رفتن به مطلب

ماندن در انتخاب هدفون

Recommended Posts

راست میگید شما هدفون از سنهایزر بگیری وصل کنی انبرد  :laughing:  =)) من میگم همین 9h بگیره خودمم دارم با کارت صداش سر کنه بقیه پولشم جم کنه Soundblaster Z بخره دیگه اخرشه . راجب به اینکه سنهایزر مناسب نیست واسه بازی منم همین فکر میکردم ولی خیلیا دیدم سنهایزر رو به هر هدست دیگه ای ترجیح میدن البته این مودلاش HD 558 HD 598 . همین tek syndicate وLinus Tech Tips , خیلیای دیگه 9H روبه ATH m50 ترجیح میدن . من میگم همین 9H بگیه بهتره .

Tiamat 7.1 من زیاد ندیدم کسی بگه خیلی خوبه ریویو ها هم نگا کنی مردم زیاد راضی نیستن 

لینک به دیدگاه

پس g935 روی Lumia 1520 کار می کنه ؟

فکرنکنم 

http://www.digikala.com/Product/DKP-3687/Logitech-G930-Wireless-Gaming-Headset/%D9%87%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D9%8A%E2%80%8C%D8%B3%D9%8A%D9%85-%D9%84%D8%A7%D8%AC%D9%8A%D8%AA%DA%A9-%D8%AC%D9%8A-930

نگاه نظرات کن

"یک مشکل اساسی داره . کیفیت روکش های دور کوشی و روی سر ی پایین و پس ازمدتی استفاده خراب میشه و از قیافه میفته ... کاریش هم نمیشه کرد. این مشکل هم تو G35 هست و همم تو این مدل G930 . فقط کیفیت صداش خوبه"

لینک به دیدگاه

راست میگید شما هدفون از سنهایزر بگیری وصل کنی انبرد  :laughing:  =)) من میگم همین 9h بگیره خودمم دارم با کارت صداش سر کنه بقیه پولشم جم کنه Soundblaster Z بخره دیگه اخرشه . راجب به اینکه سنهایزر مناسب نیست واسه بازی منم همین فکر میکردم ولی خیلیا دیدم سنهایزر رو به هر هدست دیگه ای ترجیح میدن البته این مودلاش HD 558 HD 598 . همین tek syndicate وLinus Tech Tips , خیلیای دیگه 9H روبه ATH m50 ترجیح میدن . من میگم همین 9H بگیه بهتره .

Tiamat 7.1 من زیاد ندیدم کسی بگه خیلی خوبه ریویو ها هم نگا کنی مردم زیاد راضی نیستن 

خب همین دیگه :d

هدست بدون ساند همون خرج نکنه بهتره ! این سنهایزر ها هم که میگی، قیمتشون هم میدونی دیگه ؟ :d ، و اینکه مینیمم 400 تومن کارت صدا می خوان ؟ ،رو گنج نشستی برادر :D

منظورم این نوب های ایرانیی هست که ست ریزر جم میکنن و ادعای پرو گیمر بودن دارن در حالی که سخت ترین رقیبی که باهاش در افتادن AI کودن کود بوده :D

بگذریم البته موس هاش بد نیست، کیبوردش هم خب به نظر من انتخاب اول نیست، ولی هدست/هدفن هاش چندان جالب نیستن به نظرم ...

پس g935 روی Lumia 1520 کار می کنه ؟

نه ! گفتم رو آیفن، که اونم تایید نشده، یه سری تاپیک پراکنده و بدون مدرک تو نت هست، و خب از لحاظ فنی منطقی نیست همچین چیزی، ولی کلاً شما 930 رو برای موبایل در نظر نگیر !

لینک به دیدگاه

خب همین دیگه :D

هدست بدون ساند همون خرج نکنه بهتره ! این سنهایزر ها هم که میگی، قیمتشون هم میدونی دیگه ؟ :D ، و اینکه مینیمم 400 تومن کارت صدا می خوان ؟ ،رو گنج نشستی برادر :D

منظورم این نوب های ایرانیی هست که ست ریزر جم میکنن و ادعای پرو گیمر بودن دارن در حالی که سخت ترین رقیبی که باهاش در افتادن AI کودن کود بوده :D

بگذریم البته موس هاش بد نیست، کیبوردش هم خب به نظر من انتخاب اول نیست، ولی هدست/هدفن هاش چندان جالب نیستن به نظرم ...

نه ! گفتم رو آیفن، که اونم تایید نشده، یه سری تاپیک پراکنده و بدون مدرک تو نت هست، و خب از لحاظ فنی منطقی نیست همچین چیزی، ولی کلاً شما 930 رو برای موبایل در نظر نگیر !

:D  دقیقا . ریزر من الان 4 ساله Deathadder Black edition دارم تا الانم کار میکنه لامصب نمیمیره برم Rival بخرم :(  . من که پول این چیزارو ندارم  :D  این دوستمون که داره گفتم راهنمایی کنیم یه چی خوب بگیره .. 

ویرایش شده توسط CryptorChid
لینک به دیدگاه

من هم Razer KRAKEN 7.1 رو پیشنهاد میدم.

این اصلا به گوشی وصل نمیشه . نرم افزارشم خوب نیست 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اول مشخص کن چی میخوای بخری ! اسپیکر یا هدفون بی سیم یا با سیم اینارو با بوجت مشخص کن تا راهنمایی کنیم !

لینک به دیدگاه

فقط وایرلس نگیری اون کیفیت ارتباط سیمی رو نداره به دلیل نرخ تبادل پایینتر نسبت به سیم

لینک به دیدگاه

خب همین دیگه :D

هدست بدون ساند همون خرج نکنه بهتره ! این سنهایزر ها هم که میگی، قیمتشون هم میدونی دیگه ؟ :D ، و اینکه مینیمم 400 تومن کارت صدا می خوان ؟ ،رو گنج نشستی برادر :D

نوب کجا بود

ریزر یکی از معتبر ترین شرکت های گیمینگه

بنده Razer Electra دارم واقعا کیفیتش عالیه (حتی روی موبایل)

بهتره آدم بدون اطلاعات صحبت نکنه

لینک به دیدگاه

نوب کجا بود

ریزر یکی از معتبر ترین شرکت های گیمینگه

بنده Razer Electra دارم واقعا کیفیتش عالیه (حتی روی موبایل)

بهتره آدم بدون اطلاعات صحبت نکنه

کی صحبت از این کرد که ریزر نوب هست ؟ یا نوب بودن طرفداراش چه ربطی به کیفیت این محصول داره ؟

بعد شما چند مدل هدست رو با چه کارت صداهایی تست کردید و تو چه گیمی ؟ که ادعا میکنید الکترا عالیه ؟

بله کسی که واژه اتومبیل براش نا آشناست بشونی تو پراید به به چه چه می کنه پس بله، به گفته خودتون بهتره آدم بدون اطلاعات صحبت نکنه !

لینک به دیدگاه

خواهشا اسپم ندید

الان بحث این هست

Logitech g930

سنهایزر rs180

کدوم رو بگیرم

والا چند جا رفتم

گفتن tiamait 7.1 ولی من خوشم نیومد

لینک به دیدگاه

به نظرم Sennheiser بگيرى بهتره.

من akg k99 دارم راضيم هدفون مانيتورينگ صداست چون كار آهنگسازى ميكنم.براى بازى و موسيقى هم عاليه.ولى پيشنهاد ميكنم Audiotechnica يا BeyerDynamic بخرى پشيمون نميشى.

http://iranheadphone.com/audio-technica/audio-technica-ath-m50x

http://iranheadphone.com/beyerdynamic/beyerdynamic-dt-990-edition

ویرایش شده توسط Oceanic
لینک به دیدگاه

ازبین اون دوتا کدوم بهتره

اگه اون دوتايى رو كه من گفتم رو ميگيد.من ميگم Beyerdynamic البته اگه هزينش مهم نيس براتون.

لینک به دیدگاه

اگه اون دوتايى رو كه من گفتم رو ميگيد.من ميگم Beyerdynamic البته اگه هزينش مهم نيس براتون.

محمد جان من یه beyerdynamic dt235 حدوده یه ماهه که گرفتم و فوق العادس هم واسه موزیک و هم واسه بازی ...قیمتشم حدود 160-190 ئه ...

لینک به دیدگاه

سلام مهدی

بیش تر دنبال بی سیم هستم

سنهایزر RS 180 چه طوره فرقی از نظر صدا با g930 داره؟؟؟

Sony MDR1R چطوره ؟

لینک به دیدگاه

بیسیم کیفیت سیم دار رو نداره مگه اینکه بری رو پایه های 1200 به بالا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...