رفتن به مطلب

لطفا کمک بفرمایید در انتخاب و خرید Microsoft Surface Pro 3

Recommended Posts

با سلام خدمت برادران خوبم...

یه بنده خدایی میخواد Surface Pro 3 corei5/128GB without keyboard که دوهفته خریدن و گارانتي طلايي اروند و بيمه پارسيان هم داره با قیمت 2,870,000 بفروشه.

یه خال کوچیک تو این عکس داره.نظر شما درمورد خرید این تبلت چیه؟بخرم یا نه؟احتمال داره ارزونتر گیر بیاد یا ارزونتر بشه؟

فقط دست شما درد نکنه لطف میکنید سریع جواب بنده حقیر رو بدید چون باید به اون بنده خدا جواب بدم...

با تشکر و سپاس فراوان... @};- 

v7apkz795lkekdzmroce.jpg

لینک به دیدگاه

خوب داره میده 70 شم بنداز ردیف شه من دارم عالیه ها واسه پروژه دانشگام گرفتم از لپ تاپ بهتره  قیمتشم فک نکنم حالا حالاها تغییر کنه

لینک به دیدگاه

اگه برا استفاده میخوای یه لکه/خال/خش/ اصلا چیزی نیست،وقتی از چیزی استفاده کنی هم خط میخوره هم خش مگه اینکه واقعا ازش استفاده نکنی،هستند افرادی که بخاطر وسواس هیچوقت از چیزی اونطوری که میخوان استفاده نمی کنن،البته منکر افت قیمت نیستم

ویرایش شده توسط darigagari
لینک به دیدگاه

برادر مرتضی عزیزم و برادر darigagari@ خوبم (ببخشید اسم شریف شما رو نمیدونم) ممنون از راهنماییتون...خیلی ممنون

برادر مرتضی مشکلی که با سورفیس نداری؟راستی برادر چه چیزی رو چک کنم موقع تحویل؟

لینک به دیدگاه

برادر مرتضی عزیزم و برادر darigagari@ خوبم (ببخشید اسم شریف شما رو نمیدونم) ممنون از راهنماییتون...خیلی ممنون

برادر مرتضی مشکلی که با سورفیس نداری؟راستی برادر چه چیزی رو چک کنم موقع تحویل؟

درود

فقط فروشنده چه کار کرده که این خال روش افتاده --نمیخواهم دلتو چرک کنم اما به این راحتی همچین خال روش نمی افته !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...