل هم بعد از چند دقیقه یا چند ساعت که بازی میکنم BlueScreen میده و خارج میشه یا اگر خودم از بازی خارج بشم و روی IE کلیک کنم باز هم BlueScreen میده

فکر کنم مشکل شما هم نرم افزاری باشه

ولی شما چون همیشه بعد از نصب ویندوز برنامه های مورد استفاده خودتون را نصب میکنید بعدا شروع به کار میکنید نمیتونید متوجه بشید که ایراد از کدام یک از نرم افزارها هست

لینک به دیدگاه

میتونه مشكل هارد باشه. تو تسك منیجر یهو استفاده هارد میره رو 99 قرمز میشه دوباره میاد پایین.؟

بله سخت افزارهای دیگه هم تو بلو پیج تاثیر دارن

مخصوصا هارد و رم هم نقش زیادی تو بلو پیج دارن(البت اگر در هر نصب مدت  4 ماه استفاده میکنید بعد خراب میشه احتمال رم منتفی هست)ولی بلو پیج تو ویند 8 تقریبا کمی زیاد تر از حد معمول هست و عوامل زیادی  تو بلو پیج در این ویندوز تاثیر دارن(مخصوصا مواردی که بالا اشاره شد)

حالا شما هم برای اطمینان میتونید با برنامه HD Tune Pro و از سربرگ health یه تست سلامت بگیرید و در اینجا اپ لود کنید تا اساتید نظر بدن

لینک به دیدگاه

ضمن تایید گفته های مهرزاد عزیز باید بگم سیستم شما اگر مشکل سخت افزاری داشته باشه همون روزه اول نصب خودش را نشون میده و 4 ماه بعد این مشکل پیش نمیاد

مشکل شما موقعی شروع میشه که ویندوز را نصب میکنی و در طول 4 ماه اپدیت هم میشه و احتمالا یکی از همون اپدیتها باعث میشه این مشکل بوجود بیاد

یا اینکه کرک برنامه خوب عمل نمیکنه و بعد از مدتی جفتک میندازه که نتیجش میشه صفحه ابی

لینک به دیدگاه

با اچ دی تیون یه تست بگیر اگه اوکی بود رم رو تعویض کن ... :D

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام دوستان. عجیبه ! بعد چند روز دیگه ارور نمیده.چیزیم پاك نكردم.ممنون بابت پاسخ هاتون. 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز BlueScreen چیزی نیست که اگر امروز سیستم نداشته باشه یعنی هیچ وقت هم نخواهد بود به شرایطبستگی داره

اکثرا این مشکل ناشی از نقص نرم افزارها هست وبعد از اون هم دیگه میشه ایراد سخت افزاری که باید پیگیر بشی و پیداش کنی که بیشترش هم از حافظه سیستم یا همون RAM هست

احتمال داره مشکل از ویندوز بوده که با اپدیت کردن ایراد رفع شده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...