رفتن به مطلب

خرابی گرافیک 770 از گارانتی برگشته

Recommended Posts

درود بر دوستان

یک گرافیک ایسوس gtx 770 dcii oc دارم که برخی مواقع تصویر نمی ده. در واقع اول صفحه خاکستری می شه و بعد کلا تصویر نمی ده تا وقتی که رایانه راه اندازی دوباره بشه. دما رو هم کنترل کرده ام مشکل دما نداره. اورکلاک هم باش نمی کنم. سه ماه پیش برای گارانتی فرستادم شعبه ی شیراز ویستا حدود بیست روز پیش به دستم رسید. مشکلش از پیش کمتر شده ولی همچنان باقی هست. نظمی هم نداره توی کرش کردن. بنا شده دوباره بعد از تعطیلات بفرستم گارانتی.

دفتر شیراز سنجش فنی و تعمیر ندارند و می فرستن تهران. به نطرتون من به چه شکلی می تونم بهشون بفهمونم مشکل چی هست؟

اگر این مشکل رو نمی داشت کارکردش برای من عالی بود و دوست ندارم مدل جایگزین بهم بدن. هزینه ای هم معمولا اگر برگردانند از قیمت خرید کمتره. سپاسگزار دوستانی می شم که از تجربه های مشابه آگاهم کنند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همین رو براشون توضیح بدید که به صورت غیر منظم کرش می کنه !
والا یه وقتایی یه مشکلایی هست که به آدم هزینه هایی تحمیل می کنه ولی چاره ای نیست. مثل همین هزینه های ارسال و دریافت  به گارانتی و یا هزینه ای که بابت کارت بر می گردونن که کمتر از قیمت خرید شما هست ...
این مدل که نوش که دیگه شاید نباشه بدن بهتون !(البته تو بازار تک و توک هست و خودشون می تونن از فروشگاههاشون بگیرین) اگر نشد ببینید مدل جایگزینشون چی هست ! تعمیری میدن ! نو میدن سر میگیرن ! بالاخره راه زیاده و باید بهترینش رو انتخاب کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ولی من عاشق فرستادن اجناس خراب به گارانتی و موجود نبودن کالا هستم :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

لینک به دیدگاه

ولی من عاشق فرستادن اجناس خراب به گارانتی و موجود نبودن کالا هستم :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

:D

لینک به دیدگاه

این که موجود نبودن به سودت بشه یا نه بستگی به شانست داره. پیش از ابن که کارت رو تعمیر کنن روی سایت ویستا برای پی گیری که رفتم زده بودن تعویض. گفتن 770 موجود نیست و می خواستن 780 تعمیری بدن با 400 اختلاف که قبول نکردم. این بار باید یک گرافیک متوسط دست دو بخرم تا هر چقدر هم طول کشید کارهام عقب نیفته. سپاس از توجه دوستان به ویژه یانی.

لینک به دیدگاه

آقای بهمنیان اینکه گفتید چطوری بهشون بفهمونم که مشکل چی هست اگر شرایط طوری هست که موقع اتفاق افتادن این مشکل مورد نظر میشه ازش فیلم گرفت میتونید چند دقیقه ای فیلم بگیرید و توی یک سی دی یا فلش همراه با کارت گرافیک واسشون ارسال کنید شاید بتونه کمکی بکنه  و واقعا واسه خود من هم جای سوالِ که اگر کارتی به همچین مشکلی برخورد که مشخص نباشه چه وقتی شمارو توی دردسر میندازه مثلا بعد از نیم ساعت کار کردن با سیستم یا مثلا توی گیم و ... آیا میشه طوری بهش صدمه زد که بدون اینکه کاربر مقصر شناخته بشه اون رو درجا و بدون اینهمه معطلی و اذیت شدن واست تعویض یا جایگزین کنند؟ :D  من چند ماهه پیش دوتا رم رو واسه یکی از دوستام فرستادم گارانتی این ها بصورت دوئل بودن و فقط یکی از رم ها خراب بود توی توضیحاتش هم نوشته بودم که یکیشون خرابِ دوتایی با هم بوت میشن اما موقع اجرا سیستم ریست میشه این رو باور کنید یک دوباری هی پس فرستادن گفتن درستِ مشکل نداره آخر با پیگیری و دردسر زیاد بعد از دو سه ماه  تعویضشون کردن :wacko:

ویرایش شده توسط apple2070
لینک به دیدگاه

اکثرا تا جایی که من دیدم گارانتی وقت زیادی واسه مشکلات این چنینی نمیزاره و بیشتر مواقع حتی متوجه ایراد نمیشن و گرافیک رو برمیگردونن اگر بتونی حضوری بری و دقیق واسشون توضیح بدی احتمالا کارت رو راه میندازن @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من خودم زیاد تجربه مراجعه به گارانتی رو داشتم ! ولی واقعا سعی کنید از راه درستش برید و میشه با صحبت کردن نتیجه گرفت در بعضی از موارد ...

لینک به دیدگاه

این که موجود نبودن به سودت بشه یا نه بستگی به شانست داره. پیش از ابن که کارت رو تعمیر کنن روی سایت ویستا برای پی گیری که رفتم زده بودن تعویض. گفتن 770 موجود نیست و می خواستن 780 تعمیری بدن با 400 اختلاف که قبول نکردم. این بار باید یک گرافیک متوسط دست دو بخرم تا هر چقدر هم طول کشید کارهام عقب نیفته. سپاس از توجه دوستان به ویژه یانی.

اگر قابل تعمیر بود توی سایت نمی زد تعویض و به شما هم پیشنهاد تعویض با 780 رو نمی دادند طبیعتا نباید کار خاصی روش انجام داده باشند و اینکه فکر می کنید مشکل کمتر شده باید ربط به همون مسئله تصادفی داشته باشه

بنابراین فکر نمی کنم توضیح مجدد مشکل برای اونها سودی برای شما داشته باشه

لینک به دیدگاه

به نظرم اگه قابل رفع نیست بزن یه جوری خرابش کن ک شامل گارانتی بشه.

بلکه برات تعویض هالا چه با 770 چه با مدل بالاتر کنن

یا یه جوری ازت باز خرید کنن

راهش رو بلدی؟
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...