رفتن به مطلب

چاپ لاتکس با چاپگر HP Latex 360 جدید ترین تکنولوژی چاپ برای فضای باز و بسته

Saman.kh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

چاپ لاتکس با چاپگر HP Latex 360، به همراه سرعت چاپ ، کیفیت عالی چاپ، ضد خش، ضد آب و با ماندگاری 5 سال در محیط outdoor است. به همین دلیل این نوع چاپ را indoor-outdoor می نامند، که می توان هم درفضای باز و هم فضای داخل مورد استفاده قرار گیرد.

ماندگاری رنگ و چاپ در برابر تابش نور خورشید به مدت 3 سال و با لمینیت 5 سال گارانتی می شود و عدم آسیب پذیری در مقابل خراش، رطوبت، بارندگی، گرد و غبار با استفاده از جوهر دوستدار محیط زیست با کیفیت بالای چاپ با وضوح تصویر 1200x1200 dpi تا عرض 160 سانتی متر از مزایای این نوع چاپ می باشد.

چاپ با این مدل چاپگر جایگزینی عالی برای چاپ کوتد و لمینیت و یا گلاسه با لمینیت برای انواع استند و شاسی و رول آپ و پاپ آپ و کانتر و غیره است که نه تنها در زیبایی فرم چاپ شده مؤثر است بلکه هزینه آن را نیز به نصف خواهد رساند.

latex.jpg

وینیل vinyl%20glassy.jpg

وینیل از جنس PVC است که بعد از چاپ بخاطر پشت چسبداربودن  (Sticker) و اکریلیک و ضد آب بودن آن موارد استفاده گوناگونی دارد.

سولیتsolit%20banner.jpg

کیفیت چاپ عالی روی سطح صاف بنر سولیت و عدم عبور نور و همچنین مقاومت کششی این امکان را فراهم می کند که بتوانیم در همه جا استفاده کنیم

بنرbanner.jpg

رایج ترین و ارزانترین  و دردسترس ترین جنس مخصوص چاپ که در دسترس قرار دارد.

مشmesh%20vinyl.jpg

مش وینیل " One way vision" از ماده PVC ساخته می شود.  روی سفید سوراخ دار قابل انعطاف آن که قابلیت چاپ دارد با پوشش اکریلیک مقاوم در برابر نور محافظت می شود و....

آماده همکاری با شما عزیزان و قبول سفارش چاپ

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

درود داداشم

رنگ دوستار محیط زیست و ماندگاری عزیزم به درد مشتری نمیخوره من خودم کلی هزینه کردم برا پلاتر که جا بندازم واسته ایندور کاغذ خوبه جواب نداد سریع

قیمتش مقایسه میشه با بنر کیفیت هم غیر از خودمون که تو کار چاپیم کسی نمی دونه!

قیمت تمام شده چند ؟

اگر قیمت خوبی باشه می تونیم با هم کار کنیم عمر زیاد نمی خوام یه هفته باشه تا یک ماه کافیه  :)

فقط طرح خوبی داشته باشه

@};-  @};-  @};-  @};-

ویرایش شده توسط Uranium
لینک به دیدگاه

سلام بزرگوار

با شما کاملا موافقم که مردم روی بنر زوم کردند به دلیل پایین بودن قیمت

ولی فراموش نکنیم که خیلی ها بدنبال کیفیت و ماندگاری رنگ هستند

ما چاپخانه ای هستیم که از بنر تا لاتکس رو سرویس میدیم و هر کدام کیفیت خاص خودش رو داره و مشتری خاص خودش

بستگی داره شما چه کیفیتی بخواهید

این چاپ برای خیر مقدم مکه و کربلا نیست این چاپ برای شرکت های بزرگه که می خوان محصول خودشونو تبلیغ کنن و ماندگاری هم داشته باشه

ویرایش شده توسط samadkhodaei
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام بزرگوار

با شما کاملا موافقم که مردم روی بنر زوم کردند به دلیل پایین بودن قیمت

ولی فراموش نکنیم که خیلی ها بدنبال کیفیت و ماندگاری رنگ هستند

ما چاپخانه ای هستیم که از بنر تا لاتکس رو سرویس میدیم و هر کدام کیفیت خاص خودش رو داره و مشتری خاص خودش

بستگی داره سما چه کیفیتی بخواهید

این چاپ برای خیر مقدم مکه و کربلا نیست این چاپ برای شرکت های بزرگه که می خوان محصول خودشونو تبلیغ کنن و مادگاری هم داشته باشه

عزیز من که دلم خونه خدایی کار من با ادارات بود و هنوزم عواملم رو دارم

گفتم اگر به قیمت خوبی باشه با هم همکاری کنیم و من بازارم رو از دست ندم

خخخ خیر مقدم کربلا و مکه  =))

ممنون  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

اون خیر مقدم واقعا رو اعصابه! یک خانمی از آشناها توی همچین جایی به عنوان طراح کارمی‌کنه، می‌گه اونقدر که این متنها و طراحی‌ها آدم رو خسته و افسرده می‌کنه آگهی ترحیم نمی‌کنه.این قشر از جامعه شوربختانه از سطح فرهنگ و سلیقه‌ی پایینی برخوردار هستند که بلای جان و اعصاب طراح می‌شه. 

فکر می‌کردم فقط تو دهات ما این مشکلات هست.

لینک به دیدگاه

عزیز من که دلم خونه خدایی کار من با ادارات بود و هنوزم عواملم رو دارم

گفتم اگر به قیمت خوبی باشه با هم همکاری کنیم و من بازارم رو از دست ندم

خخخ خیر مقدم کربلا و مکه  =))

ممنون  @};-  @};-  @};-

دوست عزیز

بستگی به کیفیت ما همه نوع چاپ رو سرویس میدهیم

شما هر کاری داشته باشید ما قادر به انجام آن هستیم

از کوتد و لمینیت و بنر تا ...............

لینک به دیدگاه

اون خیر مقدم واقعا رو اعصابه! یک خانمی از آشناها توی همچین جایی به عنوان طراح کارمی‌کنه، می‌گه اونقدر که این متنها و طراحی‌ها آدم رو خسته و افسرده می‌کنه آگهی ترحیم نمی‌کنه.این قشر از جامعه شوربختانه از سطح فرهنگ و سلیقه‌ی پایینی برخوردار هستند که بلای جان و اعصاب طراح می‌شه. 

فکر می‌کردم فقط تو دهات ما این مشکلات هست.

جناب بهمنیان درود بر شما

متاسفانه با ورود دستگاههای ساخت چین و سوء استفاده وارد کنندگان متاسفانه این خدمات به کوچه و بازار کشیده شد

و مردم نیز غافل از کیفیت چاپ فکر می کنند هر چه Pass پایین ( سرعت بالا و کیفیت پایین ) چاپ بشه دستگاه خوبیه

اسم اینها رو اگه طراح بزاریم مدیون کسانی میشیم که طراح و گرافیست هستند بهترین نام برای اینان همان اجراکار می توان گذاشت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...