رفتن به مطلب

کمک برای نصب ویندوز بر روی ssd 850 pro samsung

W/!\NTED
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

ممنون میشم دوستان واساتید در مورد   مراحل اولیه برای نصب ویندوز 8.1 بر روی ssd 850 pro 256g samsung  بگین تا بتونم از حداکثر کارایی و سرعت  ssd  به نحو احسن استفاده کنم  

لینک به دیدگاه

عزیز شما بهتره که اول هارد یا وسایل ذخیره سازی دیگرت رو موقتا قطع کنی و فقط ssd وصل باشه(فقط حتما حتما قبلش ویندوز روی هاردتون را با فرمت کردن درایو مربوطه پاک کنین و اینکه قبل اینکه هاردت رو بکشی ssd رو وصل کن و با همین ویندوز قدیمت کل ssd را یه پارتیشن primary بکن)

بعد از BIOS برو و Sata Controller(شاید در بایاس مادربرد شما اسمش دقیقا این نباشه) رو روی حالت Ahci بزار و حالا خیلی عادی ویندوز ریختن رو شروع کن بعد اینکه ویندوز ریختی هم یکسری کارهای بهینه سازی زیادی هستش که میتونی انجام بدی که با یه سرچ ساده تو اینترنت میتونی بفهمی...

موفق باشین

لینک به دیدگاه

عزیز شما بهتره که اول هارد یا وسایل ذخیره سازی دیگرت رو موقتا قطع کنی و فقط ssd وصل باشه(فقط حتما حتما قبلش ویندوز روی هاردتون را با فرمت کردن درایو مربوطه پاک کنین و اینکه قبل اینکه هاردت رو بکشی ssd رو وصل کن و با همین ویندوز قدیمت کل ssd را یه پارتیشن primary بکن)

بعد از BIOS برو و Sata Controller(شاید در بایاس مادربرد شما اسمش دقیقا این نباشه) رو روی حالت Ahci بزار و حالا خیلی عادی ویندوز ریختن رو شروع کن بعد اینکه ویندوز ریختی هم یکسری کارهای بهینه سازی زیادی هستش که میتونی انجام بدی که با یه سرچ ساده تو اینترنت میتونی بفهمی...

موفق باشین

عزیز ممنون 

فقط یه چیزی من این کارا رو که میگین کردم ولی قبل از نصب ویندوز روی حالت ahci   نبردم و بعد از نصب ویندوز این کارو کردم ولی یه مشکلی هست این کارو میکنم ویندوز بوت نمیشه و ریست میکنه 

حتما باید این کار قبل از نصب انجام بشه؟

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه تاپیک بود که آرمین عزیز زحمتشو کشیدن

فقط پیداش نکردم کلا هرچی راجب اس اس دی هست اونجاست از جمله نصب ویندوز اینا

اینم فایلش که پیوست کردم

ssd.pdf

لینک به دیدگاه

والا من خودم وقتی فقط هارد داشتم رو ahci میبردم بوت نمیشد ولی حالا که ssd دارم و روی ahci میبرم کاملا درسته

شما یا هنوز برخی از فایل های اصلی ویندوزت روی اون هارد هستش یا بوت اصلی روی هارد هستش بدین شکل که با اینکه ویندوز روی ssd دارین بوت اول روی هارد و دومی روی ssd هستش در بایاس بوت اصلی رو روی ssd قرار بدین اگر باز هم درست نشد جای 2تا بوت رو(boot option #1 ,,, boot option #2) عوض کنین

نه عزیز ربطی به قبل و بعد ویندوز ریختن نداره و ssd روی حالت ahci بهینه تر کار میکنه و حتی اگه تا ابد هم رو ahci نزاری مشکلی پیش نمیاد اما بهتره بزاری  :) 

لینک به دیدگاه

والا من  یه خورده حساسم به خاطر همین میترسم یه وقت مشکلی پیش نیاد البته مبتدی هم نیستم اون تایپیک مربوط به ارمین جان هم کلا خوندم نوشته که ssd samsung 850 نیاز به هیچ کدوم از کارای اون تایپیک نداره چون به همراه ssd  یه نرم افزار هست که تمام اون کارا رو خودکار انجام میده 

می خواستم بدونم به غیر از این کارا کارای خاص دیگه ای هم انجام میدن برای ssd  ؟

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

والا من  یه خورده حساسم به خاطر همین میترسم یه وقت مشکلی پیش نیاد البته مبتدی هم نیستم اون تایپیک مربوط به ارمین جان هم کلا خوندم نوشته که ssd samsung 850 نیاز به هیچ کدوم از کارای اون تایپیک نداره چون به همراه ssd  یه نرم افزار هست که تمام اون کارا رو خودکار انجام میده 

می خواستم بدونم به غیر از این کارا کارای خاص دیگه ای هم انجام میدن برای ssd  ؟

نه دوست خوبم

شما اولش تنظیم رو روی AHCI قرار بدین، ویندوز نصب کنید و تمام.

یک CD داخل پک SSD وجود داره یه نرم افزار به اسم سامسونگ Samsung Magician داره

اینجا لینک دانلودشه: Version 4.5 (16.5MB)

وقتی نصب کردی، داخل برنامه سمت چپ یه بخش داره OS Optiimization واردش میشین چند تا Tab داره. برای حداکثر سرعت Tab مربوط به Maximum Performance رو انتخاب کن و Apply بزن. بعد از اعمال تغییرات سیستم رو ریستارت کن.

:)

Samsung 850 نسخه ی Evo حدود 1.5 برابر و نسخه ی Pro حدود 3 برابر دیگر SSD ها عمر میکنند و دیگر نگرانی خاصی در ارتباط با نوشتار زیاد بر روی SSD وجود نداره.

لینک به دیدگاه

نه دوست خوبم

شما اولش تنظیم رو روی AHCI قرار بدین، ویندوز نصب کنید و تمام.

یک CD داخل پک SSD وجود داره یه نرم افزار به اسم سامسونگ Samsung Magician داره

اینجا لینک دانلودشه: Version 4.5 (16.5MB)

وقتی نصب کردی، داخل برنامه سمت چپ یه بخش داره OS Optiimization واردش میشین چند تا Tab داره. برای حداکثر سرعت Tab مربوط به Maximum Performance رو انتخاب کن و Apply بزن. بعد از اعمال تغییرات سیستم رو ریستارت کن.

:)

Samsung 850 نسخه ی Evo حدود 1.5 برابر و نسخه ی Pro حدود 3 برابر دیگر SSD ها عمر میکنند و دیگر نگرانی خاصی در ارتباط با نوشتار زیاد بر روی SSD وجود نداره.

سلام آرمین جان از اینکه تو این ساعت مزاحم شما و دوستان گلم شدم ببخشید  @};-

عزیز تو این نرم افزار این که شما میگین دیدم تنظیمات دیگه ای هم هست که من واردش شدم نوشته چون شما ahci    را فعال نکردین نمیتونید فعال کنید میخوام بدونم بعد از اون کاری که شما گفتین انجام بدم تنظیمات دیگه نرم افزار رو دست بزنم یا نه ؟

بعد از همه اینا تو هارد خودم اون درایو  sestem recovery  رو فرمت کنم دیگه ؟

من الان یه فایل از هارد به  ssd  میفرستم سرعتش زیاده یا ssd  به هارد چون هارده من مشکل داره  حداکثر سرعت 100 مگ بیشتر نمیره الان از ssd به هارد در شرایط عادی چقدر باید باشه؟

با یه فلش usb 3 تست کردم  ارسال فایل 90مگ دریافت از فلش 40 مگ بود درسته ؟

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

سلام آرمین جان از اینکه تو این ساعت مزاحم شما و دوستان گلم شدم ببخشید  @};-

عزیز تو این نرم افزار این که شما میگین دیدم تنظیمات دیگه ای هم هست که من واردش شدم نوشته چون شما ahci    را فعال نکردین نمیتونید فعال کنید

همین جا صبر کن، برو داخل بایوس AHCI رو فعال کن، دوباره ویندوز بریز، مجدد همه چیز رو نصب کن، و بعدش برگرد بیا.

میخوام بدونم بعد از اون کاری که شما گفتین انجام بدم تنظیمات دیگه نرم افزار رو دست بزنم یا نه ؟

عزیز دلم چرا اینقدر سختش میکنی؟

خیلی ساده من گفتم هیچ کاری غیر از کارهایی که در بالاتوضیح دادم نکن، هیچی، درک این مسئله خیلی سادست، شما چرا اینقدر نگرانی باید یه کاری بکنی؟

اگر قرار بود کاربران بابت خرید یک SSD اینقدر زجر بکشن اصلا این فن آوری تولید نمیشد.

بعد از همه اینا تو هارد خودم اون درایو sestem recovery رو فرمت کنم دیگه ؟

بله.

من الان یه فایل از هارد به ssd میفرستم سرعتش زیاده یا ssd به هارد چون هارده من مشکل داره حداکثر سرعت 100 مگ بیشتر نمیره الان از ssd به هارد در شرایط عادی چقدر باید باشه؟

با یه فلش usb 3 تست کردم ارسال فایل 90مگ دریافت از فلش 40 مگ بود درسته ؟

اصلا" این مسائلی که شما میفرمایید مهم نیست، همینکه نرم افزار Samsung کلمه ی Good رو بنویسه و ویندوز 7 به شما امتیاز 7.9 رو بده برای Storage کافیه. این امتیاز رو بگیرید یعنی همه چیز جفت و جور و سالمه.

اگر ویندوز 7 ندارید، ویندوز 8 یا 8.1 امتیاز 8 یا بالاتر رو باید به SSD شما بده. همین که این امتیاز رو گرفتید کافیه، یعنی SSD داره با سرعت خوب کار میکنه.

دیگه اینکه چقدر سرعت کپی باشه، یا چقدر سرعت جابه جایی فایل از هارد به SSD یا برعکس به خیلی مسایل بستگی داره، از میزان رم سیستم تا سرعت و فرکانس و تایمینگ و کنترلر و هزار فاکتور دیگه در این امر دخیل هستند که نمیشه رقم مشخصی رو اعلان کرد.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

همین جا صبر کن، برو داخل بایوس AHCI رو فعال کن، دوباره ویندوز بریز، مجدد همه چیز رو نصب کن، و بعدش برگرد بیا.

عزیز دلم چرا اینقدر سختش میکنی؟

خیلی ساده من گفتم هیچ کاری غیر از کارهایی که در بالاتوضیح دادم نکن، هیچی، درک این مسئله خیلی سادست، شما چرا اینقدر نگرانی باید یه کاری بکنی؟

اگر قرار بود کاربران بابت خرید یک SSD اینقدر زجر بکشن اصلا این فن آوری تولید نمیشد.

بله.

اصلا" این مسائلی که شما میفرمایید مهم نیست، همینکه نرم افزار Samsung کلمه ی Good رو بنویسه و ویندوز 7 به شما امتیاز 7.9 رو بده برای Storage کافیه. این امتیاز رو بگیرید یعنی همه چیز جفت و جور و سالمه.

اگر ویندوز 7 ندارید، ویندوز 8 یا 8.1 امتیاز 8 یا بالاتر رو باید به SSD شما بده. همین که این امتیاز رو گرفتید کافیه، یعنی SSD داره با سرعت خوب کار میکنه.

دیگه اینکه چقدر سرعت کپی باشه، یا چقدر سرعت جابه جایی فایل از هارد به SSD یا برعکس به خیلی مسایل بستگی داره، از میزان رم سیستم تا سرعت و فرکانس و تایمینگ و کنترلر و هزار فاکتور دیگه در این امر دخیل هستند که نمیشه رقم مشخصی رو اعلان کرد.

اقا ارمین واقعا از اینکه تو این لحظات جواب مارو میدی  نمیدونم چجوری باید از شما تشکر کنم یه دونه ای   @};-  @};-  @};-  :x  :x  :x  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-

عزیز من فرمت کردن ssd  تو مرحله نصب ویندوز انجام بدم دیگه ؟

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

اقا ارمین واقعا از اینکه تو این لحظات جواب مارو میدی  نمیدونم چجوری باید از شما تشکر کنم یه دونه ای   @};-  @};-  @};-  :x  :x  :x  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-

عزیز من فرمت کردن ssd  تو مرحله نصب ویندوز انجام بدم دیگه ؟

بله همونجا فرمت کنید درسته :)

لینک به دیدگاه

آرمین جان و دوستان بابت راهنماییتون ممنونم 

تمامی اوم مراحل انجام دادم و کاملا جواب گرفتم اینم عکس از نرم افزار samsung   وتست ssd

فکر نکنم دیگه کار دیگه ای مونده باشه اقا آرمین؟

post-14806-0-24856600-1426902885_thumb.png

post-14806-0-21146100-1426902896_thumb.png

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

آرمین جان و دوستان بابت راهنماییتون ممنونم 

تمامی اوم مراحل انجام دادم و کاملا جواب گرفتم اینم عکس از نرم افزار samsung   وتست ssd

فکر نکنم دیگه کار دیگه ای مونده باشه اقا آرمین؟

عالیه، هیچ مشکلی نیست.

راستی اگر یه روز سامسونگ Firmware Update داد، برای نصب آپدیت عجله نکن، یک ماهی صبر کن بعد.

موفق باشی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...