رفتن به مطلب

سیستم رویایی شما چیست؟

S.H.I.E.L.D
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود به همه دوستان لیون کامپیوتر @};-  @};- 

همیشه بسیاری کاربران از سیستم خود، حال چه لپتاپ و چه کیس گله داشتند، چون که بهترین و پرسرعت‌ترین سیستم بازار نیست!! و همیشه یک سیستم تو ذهن خود تصور میکردند که از نظر قدرت و سرعت انتها ندارند و فقط میخواهند عقده‌های چندین و چند ساله خود را سر همین سیستم خالی کنند! من خودم یکی از همین کاربران هستم. من کارت گرافیکم GT620 است. به خاطر همین خیلی برای بازی کردن عقده دارم! و همیشه وقتی کاغذ سفید و خالی و تمیزی پیدا میکنم، شروع میکنم به نوشتن یک سیستم رویایی! سیستمی که تمام قطعاتش دیگر پیدا نمیشود. مشکل اینجاست که پولش خیلی زیاد میشه. بنابراین این سیستم به صورت یه رویا برای من باقی میمونه.

حالا کسانی که میخواهند تو این تاپیک شرکت کنند، شرایط زیر رو رعایت کنند.

1. شما تو نوشتن سیستم مورد علاقتون هیچ محدودیتی ندارید. زمانی که میتوانید دوتا GTX980 اس ال آی شده رو بنویسید، دیگر دلیل ندارد که برای مثال GT740 را انتخاب کنید!

2. همراه مشخصات سیستم بنویسید که چرا مثلا چنین کارت گرافیکی را انتخاب کردید یا چرا فلان کیس را برگزیدید. مثلا من GTX970 را انتخاب نکردم چون بسیار داغ است. یا قدرت GT740 نسبتا پایین است.

3. همچنین همراه مشخصات سیستم بنویسید که همیشه عقده شما از چی بوده است. مثلا من همیشه دلم میخواست بهترین بازی‌ها مثل Watch Dogs، The Crew، Assassins Creed Unity و... را روی بهترین کیفیت باز کنم.

4. اگر دوستان حضور ذهن ندارند و ممکن است بعضی از مشخصات فرعی کیس یادشان برود، من تمام موارد لازم را برایشان مینویسم. البته شاید خودم یکی دو مورد را فراموش کنم! مشخصات را به ترتیب زیر بنویسید تا مقایسه سیستم‌ها آسانتر شود:

Mother Board

CPU

VGA

Ram

Power

HDD/SSD

Case

Cooling

CD\DVD Rom

Monitor

Speaker

Mouse

Mouse Pad

Key Board

WebCam

Headphone\HeadSet

فعلا این کاملترین مشخصاتی بود که به ذهن من میرسید. دوستان اگر باز هم به ذهنشان میرسد خبر بدهند تا به همین پست اضافه شود.

دوستانی که از مدل دقیق برخی اجزای سیستم اطلاعی ندارند، اگر فقط خود مارک را بنویسند، کفایت میکند. برای مثال چون من از مدل‌ها دقیق اسپیکر خبر ندارم فقط نام سامسونگ را مینویسم یا چون از مدل‌های دقیق موس خبری ندارم، فقط Razer را مینویسم.

فقط خواهشا تاپیک را حاشیه نکشانید و با گفتن جمله‌های ناشایسته، باعث مسدود شدن تاپیک و حتی بن شدن خودتان نشوید. اجازه دهید که تاپیک با دوستی و رفاقت بین کاربران لیون، به کار خودش ادامه دهد.

با تشکر

لینک به دیدگاه

خب بذارید اول خودم شروع کنم:

Mother Board: Asus X99 EW-S Dual Socket D16

CPU: Intel Core-i7 5960X X2

VGA: Gigabyte GTX980 3-Way SLI Kit

Ram: GSKil 32GB X4

Powe: Green 1600Watt

SSD: Seagate 512GB X4

Case: Cooller Master Cosmos 2

Cooling: XSPC Full Kit X2

DVD Rom: Samsung X2

Monitor: Asus 4K X2

Speaker: Samsung

Mouse: Razer

Mouse Pad: Razer

Key Board: Razer

Webcam: Microsoft

Headphone: Razer

دوستان اگر مورد و اشکال زیاد بود خودتان عفو بفرمایید. چون بنده تازه کارم و مانند بسیاری از استادان بزرگ انجمن تجربه ندارم.

ویرایش شده توسط S.H.I.E.L.D
لینک به دیدگاه

دو روز دیگه هم واست عادی میشه ...بی خیال ...ما که داریم میریم سربازی ... :laughing: :laughing: :laughing:

لینک به دیدگاه

داش مهدی داری میری سربازی ؟ کی میری حالا ؟ خدمت خیلی سخت نیست فقط حوسله میخواد

حالا یه سیستمی را بگو که بتونی با خودت ببری پادگان

راستی نمیدونم قدت چند سانت هست ولی امیدوارم که د بلند نباشی که کارت تمومه و بیچارت میکنن هر نیرویی که خدمت کنی فرقی هم نداره

لینک به دیدگاه

راستی نمیدونم قدت چند سانت هست ولی امیدوارم که د بلند نباشی که کارت تمومه و بیچارت میکنن هر نیرویی که خدمت کنی فرقی هم نداره

:-SS :-SS :-SS  راست میگی ؟؟؟ 180 ئه ... :-SS :-SS :-SS فردا دفترچمو میفرستم ...

اگه سیستمی بخوام که با خودم ببرم اونجا خب نمیشه دیگه ...ولی کلا G750 ASUS رو خیلی دوست دارم ...

لینک به دیدگاه

من سیستم رویایی تو ذهنم دارم ولی چه فایده ؟ اگر بدونم با گفتن بهش میرسم سیستمی را لیست میکنم که فقط کیسش 80 میلیون قیمت داشته باشه شاید هم بیشتر

ولی وقتی فکرش را میکنم میبینم که حتی اگر داشته باشم هم فرقی نداره چون استفاده من محدود هست و نمیتونم از سیستم استفادهمفیدی داشته باشم

مثلا مادربرد X99 با پردازنده E5-2699-V3 و 128GB DDR4 3200 و 4X Titan X یا Quadro K6000 و 12x SSD 1TB و خلی چیزهای دیگه

لینک به دیدگاه

موقع تقسیم قد خودت را کوتاه نشون بده یا اگر گفتن کی پانسمان کردن و کارهای بهداری را بلد هست بگو من ولی نگی دوره دیدم یا مدرک دارم یا اگر گفتن ساز زدن بلدی بگو بلدم و خودت را نجات بده

لینک به دیدگاه

آقا ازین تاپیکا نزنید یه عده (خودم) به امید اینکه آقای حسینی بیاد باز آزرو براورده کنه میان هرچی تو زندگی میخوان میگن :D

لینک به دیدگاه

موقع تقسیم قد خودت را کوتاه نشون بده یا اگر گفتن کی پانسمان کردن و کارهای بهداری را بلد هست بگو من ولی نگی دوره دیدم یا مدرک دارم یا اگر گفتن ساز زدن بلدی بگو بلدم و خودت را نجات بده

ایول دمت گرم ...حتما ... کارای کامپیوتری به کارشون نمیاد ؟؟؟

لینک به دیدگاه

خب بذارید اول خودم شروع کنم:

Mother Board: Asus X99 EW-S Dual Socket D16

CPU: Intel Core-i7 5960X X2

VGA: Gigabyte GTX980 3-Way SLI Kit

Ram: GSKil 32GB X4

Powe: Green 1600Watt

SSD: Seagate 512GB X4

Case: Cooller Master Cosmos 2

Cooling: XSPC Full Kit X2

DVD Rom: Samsung X2

Monitor: Asus 4K X2

Speaker: Samsung

Mouse: Razer

Mouse Pad: Razer

Key Board: Razer

Webcam: Microsoft

Headphone: Razer

دوستان اگر مورد و اشکال زیاد بود خودتان عفو بفرمایید. چون بنده تازه کارم و مانند بسیاری از استادان بزرگ انجمن تجربه ندارم.

منم از همین یکی میخام  :D  با پست پیشتاز باشه حتما  =))

لینک به دیدگاه

سیستم رویایی من اونیه که بتونم نهایت استفاده رو ازش بکنم.نه اینکه یه سیستم 30میلیونی داشته باشم و فقط آهنگ گوش بدم و وبگردی کنم

فعلا به همین سیستم راضی هستم.خیلیا اینم ندارن

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

ایول دمت گرم ...حتما ... کارای کامپیوتری به کارشون نمیاد ؟؟؟

والا ما که رفتیمو اومدیم قد هم زیاد تاثیر نداشت

برای تقسیم بعد از آموزشی که قد عمرا تاثیر نداره و برای گذروندن دوره آموزشی هم قد در اینکه کجا بیوفتین تاثیر نداره فقط باعث میگه که شما مکانتون در صف تغییر کنه چون بلند قد ها جلو میوفتن

اگه اهل پیچوندن نیستین این جلو و عقب افتادن تاثیری نداره

من قدم 187 هست و وقتی میخواستن ترتیب قرارگیری تو صف را تعیین کنن من یکی از پاهام را شل کردم و خلاصه هر کاری ازم بر اومد انجام دادم تا افتادم صف سوم ،  تا آخر آموزشی هم هروقت به صف میشدیم و میدیدم حواسشون جمع هست بازم مجبور بودم یه جورایی خودمو پایین ببرم که ضایع نشه :D

البته من چون کلا بپیچون بودم میخواستم جلو و تو چشم نباشم

دیگه اکثرا کامپیوتر بلدن اما تو آموزشی ما کسایی که گرافیک و عکاسی بلد بودن خوش به حالشون شد

همه ی موارد به پادگانی که میری هم مربوطه و پادگان تا پادگان کلی فرق داره ، ماکه آموزشیمون تو جای خیلی داغونی بود(نسبت به بقیه مراکز آموزشی، که یه سری هاشون وقتی تعریف میکردن نسبت به ما مثل هتل بود)

ببخشید اگه مربوط به تاپیک نبود ولی اینا را گفتم که دوستمون به خاطر قد بلند بودن خوف نکنن :D

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...