رفتن به مطلب

سوال در مورد واردات قطعات کامپیوتری به صورت مسافری؟

HK888
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام.من یکی از آشناهام تا چند وقت دیگه از کانادا بر می گرده برای یه مدتی به ایران و به من گفت چیزی احتیاج ندارم که برام بخره؟و من توی این فکر بودم که یه سری قطعه کامپیوتری کوچیک مثل CPUو RAM SSDبگم که برام بیاره...حالا می خوام بدونم آیا مشکلی پیش میاد موقع ترخیص؟آیا گمرکی به این کالا ها تعلق می گیره؟اگه بله چقدر؟(نکته: این کالا ها رو بدون جعبه نمی شه وارد کرد چون آسیب می بینن)

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط قطعات را از تو چعبه در بیاره و جعبه ها را جدا بزاره یا باز کنه که از حالت اکبند بودن در بیاد

و اینکه نباید از زیر دستگاه اسکن رد بشن چون خراب میشن باید توی دست بیاره یا بزاره توی جیبش

و اگر مادربرد یا چیز بزرگتری میاره داخل بستبندی مخصوص باشه که معمولا مادربردها این بستبندی را دارن همون نایلونی که رنگ خاکستری تیره داره و نباید از اون خارج بشه

لینک به دیدگاه

والا منم اینارو شنیدم...ولی من می خوام از همین جعبه در نیاد...من زیاد مشکلی با پرداخت گمرکیش ندارم چون چیزی بالای 250 دلار مورد نظرم نیست که بخرم...حتی 30 درصد هم که گمرکی بخوره،تهش می شه 250 تومن...یه چیزی هست که می گن اگه جنسی زیر 100 دلار قیمت داشته باشه از گمرکی معافه درسته؟

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

در کل اگر اشتباه نکنم برای بار اول گیر نمیدن یا اینکه یه حدی داره

یکی از دوستان از امریکا Apple iPhone 5s اورده بود که 700$ قیمت داشت و هیچ هزینه ای را هم پرداخت نکرده بود از جعبه هم بیرون نیاورده بود

لینک به دیدگاه

خلاصه باداباد آقا یا وارد می کنیم چیزی نمی گن یا تهش یه 200-300 نومن گمرکی می خوره  دیگه...ولی من بعد از این قضایا میام نتیجرو می نویسم همینجا...

لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...
  • 1 ماه بعد...

والا نتیجه این شد که احتیاجی باز کردن و در آوردن قطعات از جعبه نشد و مثل اینکه داخل گمرک هم مشکلی نداشته.چون تعداد فقط 1 عدد بوده  گفتن که کاربری شخصیه و معاف از گمرکی هستش.ضمنا قیمت قطعه هم مثل اینکه مهمه باید زیر 100 یا 80 دلار باشه و اگه بیشتر باشه 7 تا 20 درصد گمرکی داره.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...