رفتن به مطلب

خرید سیستم قوی با لوازم جانبی اش تا 10 میلیون برای سایت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ارادت خدمت شما عزیزان

میخوام یه سایت فیلم راه بندازم و میدونم که نیاز به یه سیستم قوی دارم. بودجه شم ان شالله تا تابستون جور میشه . فقط نمیدونم چه سیستمی (منظورم از نظر سخت افزاری و قطعاته) مناسبه و برای یه سایت قوی چه تجهیزات جانبی ای مفیده.

اگه ممکنه کمکم کنید. ممنونم :x 

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

من خوب متوجح نشدم

شما سیستم قوی رو برای سرور اشتراک فیلم میخاین یا یه سیستم قوی  برای کارای ادیت فیلمو اینچیزا  میخاین؟!

از نوشتهاتون به نظر میاد سیستمو برا سرور نیاز دارین

یه چیزایی میدونم و اشاره میکنم ولی بهتره اساتید وارد مشاوره بشن(البت شاید خودتون مطلع هستید)

شما برای یک سرور سایت اشتراک ویدئو باید پهنا باند بسیار بالایی داشته باشید

باید سرور اپ تایم بالایی داشت باشه و باید پهنا باندتون قطعی نداشته باشه

برای قطع احتمالی برق جایگزین در نظر گرفته شده باشه و سیستم همیشه پایدار باشه

و کلی موارد دیگر که عملا کمی این پروژه اونم برای یک فرد بدون داشتن بسترها دور از دسترس هست

اگر هم در نهایت همه موارد رو میدونید ومطلع هستید و شرایت رو دارید(مثلا خودتون isp دارید)

باز هم سیستم اسمبل شده دسکتاب مناسب این کار نیست و بهتره یه سیستم سرور اماده متناسب با نیازتون تهیه کنید که دچار مشکلات در روشن ماندن مداوم سرور نشید

اگر هم شرایت رو ندارید بهتره برای این کار سرور کرایه کنید که هزینه هاش هم برای سایت اشتراک ویدئو خیلی بالا هست(هزینه برای پهنا باند بالا+فضای ذخیر سازی)

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

من خوب متوجح نشدم

شما سیستم قوی رو برای سرور اشتراک فیلم میخاین یا یه سیستم قوی  برای کارای ادیت فیلمو اینچیزا  میخاین؟!

از نوشتهاتون به نظر میاد سیستمو برا سرور نیاز دارین

یه چیزایی میدونم و اشاره میکنم ولی بهتره اساتید وارد مشاوره بشن(البت شاید خودتون مطلع هستید)

شما برای یک سرور سایت اشتراک ویدئو باید پهنا باند بسیار بالایی داشته باشید

باید سرور اپ تایم بالایی داشت باشه و باید پهنا باندتون قطعی نداشته باشه

برای قطع احتمالی برق جایگزین در نظر گرفته شده باشه و سیستم همیشه پایدار باشه

و کلی موارد دیگر که عملا کمی این پروژه اونم برای یک فرد بدون داشتن بسترها دور از دسترس هست

اگر هم در نهایت همه موارد رو میدونید ومطلع هستید و شرایت رو دارید(مثلا خودتون isp دارید)

باز هم سیستم اسمبل شده دسکتاب مناسب این کار نیست و بهتره یه سیستم سرور اماده متناسب با نیازتون تهیه کنید که دچار مشکلات در روشن ماندن مداوم سرور نشید

اگر هم شرایت رو ندارید بهتره برای این کار سرور کرایه کنید که هزینه هاش هم برای سایت اشتراک ویدئو خیلی بالا هست(هزینه برای پهنا باند بالا+فضای ذخیر سازی)

سلام آقا مهرداد عزیز

راستش هم برای ادیت فیلم میخوام هم برای سرور ولی بیشتر برای سرور

از این سیستم های اسمبل شده نمیخوام ، میخوام خودم سیستم رو تهیه کنم. فقط یکم زیادی اطلاعاتم پایینه و بعضی ازین چیزایی که شما گفتید رو نمیدونم!!!

مثلا ،  برق جایگزین منظورتون چیه؟

و اینکه شما فرمودی "وکلی موارد دیگر که عملا کمی این پروژه اونم برای یک فرد بدون داشتن بسترها دور از دسترس هست" ، این کلی موارد دیگر چی هستن عزیز؟

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام آقا مهرداد عزیز

راستش هم برای ادیت فیلم میخوام هم برای سرور ولی بیشتر برای سرور

از این سیستم های اسمبل شده نمیخوام ، میخوام خودم سیستم رو تهیه کنم. فقط یکم زیادی اطلاعاتم پایینه و بعضی ازین چیزایی که شما گفتید رو نمیدونم!!!

و اینکه شما فرمودی "وکلی موارد دیگر که عملا کمی این پروژه اونم برای یک فرد بدون داشتن بسترها دور از دسترس هست" ، این کلی موارد دیگر چی هستن عزیز؟

سلا محمد مهدی جان

عذر خواهی میکنم بابت تاخیر(در واقع چون اطلاعاتم کافی نیست کمی صبر کردم اساتید وارد مشاوره بشن که یادم رفت )

خوب اطلاعاتم در این مورد زیاد نیست ولی توضیحاتی میدم که هم تاپیکو اپ کرده باشم و دوستان وارده مشاوره بشن و هم شاید اندکی بدردتون بخوره

.....................................................................

برای ادیت فیلم و ارتباط و کار با سرور   که پیشنهاد سیستمی با هزینه کمتر هست

که دوستان مشاور و وارد به کار براتون لیست میکنن و شما رو راهنمایی میکنن

واما

بعضی ازین چیزایی که شما گفتید رو نمیدونم!!!

خوب به این راحتی ها هم  نیست و نیاز به علم و اگاهی  و نیاز به تجهیزات و مکان مناسبی داره

یه چیزایی کمی میدونم که مختصر توضیح میدم

برق جای گزین :

سیستم برق رسانی به سرور باید 100 در 100 بدون قطعی باشه 

نیاز به سیستم  برق رسان جای گزین هست

مشکلات سخت افزاری سرور:

با خرابی یک قطعه سرور نباید به مدتی طولانی یا مدت کوتاهی  از دسترس خارج میشه

چندین سیستم سرور رو در رکها ها قرار میدن که اگر بخشی از سرور دچار خرابی هم شد سرور از دسترش خارج نشه و به کار خودش ادامه بده(یه همچین چیزایی

پهنا باند بالا و بدون قطعی:

برای جلوگیری از مشکلات پیش بینی نشده از ترکیب چندین نوع ارتباط در قالب یک ارتباط واحد برای دیتا سنتر استفاده میکنن

و داشتن تجربه و اطلاعات کافی در مورد شبکه , اینترنت ,هاستینگ ,مدیریت سرور , خدمات میزبانی ,و .......

در کل میبینی برای یک فرد بدون داشتن امکانات و پیش نیازها کار محالی هست

لینک به دیدگاه

اصلا همه این ها به کنار هزینه گذافی که بابت نت باید پرداخت بشه خیلی خیلی عذاب اور هستش

تصور کنید اون هم در ایران سرویس دهنده ای بخواد به شما سرویس 10 مگ نا محدود ارائه بده، همین الانش یک 512 نا محدود با قیمت 100 به بالا ماهانه میدن ، این که دیگه اصلا هیچ  سراغ حجمی که اصلا نمیشه رفت

هیچ سرویس دهنده ای در ایران آپتایم 99.99% ام حتی نیست ، اگر خدایی نکرده به عنوان مثال 1000 نفر در حال استفاده از سایت شما باشن حالا به هر نحوی میتونه باشه یکی دانلود میکنه یکی در صفحات میچرخه ......  این سرویسی که تهیه کردید قطعی پیدا کنه اون هم به صورت مکرر وحشتناک هست واجعه س

پیشنهاد بنده به شما اینه اجازه بدید سایت شما جا بیوفته در حد 4.5 سال در امد در حدی باشه که دو برابر این چیزی که می خواید در بیاد بعد میشه به این مورد فکر کرد(سایت رو در هاست یا وی پی اس شرکت ها ران کنید) ، البته بنده اطلاعی ندارم شاید همین الانش درامد خوبی داشته باشید، دیگه نرمال ترین حالت ممکن رو در نظر گرفتم

منظور دوست عزیزمون در مورد برق به صورت ساده این بود که ، باید به فکر یه سیستم برقی جدا از سیستم برقی خونه باشید، حالا ما میگیم شما این کار رو هم انجام دادید ،  میدونید چه هزینه ی طاقت فرسایی باید بپردازید برای اپتایم نگه داشتن سیستم؟

ویرایش شده توسط DeFeaT
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز شبتون بخیر

در مورد راه اندازی سایت بلید خدمتون عرض کنم این کار روی سرور ها ایران اصلا امکان پذیر نیست چه این که خودتون سرور تهیه کنید یا پهنای باند اختصاصی بخرید معمولا برای راه اندازی سایت فیلم شما به دو تا سرور احتیاج داری یکی لینوکسی که سایت روش بیاد بالا و دومی ویندوزی که کارای مربوط به لیچ اضافه کرده تبلیغات یا هر تغییر دلخواه مد نظر دیگه. برای راه اندازی هم باید حتما از سرور خارج ازکشور استفاده که تا هم مشکلی با بسته شدن سرور و سایت نداشته باشید و هم این که پهنای باند سرور های خارج از کشور تقریبا مفت در میاد واسه این کار نسبت به داخل ایران.

برای کار شما میتونید سرور بخرید و بصورت کلو توی یکی از دیتا سنتر های خارج از کشور که در صورت داشتن سرمایه کافی پیشنهاد بنده رد استیشن انگلیس یا سینگل هاپ هلنده و در صورتی که قصد ندارید هزینه زیادی بکنید میتونید سرور اختصاصی اجاره کنید در این صورت المان یا سرور های کیم سوفی دیتاسنر ovh کانادا یا فرانسه پیشنهاد میشه.

بازم سوالی بود در خدمتم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...