رفتن به مطلب

سلام دوستان راهنمایی از اساتید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من یه مادربورد گیگا مدل X58A-UD3 REV (1.0) N دارم

در دفترچه مین زده رم تا باس 2200 آیا رم 2400 بندازم روش ساپورت نمیکنه یا نه ساپورت میکنه اما فقط 2200 ش رو

راهنمایی کنید

البته چند مدته دیگه باید مین رو عوض کنم به همین خاطر میخوام باس بالاتر بخرم رم مورد نظرم هم اینه

CORSAIR VENGENS 2400 (2*8)J

G-SKILL SNIPER 2133 (2*8)J

لطفا دقیق راهنماییم کنید

تشکر از همه

لینک به دیدگاه

سلام برادر دوست من از این مادربرد داشت روش 24 گیگ رم باس 1600 انداخته بود فکر کنم هم مونده فردا ازش میپرسم در مورد مادربرد اما من فکر نکنم ساپورت کنه 

Untitled.png

لینک به دیدگاه

تا فرکانس 2200 رو با اور کلاک پشتیبانی میکنه در واقع همه مادربرد ها اینطور هستن جدیدا هم در حالت XMP کار میکنن

مادربرد و پردازنده های کنونی نهایتا تا 1866 بدون اورکلاک پشتیبانی میکنن الان رم 3000 هم نصب کنید در فرکانس 2200 محدود میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اصولا تا میزان فرکانسی که درقسمت ساپورت XMP مین برد برای Ram نوشته شده در بایوس نمایش داده خواهد شد نه بیشتر.پس برای داشتن فرکانس 2400 به یک مین برد قوی (ترجیحا ازسری Z) با قایلیت پشتیبانی تا 3000 یا 3200 نیازه تا فشار زیادی درموقع اورکلاک رمها بر مین وارد نشه. البته منظورم برمدار تغذیه برد هستش. :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...