رفتن به مطلب

Cooler Master CM 690 III

HK888
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوست عزیز مرجع اون قیمت 530 کجا هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز مرجع اون قیمت 530 کجا هست؟

قیمت 530 برای مدل ویندوز سایدش هست .

http://aria-computer.mihanblog.com/post/4

قیمت مدل معمولی 400 هست .

http://forum.persiantools.com/threads/%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%DB%8C%D8%B3-%D8%8C-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AE%D9%86%DA%A9-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-coolermaster.623724/

لینک به دیدگاه

والا من قبل از عید با Aria کامپیوتر تماس گرفتم گفتم چرا قیمت اینطوره گفتن اینا مال آواژنگ نیست مال یه شرکت دیگس قیمت گزاریشون هم همینطوره.بعد پرسیدم مدل بدون پنجرش چنده گفتن همین قیمته...من خودم یادمه که وقتی این کیس 400 بود مدل با پنجرش 420 بود.نکته ی دیگه هم اینکه پستی که شما بهش رفرنس کردید آخرین Edit که روش انجام شده مال 13 فبریس یعنی 2 ماه پیش...اون موقع آواژنگ هنوز موجود داشت و قیمت مرجع برای فروش باید قیمت روز باشه.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا من قبل از عید با Aria کامپیوتر تماس گرفتم گفتم چرا قیمت اینطوره گفتن اینا مال آواژنگ نیست مال یه شرکت دیگس قیمت گزاریشون هم همینطوره.بعد پرسیدم مدل بدون پنجرش چنده گفتن همین قیمته...من خودم یادمه که وقتی این کیس 400 بود مدل با پنجرش 420 بود.نکته ی دیگه هم اینکه پستی که شما بهش رفرنس کردید مال 13 فبریس یعنی 2 ماه پیش...اون موقع آواژنگ هنوز موجود داشت...

دوست عزیز من قصد خراب کردن تاپیکتون را ندارم و اگر احساس میکنید پست من خللی در روند فروشتون ایجاد میکنه بگید ادیت کنم .

ولی قیمت این کیس در بازار 400 هست و تا 20 اسفند هم که من به  بازا ر سر زدم همین قیمت بود .

خود من هم قبلا همین کیس را 400 خریدم و تو همین فروم هم فروختم .

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=37608&hl=

در نهایت شما اختیار مالتون را دارید و هر قیمتی که دلتان بخواهد میتونید برایش در نظر بگیرید و اصلا نیازی به رفرنس قیمت و ... نیست  ;)

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من قصد خراب کردن تاپیکتون را ندارم و اگر احساس میکنید پست من خللی در روند فروشتون ایجاد میکنه بگید ادیت کنم .

ولی قیمت این کیس در بازار 400 هست و تا 20 اسفند هم که من به  بازا ر سر زدم همین قیمت بود .

خود من هم قبلا همین کیس را 400 خریدم و تو همین فروم هم فروختم .

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=37608&hl=

در نهایت شما اختیار مالتون را دارید و هر قیمتی که دلتان بخواهد میتونید برایش در نظر بگیرید و اصلا نیازی به رفرنس قیمت و ... نیست  ;)

خیر فرمایش شما صحیح هستش.بنده قصد کلاه گذاشتن سر کسیو ندارم.من با توجه به قیمتی که دارم  قیمت گذاری کردم.مشکل اینجاست که سایت ها یه سری قیمت بدون پایه و اساس می ذارن توی سایتهاشون و یه اپدیت هم می زنن تهش بدون اینکه حتی موجودی داشته باشن.من با یکی 2 تاشون تماس گرفتم گفتم موجود دارید؟گفتن خیر.آیا موجود می کنید تا یکی 2 هفته دیگه ؟ نمی دونیم معلوم نیست....من همین بحث ها رو سر فروختن کارتGigabyte GTX 750 ti TOC هم داشتم.قیمت روزش 620(آریا کامپیوتر) هستش منتها کاربر ها حرف از قیمت های چند ماه پیش می زنن 570 تومن.همین کارت داخل سایت های دیگه تا 680 تومن هم قیمت گذاری شده و قیمت بازار رو پرسیدم حرف از 640 بوده...احتیاج به رفرنس قیمت برای خاطر نشان کردن به عادلانه بودن قیمت هستش.وگرنه همونطور که شما میگید هر کسی اختیار مال خودش رو داره.من برای رفرنس قیمت آریا کامپیوتر و لیون رو قبول دارم چون تنها وقتی موجودی دارن قیمت می زنن.و بعد از اتمام موجودی قیمت رو بر میدارند.اینها چیزی نیست که منو ناراحت بکنه این بحث ها توی معامله زیاد هست و حداکثرش هم اینه که معامله سر نمی گیره.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

سلام ، اين مدل كيس بدون هيچ شكي 400 ميرزه، دوست عزيز شما كه ميگيد ٢٠ اسفند در بازار قيمت گرفتيد من هم همين روز رفتم lioncomputer براي خريد همين كيس ولي هر چي گشتن كسي نداشت و قيمتش اگه هم بود كمتر از 520 نبود .

لینک به دیدگاه

خیر فرمایش شما صحیح هستش.بنده قصد کلاه گذاشتن سر کسیو ندارم.من با توجه به قیمتی که دارم قیمت گذاری کردم.مشکل اینجاست که سایت ها یه سری قیمت بدون پایه و اساس می ذارن توی سایتهاشون و یه اپدیت هم می زنن تهش بدون اینکه حتی موجودی داشته باشن.من با یکی 2 تاشون تماس گرفتم گفتم موجود دارید؟گفتن خیر.آیا موجود می کنید تا یکی 2 هفته دیگه ؟ نمی دونیم معلوم نیست....من همین بحث ها رو سر فروختن کارتGigabyte GTX 750 ti TOC هم داشتم.قیمت روزش 620(آریا کامپیوتر) هستش منتها کاربر ها حرف از قیمت های چند ماه پیش می زنن 570 تومن.همین کارت داخل سایت های دیگه تا 680 تومن هم قیمت گذاری شده و قیمت بازار رو پرسیدم حرف از 640 بوده...احتیاج به رفرنس قیمت برای خاطر نشان کردن به عادلانه بودن قیمت هستش.وگرنه همونطور که شما میگید هر کسی اختیار مال خودش رو داره.من برای رفرنس قیمت آریا کامپیوتر و لیون رو قبول دارم چون تنها وقتی موجودی دارن قیمت می زنن.و بعد از اتمام موجودی قیمت رو بر میدارند.اینها چیزی نیست که منو ناراحت بکنه این بحث ها توی معامله زیاد هست و حداکثرش هم اینه که معامله سر نمی گیره.

من این کیس رو دارم و پایان سال گذشته خریدم. قیمت لیون 410 بود گویا. بقیه فروشگاهها هم با ده تومان اختلاف می فروختن. قصدم کمک هست برای قیمت گذاری بهتر. دوستان با تجربه تر هم می دونن که اکر کالایی توی انجمن زود فروش نره، اصلا فروش نمی ره یا آخر سر باید قیمت رو از عرف بازار خیلی پایین تر بیاری تا فروش بره.

اگر مایل باشی این پستها رو می شه حذف کرد.

لینک به دیدگاه

من این کیس رو دارم و پایان سال گذشته خریدم. قیمت لیون 410 بود گویا. بقیه فروشگاهها هم با ده تومان اختلاف می فروختن. قصدم کمک هست برای قیمت گذاری بهتر. دوستان با تجربه تر هم می دونن که اکر کالایی توی انجمن زود فروش نره، اصلا فروش نمی ره یا آخر سر باید قیمت رو از عرف بازار خیلی پایین تر بیاری تا فروش بره.

اگر مایل باشی این پستها رو می شه حذف کرد.

خیر احتیاجی نیست...من چیزی برای مخفی کردن ندارم.اگر مشتری واقعی اینارو ببینه بعدن سر معامله حرف و حدیث کمتر هست.بنده 2 هفته پیش پول برای خرید کیس بعدیم نداشتم.اما حالا 70 درصد پولش جور شده.این کیس احتمال کنسل کردن فروشش زیاده...احتمالا اگه تا 12 امشب فروش نرفت کنسل می کنم.(الان ساعت 11:30 به وقت جدید هستش)

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...