رفتن به مطلب

مشکل اتصال کامپیوتر به تلوزیون 4k

dmcmasoud
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت سروران گرامی

دوستان میخواستم کیس رو به تلوزیون samsung uh8850 وصل کنم همونطور که مستحضرید رزولیشنش 4k هست

ولی با کابل hdmi در بالاترین رزولیشن فقط تو 30 هرتز مچ میشه که برای گیمر اصلا مناسب نیست صفحه خیلی خیلی کند میشه

بعد از تحقیق و تفحس در نت متوجه شدم که باید از کابل display port برای گرفتن 60 هرتز استفاده کنم

حالا مشکل اینجاست که تلوزیون پورت display port نداره ولی گرافیکم 980 دو سه تا داره

میخواستم دوستان و اساتید منو راهنمایی کنن که اگه این کابل رو بگیرم 60 هرتز میده؟ یا اصلا چی باید بگیرم؟

ykxd6nctbltrcksaahzm_thumb.png

لینک به دیدگاه

دوستان ممنون میشم در صورت تجربه ی این کار منو راهنمایی بفرمایین

لینک به دیدگاه

درود

اصولاً باید با یه کابل HDMI خوب هم بتونید 60 هرتز بیرید ! چون 980 ورژن 2.0 هست و نیازی به dp نیست.

UHD color mode رو تو سامسونگ فعال کردید ؟

مطمئن نیستم ولی ظاهراً سامسونگ تو مدل های بعد آگوست 2014 از چیپست T-NT به جای T-GFP استفاده کرده که تو 4K@60 استاندارد 4:4:4 رو جواب نمیده . ولی خب 60 هرزت رو باید بتونید با .HDMI 2.0 بگیرید. البته فکر کنم تو کنترل پنل انویدیا هم ست کنید این مورد رو.

لینک به دیدگاه

سلام 

دوست عزیز از کدام قسمت و چطوری متوجه می شید تو 30 هرتز مچ می شه .

من هم وقتی فیلم فول اچ دی رو تو تلویزیونم که 4k هست مدلش lg 42ub82 هست نگاه می کنم به نظرم فیلم کنده و فیلم ها مثل فیلمای ایرانی می شه 

البته تو کلیپ های 4k این طوری نیست شما هم به همچنین موردی برخوردین ؟ 

البته فیلم ها را توسط فلش در تلوزیون می بینم.

لینک به دیدگاه

سلام

Hdmi ورژن 2 می تونه اطلاعات 4K رو تا 60 هرتز انتقال بده(ورژن 1.4 و پایینتر فقط تا 30 هرتز 4K رو پوشش می ده) کارت گرافتون hdmi 2 رو ساپورت می کنه ولی باید ببینید تلویزیون شما هم ساپورت میکنه ؟و در تهایت کابل Hdmi ورژن 2 رو نیز باید خریداری کنید

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

سلام، من هم مشکل شما رو دارم، کارت شما hdmi 2 داره، برای من r290 هستش،

حالا راه حل ،،،

شما میتونی همون 30 هرتز رو موشن پلاس بدی که حتی از 60 هرتز هم روان تر و نرم تر میشه،،،

یا مثل من تبدیل displayport 1.3 to hdmi 2.0 از ebay بخرید ،،،، 360 تومان،،،،

که تلوزيون من 4k 75 hz 10 bit تصویر میده که وقتی بازی رو توش بزارم ببینی باورت نمیشه این همون بازی هست که شما هم بازی میکنین،،،، تفاوت زمین تا آسمان هفتم

لینک به دیدگاه

با کابل های hdmi تا ورژن 1.4 امتحان کردم بالاتر از 30 هرتز نمیده

باید ورژن 2 رو پیدا کنم نتیجه رو اطلاع بدم خدمتتون

حالا از دوستان کسی میدونه با اون کابل بالایی که اول صفحه گذاشتم میشه 60 هرتز رو گرفت یا نه"؟

لینک به دیدگاه

سلام، من هم مشکل شما رو دارم، کارت شما hdmi 2 داره، برای من r290 هستش،

حالا راه حل ،،،

شما میتونی همون 30 هرتز رو موشن پلاس بدی که حتی از 60 هرتز هم روان تر و نرم تر میشه،،،

یا مثل من تبدیل displayport 1.3 to hdmi 2.0 از ebay بخرید ،،،، 360 تومان،،،،

که تلوزيون من 4k 75 hz 10 bit تصویر میده که وقتی بازی رو توش بزارم ببینی باورت نمیشه این همون بازی هست که شما هم بازی میکنین،،،، تفاوت زمین تا آسمان هفتم

متشکر داداش حالا بنظرتون با کابل diplay port to hdmi که دو سرشم نر باشه میشه 60 هرتز گرفت

اگه قیمتش بالا نبود اصلا تاپیک نمیزدم که سر دوستان رو هم درد بیارم

راستی این موشن پلاس رو طریقه شو بیزحمت توضیح بدین

ویرایش شده توسط dmcmasoud
لینک به دیدگاه

از کنترل پنل انویدیا رو 60 هرتز گذاشتید ؟ UHD color mode رو هم فعال کردید ؟

لینک به دیدگاه

عزیزم، کابل hdmi 2.0 تو ایران نیست.من از ebay خریدم،

شما به تنظیمات تلوزيون رفته قسمت پیشرفته تصویر بروید، موشن پلاس رو رو حالت دستی قرار بدید،،،

30 هرتز رو جور ی روان و نرم میکند که انگار 1000 هرتز است نه 30 هرتز

جور ی که بعضی بازی های تک نفره رو خودم 30 هرتز میکنم موشن میدم،

آخه 60 هرتز موشن تاثیری نداره

لینک به دیدگاه

کابل hdmi 2.0 بخری مشکلت  حل میشه.

من خودم  70  تومن پول یه  کابل ورژن 1.4  دادم  پشیمون  شدم

لینک به دیدگاه

چیزی به اسم کابل HDMI 2.0 وجود نداره ! اصلاً چیزی به معنای کابل hdmi ورژن فلان و فلان نداریم !!! بلکه کابل کیفیت پایین و کیفیت خوب داریم، مثل هر کابل دیگه ایی ! که اونم باعث بوجود اومدن برفک یا artifacts میشه.

البته لازم هست که کابل Cat 2 یا high speed باشه که خب میشه همه کابل هایی که 1080p@60 رو پشتیبانی میکنن، در واقع کابلی که 1080 رو 60 فریم پشتیبانی کنه، یا 4k@30، مطمئناً 4k@60 هم پشتیبانی میکنه !

تفاوت و ویژگی نسخه 2.0 به 1.4 ربطی به کابل نداره. ولی مهمه که شما برای استفاده از 2.0، هم ورودی هم خروجی با پشتیبانی از این استاندارد رو داشته ابشید، که در مورد گرافیک، فقط سری 9 انویدیا پشتیبانی میکنن. و در مورد تلوزیون قضیه متفاوت هست. چون مثلاً وجود پروتکل HDCP 2.2 خودش مقداری از پهنای باند رو میگیره و بنابراین پورت 2.0 ایی که این پروتکل رو داشته باشه مثلاً نمیتونه فول رنج کالر به هماره 60 فریم منتقل کنه !

که این مورد در مورد سامسونگ صادق هست، 4k@60 فول کروما پشتیبانی نمیکنه حتی رو 2.0 !

لینک به دیدگاه

چیزی به اسم کابل HDMI 2.0 وجود نداره ! اصلاً چیزی به معنای کابل hdmi ورژن فلان و فلان نداریم !!! بلکه کابل کیفیت پایین و کیفیت خوب داریم، مثل هر کابل دیگه ایی ! که اونم باعث بوجود اومدن برفک یا artifacts میشه.

البته لازم هست که کابل Cat 2 یا high speed باشه که خب میشه همه کابل هایی که 1080p@60 رو پشتیبانی میکنن، در واقع کابلی که 1080 رو 60 فریم پشتیبانی کنه، یا 4k@30، مطمئناً 4k@60 هم پشتیبانی میکنه !

تفاوت و ویژگی نسخه 2.0 به 1.4 ربطی به کابل نداره. ولی مهمه که شما برای استفاده از 2.0، هم ورودی هم خروجی با پشتیبانی از این استاندارد رو داشته ابشید، که در مورد گرافیک، فقط سری 9 انویدیا پشتیبانی میکنن. و در مورد تلوزیون قضیه متفاوت هست. چون مثلاً وجود پروتکل HDCP 2.2 خودش مقداری از پهنای باند رو میگیره و بنابراین پورت 2.0 ایی که این پروتکل رو داشته باشه مثلاً نمیتونه فول رنج کالر به هماره 60 فریم منتقل کنه !

که این مورد در مورد سامسونگ صادق هست، 4k@60 فول کروما پشتیبانی نمیکنه حتی رو 2.0 !

اطلاعات اشتباه،،،،، تفاوت 2 کابل ذکر شده در پهنای باند هست،

4k 60hz تنها با hdmi 2.0 چون 20 گیگ بر ثانیه اطلاعات منتقل میکنه

لینک به دیدگاه

اطلاعات اشتباه،،،،، تفاوت 2 کابل ذکر شده در پهنای باند هست،

4k 60hz تنها با hdmi 2.0 چون 20 گیگ بر ثانیه اطلاعات منتقل میکنه

تفاوت ذکر شده ربطی به کابل نداره بلکه به پورت ها ربط داره. در ضمن 18 گیگابیت در ثانیه ...

اصولاً هر سایتی که راجب این موضوع نوشته باشه این موضوع رو توضیح داده، صرفاً جهت منبع و اطلاع :

1. http://hdguru.com/hdmi-2-0-what-you-need-to-know/

Finally, you don’t need to upgrade your HDMI cables to work with HDMI 2.0 gear.

2.  http://www.mycablemart.com/help/hdmi_which_one.php

HDMI 2.0: Do I Need New Cables?  Do I Need HDMI 2.0?

Fortunately for MOST consumers, existing HIGH SPEED HDMI cables that were manufactured, certified, and tested to the version 1.4x specification will meet HDMI 2.0 standards.  So how does a version 1.4x cable - previously tested and certified to 10.2Gbps (for example) now meet the version 2.0 specification which states support to 18Gbps?  A version 1.4x HDMI cable has 19 connector points - and up to 19 wires.  In version 1.4x, only 6 wires (1 each for Red, Green, and Blue plus ground) are used for the 3.4Gbps (times 3 = 10.2Gbps).  The HDMI 2.0 specification makes uses of the other connectors and wires to "spill-over" data to achieve the 18Gbps.  For example, the wire controlling CEC information only was used to send a very tiny data stream of codes back and forth between HDMI devices.  HDMI 2.0 protocols (for devices supporting HDMI 2.0), the additional bandwidth needed uses a more efficient signaling method as well as the additional wires to achieve this newer 18Gbps.  Both the SOURCE DEVICE (such as a 4K Media Player) and the DISPLAY DEVICE (such as a 4Kx2K Ultra HDTV) must support these specific HDMI 2.0 features in order to make use of these new capabilities.

3.  http://www.techradar.com/news/television/ultra-hd-everything-you-need-to-know-about-4k-tv-1048954

HDMI 2.0 increases bandwidth up to 18Gbps and supports 4K Ultra HD at 50/60 fps, with 12-bit 4:2:2 colour (you don't need any special cables for HDMI 2.0 interconnectivity, any current high-speed cable will work). However, only Panasonic currently offers an HDMI 2.0 compatible 4K TV, in the shape of the TX-L65WT600.

4.   http://www.digitaltrends.com/home-theater/hdmi-2-0-explained /

Don’t throw away your HDMI cables As we mentioned earlier, HDMI 2.0 changes nothing about the size, shape or wiring of HDMI cables. Should you wind up getting devices that are HDMI 2.0 compliant, your existing cables will work just fine. And since HDMI 2.0 is backward compatible with older HDMI versions, you’ll be able to connect your old Blu-ray player and/or A/V receiver to a newer HDMI 2.0-equipped 4K Ultra HD with absolutely no problem

5.   http://www.trustedreviews.com/opinions/hdmi-2-0-vs-1-4

As far as tech advancements go, HDMI 2.0 is a pretty friendly one. It’s as much a standard of software as hardware, and cables designed for HDMI 1.4 systems will work just fine with new HDMI 2.0 devices.

همونطور که تو تمام منابع و هزاران هزار ساتی که در این باره ذکر کردن، اشاره شده، بله درست میگید نسخه 2.0 مقدار 18گیگابیت در ثانیه و نسخه 1.4 مقدار 10.2 گیگابیت در ثانیه پهنای باند دارن. بگذریم که این پهنای باند معنیش این نیست که همیشه تماماً مورد استفاده قرار میگیره. بستگی به پورت ممکنه مقداری صرف HDCP و 100 البته صرف انتقال صدا بشه. که خب همونطور هم که تو تمام منابع گفته شده، این موضوع هیچ ربطی به کابل نداره !

ویرایش شده توسط vandelin
لینک به دیدگاه

تفاوت ذکر شده ربطی به کابل نداره بلکه به پورت ها ربط داره. در ضمن 18 گیگابیت در ثانیه ...

اصولاً هر سایتی که راجب این موضوع نوشته باشه این موضوع رو توضیح داده، صرفاً جهت منبع و اطلاع :

1. http://hdguru.com/hdmi-2-0-what-you-need-to-know/

2.  http://www.mycablemart.com/help/hdmi_which_one.php

3.  http://www.techradar.com/news/television/ultra-hd-everything-you-need-to-know-about-4k-tv-1048954

4.   http://www.digitaltrends.com/home-theater/hdmi-2-0-explained /

5.   http://www.trustedreviews.com/opinions/hdmi-2-0-vs-1-4

همونطور که تو تمام منابع و هزاران هزار ساتی که در این باره ذکر کردن، اشاره شده، بله درست میگید نسخه 2.0 مقدار 18گیگابیت در ثانیه و نسخه 1.4 مقدار 10.2 گیگابیت در ثانیه پهنای باند دارن. بگذریم که این پهنای باند معنیش این نیست که همیشه تماماً مورد استفاده قرار میگیره. بستگی به پورت ممکنه مقداری صرف HDCP و 100 البته صرف انتقال صدا بشه. که خب همونطور هم که تو تمام منابع گفته شده، این موضوع هیچ ربطی به کابل نداره !

تشکر از پاسخ
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...