رفتن به مطلب

مشکل با Sapphire R9 280x dual-x

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من یک عدد کارت 280X خریدم بسیار خوشحال روی مادربرد نضبش کردم بازی بتلفید 4 رو که باز کردم دنیا روی سرم خراب شد دایما کراش میکرد حتی با ریستارت درست نمیشد و مجبور بودم خاموشش کنم تو اینترنت سرج کردم و دیدم اکثر 280X ها همین مشکل رو دارن تو یه سایتی به چیز جالبی برخوردم که مشکلم رو حل کرد ولی قدرت گرافیک رو کمتر کرد و فریم دهی تو بازی ها محسوسه .... :(  جای صحبت از آپدیت بایوس بود که من از این روش بی خبر هستم دوستان به نظرتون چیکار کنم کارت رو به فروشنده مرجوع کنم یا با روشی مثل آپدیت بایوس این مشکل رو حل کنم :-?

http://www.sakhtafzarmag.com/%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87/%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-r9-280x

http://pardisgame.net/thread-51505.html

اینم عکس سیستم خودم وسط بازی :crying:

7a7ht6r8cqha60vwx5j5.jpg

ویرایش شده توسط Hamed.Madadi
لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی . 

اقا شما یه عکس از دما و ولتاژ و فرکانس بزار 

از برنامه gpu z  استفاده کن

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی . 

اقا شما یه عکس از دما و ولتاژ و فرکانس بزار 

از برنامه gpu z  استفاده کن

دما رو با برنامه MSI Afterburner تو بازی می بینم بالاتر از 75 نمیشه

i3y3qefhhnrzfezl2086.gif

f91mx05rjshlsar7uxzw.gif

لینک به دیدگاه

:crying: 

ویرایش شده توسط Hamed.Madadi
لینک به دیدگاه

یه سرچ ساده توی نت بد نیست!

ok sorted this problem out, after months of searching the web and changing drivers, crash after crash. i found a solution which is very simple well a work around for R9 280x, Down load MSI afterburner and down clock the card, as follows in settings unlock voltage control, select force constant voltage, set core volt 1100, power limit +20, core clock 1000, memory clock 1400. save as profile one. every time you play wot open MSI afterburner. this does not effect performance very stable. i have not had a crash for over 7 days.

i think the manufacture is to blame on this trying to push the chips or should i say over tweaking them for a batter sale, and need to put a driver out to lower the setting for it to work. hope this helps and happy gaming

لینک به دیدگاه

اگرم میخوای برای همیشه خوب بشه بدون برنامه افتربرنر این راه رو برو:

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=395115&page=2

اینم بایوس کارت شما:

http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?architecture=ATI&manufacturer=Sapphire&model=R9+280X&interface=&memType=&memSize=

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کارتی که تو فرکانس های خودش استیبل نیست ارزش نگهداشتن نداره !
دون کلاک فرکانس ها و افزایش ولتاژ و محدود مصرف کارت راه حل همیشگی نیست ! پاک کردن صورت مسئله هست !

مشکل بر میگرده به محدوده ولتاژ هسته و چیپ های مموری الپیدا ! این چیپ ها کلا برای فرکانس های بالای 1400 و برای استفاده 24/7 اصلا مناسب نیستن ! شاید بصورت موردی 1700-1800 بزنن و تست هم پاس کنن ! ولی نهایتا کرش تو برنامه اشون هست برای این فرکانس ها !

لینک به دیدگاه

ممکنه با اپديت کردن بايوس مشکل حل بشه ولي مسئوليتش با خودته چون ممکنه گارانتيش باطل بشه. يکي از دوستام همين کارتو داشت و فقط اون درايورى که تو cd جعبش بود نصب ميشد و مشکل نداشت و با درايور هاى دىگه مشکل داشت. نسخه 13.12 فکر کنم.

بردش گارانتي گفتن بايوسشو اپديت ميکنيم درست ميشه و درست شد.

شما سعي کن با درايور هاى 13 و اون ورژني که گفتم تست کني. درايور تو سيديشم تست کن. اگه جواب نداد بفرس گارانتي و مشکل رو رو برگه واسشون بنويس بزار اونا اپديت کنن.

لینک به دیدگاه

سلام وقت بخیر

بنده هم اتفاقا R9 280x xfx دارم اما هیچ کدوم از این مشکل ها رو دوستان گفتن نداره

لینک به دیدگاه

یک سوال من یکم روی دما کارت گرافیک حساسم خواستم ببینم اگه از حد خطر بگذره خودش ریستارت میکنه من یک 7950 دارم دماش یکم بالاست ررفرنس  ولی فرکانس هستش 960 مگاهرتز بدون اور در حالی که باید 830 باشه و یک سوال اگه فرکانس دستی بیارم رو 830 به نظر تون به دما کمک میکنه 

با اجازه از صاحب تاپپیک 

لینک به دیدگاه

یک سوال من یکم روی دما کارت گرافیک حساسم خواستم ببینم اگه از حد خطر بگذره خودش ریستارت میکنه من یک 7950 دارم دماش یکم بالاست ررفرنس  ولی فرکانس هستش 960 مگاهرتز بدون اور در حالی که باید 830 باشه و یک سوال اگه فرکانس دستی بیارم رو 830 به نظر تون به دما کمک میکنه 

با اجازه از صاحب تاپپیک 

منم 7950 رفرنس دارم , فرکانسش روی 830 هست ولی با اورکلاک به 960 , بدون OverVoltage , فقط 3درجه به دماش اضافه میشه پس خیلی تاثیر نداره

بهترین کار تعویض خمیر سیلیکون هستش من الان با ولتاژ 1000mV و فرکانس 950 , دما بالاتر از 68 نمیره توی بازی

ویرایش شده توسط alint
لینک به دیدگاه

دوستان من یک عدد کارت 280X خریدم بسیار خوشحال روی مادربرد نضبش کردم بازی بتلفید 4 رو که باز کردم دنیا روی سرم خراب شد دایما کراش میکرد حتی با ریستارت درست نمیشد و مجبور بودم خاموشش کنم تو اینترنت سرج کردم و دیدم اکثر 280X ها همین مشکل رو دارن تو یه سایتی به چیز جالبی برخوردم که مشکلم رو حل کرد ولی قدرت گرافیک رو کمتر کرد و فریم دهی تو بازی ها محسوسه .... :(  جای صحبت از آپدیت بایوس بود که من از این روش بی خبر هستم دوستان به نظرتون چیکار کنم کارت رو به فروشنده مرجوع کنم یا با روشی مثل آپدیت بایوس این مشکل رو حل کنم :-?

http://www.sakhtafzarmag.com/%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87/%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-r9-280x

http://pardisgame.net/thread-51505.html

منم با کارتم همین مشکل رو داشتم که 7950 (r9 280) هست. البته دلیل بروز مشکل واسه من اورکلاک غیر اصولی و بد بود

با تعویض سوییچ بایوس روی کارت که باعث میشه بایوس بره روی بایوس دوم , مشکلم حل شد

ولی بازم صبر کن شاید اساتید راه بهتری داشته باشن

لینک به دیدگاه

اکثرا هم تو نت کارت های شرکت Asus این مشکل رو داشتن.

دلیلش هم واضح هست

فرکانس مموری بالا + حرارت بالای مدار تغذیه

من الان R9 280 Gaming دارم.

مموری 1575 + کور 1170 تا 1200 24/7 استیبله

لینک به دیدگاه

اکثرا هم تو نت کارت های شرکت Asus این مشکل رو داشتن.

دلیلش هم واضح هست

فرکانس مموری بالا + حرارت بالای مدار تغذیه

من الان R9 280 Gaming دارم.

مموری 1575 + کور 1170 تا 1200 24/7 استیبله

ولتاژ و دما؟

ویرایش شده توسط alint
لینک به دیدگاه

ولتاژ و دما؟

ولتآژ دفالت یعنی حدود 1.16 تا 1.18 متغیره.

دما هم چون TDP باز کردمش بین 70 تا 80 متغیره.

لینک به دیدگاه

با آپدیت بایوس هم مشکلش حل نشد ...عجب گرافیک تو مخی هستش این 280X

لینک به دیدگاه

یک سوال اگه به کارت فشاری بیش از وانش بیاد یا دماش بیش از حد بالا بره که نتوان تحمل کنه  چطور خودش نشان میده 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...