رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید سیستم تا سقف 1700 تا 2 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
من میخوام یک سیستم جدید (فقط کیس) با حدود قیمت 1700 بخرم که البته می تونم تا 2 تومن هم بودجه رو افزایش بدم ولی خب ترجیحا هرچی که از 2 تومن کمتر بشه برای من بهتر.
سیستم رو برای مصارف مولتی مدیا می خوام و اهل گیم نیستم ولی از اونجایی که کارم با اینترنت زیاد هست نیاز به یه سیستم سریع دارم.
خودم به قطعات زیر رسیدم

SSD Samsung 850 EVO
CPU Intel Core i5 - 3.1GHz - 4440
Motherboard ASUS - H81-PLUS
Power GREEN - GP530A-EU
Case Case GREEN - MAC1
RAM Crucial Ballistix Tactical / G.Skill Sniper / 2x4 1600

از اونجایی که کار گرافیکی زیادی ندارم کارت گرافیک رو فعلا حذف کردم و برای هارد هم از هارد قدیمی خودم میخوام استفاده کنم که وسترن دیجیتال است
ممنون میشم اگر در این رابطه کمکم کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من میخوام یک سیستم جدید (فقط کیس) با حدود قیمت 1700 بخرم که البته می تونم تا 2 تومن هم بودجه رو افزایش بدم ولی خب ترجیحا هرچی که از 2 تومن کمتر بشه برای من بهتر.

سیستم رو برای مصارف مولتی مدیا می خوام و اهل گیم نیستم ولی از اونجایی که کارم با اینترنت زیاد هست نیاز به یه سیستم سریع دارم.

خودم به قطعات زیر رسیدم

SSD Samsung 850 EVO

CPU Intel Core i5 - 3.1GHz - 4440

Motherboard ASUS - H81-PLUS

Power GREEN - GP530A-EU

Case Case GREEN - MAC1

RAM Crucial Ballistix Tactical / G.Skill Sniper / 2x4 1600

از اونجایی که کار گرافیکی زیادی ندارم کارت گرافیک رو فعلا حذف کردم و برای هارد هم از هارد قدیمی خودم میخوام استفاده کنم که وسترن دیجیتال است

ممنون میشم اگر در این رابطه کمکم کنید

cpu : i3 4160 400

m.b:ASRock FATAL1TY B85 Killer 340.

case: green x plus 110

ssd: samsung 850 evo 120g 350

psu : corsair vs 550 190 پاور 450 وات کافیه گفتم شاید بعدا گرافیک اضافه کنی

ram : gskill 2*4g 1600 cl7 320

جمع کل :1710

یه گزینه دیگه هم داری اونم cpu core i5 4460 برداری با قیمت 670 تومن

که جمع کلی میشه 1980

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

cpu : i3 4160 400

m.b:ASRock FATAL1TY B85 Killer 340.

case: green x plus 110

ssd: samsung 850 evo 120g 350

psu : corsair vs 550 190 پاور 450 وات کافیه گفتم شاید بعدا گرافیک اضافه کنی

ram : gskill 2*4g 1600 cl7 320

جمع کل :1710

یه گزینه دیگه هم داری اونم cpu core i5 4460 برداری با قیمت 670 تومن

که جمع کلی میشه 1980

بسیار ممنونم. فقط اینکه سی پی یو i3 به نظرتون ضعیف نیست؟

آیا پیشنهاد میکنید که مادربورد پایین تری استفاده کنم که کمی ارزونتر باشه چون نیازی به اورکلاک و اینچور چیزا ندارم.

در مورد مارک پاور هم اگه توضیح بدید که چرا از گرین بهتره ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بسیار ممنونم. فقط اینکه سی پی یو i3 به نظرتون ضعیف نیست؟

آیا پیشنهاد میکنید که مادربورد پایین تری استفاده کنم که کمی ارزونتر باشه چون نیازی به اورکلاک و اینچور چیزا ندارم.

در مورد مارک پاور هم اگه توضیح بدید که چرا از گرین بهتره ممنون میشم.

کار شما وبگردی  هستش i3 زیادی هستش 3220 هم کافیه

پاور هم فرق خاصی با گرین نداره فقط مدل کورشیر شاخه 12 500 وات خروجی داره اما مدل گرین 450 وات به همین دلیل کورشیر بهتره  اگه در آینده گرافیک اضافه نمیکنین پاور 430 هم کافیه

ولی اگه یه موقع خواستی گرافیک معمولی بزاری 530 گرین یا 550 کورشیر بردار

در صورت اضافه کردن گرافیک درست حسابی پیشنهاد نمیکنم پاور بالای 600 بردارین چون با مرور زمان از قدرت پاور کاسته میشه و اولش نیست کم میاره (من همین کارو کردم پاورم کم آورد مجبور شدم عوضش کنم)

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

ممنون از راهنماییتون در رابطه با i3 یه تحقیق کردم گویا با توجه به قیمت پایینتر اختلاف پرفورمنس زیادی با i5 ندارن

میخواستم ببین بین i3 ها مدل قدرتمندتری هم هست که اختلاف زیادی با 4160 داشته باشه و انتخاب بهتری باشه؟

سری 43xx کش بالاتری دارن و پردازنده گرافیکیشون هم قوی تره ولی آیا در عمل تاثیر گذار خواهند بود؟

ویرایش شده توسط itline
لینک به دیدگاه

Corsair VS550 Power Supply

جمع : ۱۸۸,۰۰۰ تومان

ASROCK H81MDGS LGA1150 H81 MB

جمع : ۱۶۹,۰۰۰ تومان

Intel® Core™ i5-4440 Haswell Processor

جمع : ۵۸۵,۰۰۰ تومان

رم پتریوت سیگنیچر 1600 مگاهرتز 8 گیگ

جمع : ۲۳۸,۰۰۰ تومان

Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD

جمع : ۱۷۹,۰۰۰ تومان

EVGA GTX 750 FTW 2GB GDDR5

جمع : ۵۶۵,۰۰۰ تومان

کارت 750 دارای شتاب دهنده سخت افزاری برای تصاویر 4k هست 

رده پایینتر این قابلیت رو نداره 

سی پی یو 4 هسته ای کور i5 

رم 8 گیگ 

و مین بورد هم از برند خوب ازراک 

برای مالتی مدیا عالی و گیم ها در حالت متوسط خوبه 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

ASROCK H81MDGS LGA1150 H81 MB
جمع : ۱۶۹,۰۰۰ تومان

Intel® Core™ i5-4440 Haswell Processor
جمع : ۵۸۵,۰۰۰ تومان

رم پتریوت سیگنیچر 1600 مگاهرتز 8 گیگ
جمع : ۲۳۸,۰۰۰ تومان

Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD
جمع : ۱۷۹,۰۰۰ تومان

EVGA GTX 750 FTW 2GB GDDR5
جمع : ۵۶۵,۰۰۰ تومان

کارت 750 دارای شتاب دهنده سخت افزاری برای تصاویر 4k هست 
رده پایینتر این قابلیت رو نداره 

سی پی یو 4 هسته ای کور i5 

رم 8 گیگ 

و مین بورد هم از برند خوب ازراک 

برای مالتی مدیا عالی و گیم ها در حالت متوسط خوبه 

ممنون از شما ولی امکان داره فعلا گرافیک و هارد رو حذف کنید و SSD رو اضافه کنید ( با توجه به توضیحات پست اول)

بعد اینکه فرق مادربورد های ازراک با ایسوس و گیگا چیه؟ در مورد رم اینطور که من دیدم cl 11 هست و با توجه به اینکه اختلاف زیادی با مدل های بالا تر نداره پیشنهاد دیگه چیه؟

نظر شما در مورد استفاده از i3 بجای i5 با توجه به نوع مصرف من چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از راهنماییتون در رابطه با i3 یه تحقیق کردم گویا با توجه به قیمت پایینتر اختلاف پرفورمنس زیادی با i5 ندارن

میخواستم ببین بین i3 ها مدل قدرتمندتری هم هست که اختلاف زیادی با 4160 داشته باشه و انتخاب بهتری باشه؟

سری 43xx کش بالاتری دارن و پردازنده گرافیکیشون هم قوی تره ولی آیا در عمل تاثیر گذار خواهند بود؟

درسته سری 43xx کش 4 مگ دارن اما تو ایران پیدا نمیشن و تو قیمت زیاد فرقی با i5 ندارن

گرافیک مجتمع سری 41xx مدل 4400 هستش و مدل 43xx , i5 مدل 4600 هستش و توعمل فرق چندانی با هم ندارن و در حد گرافیک جیفورس 630 عمل میکنن

کسی CPU قوی برمیداره که نرم افزارهای سنگین و بازی اجرا کنه

ضمناً I3 دست کم نگیرید از CPU شش هسته ای ای ام دی خیلی بهتره

تو سیستم پیشنهادی من رمها با تاخیر 7 هستش که عالیه

اس اس دی هم با توجه به نیازتون هست

سی پی یو اگه I5 بردارید بازم زیر 2 تومن میشه

برد هم مجهز به کارت شبکه فوق العاده واسه نت هستش

فکر نکنم بهتر از این سیستم جمع کرد

بازم دوستان عزیز پیشنهادات خودشونو ارائه بدن

لینک به دیدگاه

سیستمی که StarKilleR گفتن سیستم خوبیه ولی من چندتا قطعشو عوض می کنم.

Intel i3 4160 379

Asrock Z97 Anniversary 386

DeepCool Tesseract BF 129

Samsung 850 EVO 120GB SSD 345

Corsair XMS3 8GB 1600Mhz 259

Corsair VS550W 188

-----------------------------------------------------------------------------

1,686,000

درسته که بردی که ایشون پیشنهاد کردن کارت صدای بهتری داره و ارزان تر هستش اما به نظر بنده داشتن یه برد به روز تر با چیپ جدید تر بهتره چون بلاخره هر چند وقت یکبار آدم مجبور به بروز کردن سیستم میشه که چیپ Z97 با سری بعدی CPU ها سازگاری داره و این برد تمام ساتا هاش SATA 6GB هستن.پرت M 2.0 داره برای SSD های M.2...و ساپورت رم های فرکانس بالاتر و سی پی یو های بیشتر برای به روز کردن های بعدی...نکته ی بعدی هم یه استیک تکی رم ارزون تر از 2 تا استیک هستش ولی این رم CAS11 هستش یکمی کند تره نسبت به  CAS7(ماکزیمم 3 درصد تفاوت دارن) اما 60 هزار تومن هم قیمتش کمتره...و کیس هم به نظر من این مدل از گیرین بهتره چون به تازگی خیلی ها از کیفیت گیرین ناراضی هستن.و اکثرا هم از بد بودن کیفیت پلاستیک بدنه ناراضی هستن.این کیسی که من پیشنهاد کردم برای هارد ها کشو داره به جای پیچ و یک فن هم بیشتر داره.

Edit:از این رم ها هم می تونید استفاده کنید با 7 تومن تفاوت قیمت :

2x4GB kingston HyperX Fury 1866Mhz CAS 10 266

خاصیت بردی که معرفی کردم اینجاست که می تونید این رم ها رو به جای 1600 روی 1866 بزارید که روی برد های B و H نمی تونید اینکارو بکنید.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام سیستم پیشنهادی برای وبگردی ومولتی مدیا:

Mainboard: ASUS H81-Plus LGA1150 H81 MB - 270,000 toman
Processor: 
Intel® Core™ i3-4160 Haswell Processor - 380,000 toman
Memory: 
Gskill Ripjaws X 8GB 2x4GB DDR3 1866Mhz  - 270,000 toman
Storage: 
Samsung 840 EVO 120GB SATA3 SSD - 315,000 toman
Optical Disk Drive: Pioneer DVR-219LBK SATA, 24x DVD Writer - 56,000 toman
Power Supply: 
Green GP430A-EU - 145,000 toman
Extra Chassis Fans (Optional): Green GF120L Turbo x2 - 30,000 toman
Chassis: 
Green X Plus Eagle Case - 112,000 toman

Total: 
1,578,000 toman

لینک به دیدگاه

جناب StarKilleR ممنون از راهنماییتون

جناب HK888 بنده هم سعی دارم که هزینه صرفه جویی شده رو برای مادربورد بهتر هزینه کنم. فقط اینکه در مورد رم ها آیا رم های دو کاناله عملکرد بهتری نخواهند داشت؟ در مورد کیس هم چون من شهرستان هستیم نمی دونم این برندها پیدا میشه یا نه باید بگردم.

جناب Maxwell این مادربرود رم 1866 رو ساپورت نمیکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جناب HK888 بنده هم سعی دارم که هزینه صرفه جویی شده رو برای مادربورد بهتر هزینه کنم. فقط اینکه در مورد رم ها آیا رم های دو کاناله عملکرد بهتری نخواهند داشت؟ در مورد کیس هم چون من شهرستان هستیم نمی دونم این برندها پیدا میشه یا نه باید بگردم.

درمورد Ram میتونید از برند G.Skill با تایمینگ عالی CL7 وبازدهی با فرکانس 1600MHz  رو بردارید. چون کارگیم وگرافیکی ویا اورکلاک انجام نمیدید پس نیازی به پردازنده قوی Core i5  ویا مین برد Z97 ندارید.

Memory: Gskill Ripjaws X 8GB 4GBx2 1600Mhz CL7 

ویرایش شده توسط Maxwell
لینک به دیدگاه

شما باید بدونید برای چی چی رو میخواهید بخرید 

رم با تاخیر پایین برای اور و گیم میخواهید یا رم برای مالتی مدیا 

برند ازراک برند شناخته شده و خوبی هست و امتحانشو پسداده 

ssd رو برای بوت تایم میخواهید یا htpc 

یک هارد مکانیکی هم برای مالتی مدیا مناسب تر و هم ایمنتر است 

فرق  سی پی یو های core i5 با core i3 رو شما در تصاویر 4k 10bit میتونید حس کنید 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

فکر کردم از لیون می خوایید خرید کنید...من قیمت هایی هم که دادم از خود لیون هستش فکر کنم اگه بدید با بار بری براتون بفرستن همشو شاید یه 20 تومن هزینش بشه...در مورد Dual Channel هم درست می گید اما تفاوت باز هم خیلی ناچیزه...اما اگه خواستید می تونید رم رو با 2 عدد از این رم عوض کنید با تفاوت ناچیز اما هم Dual Channel هم فرکانس بالا تر:

2x4GB kingston HyperX Fury 1866Mhz CAS 10 266

خاصیت بردی که معرفی کردم اینجاست که می تونید این رم ها رو به جای 1600 روی 1866 بزارید که روی برد های B و H نمی تونید اینکارو بکنید.

لینک به دیدگاه

سیستمی که StarKilleR گفتن سیستم خوبیه ولی من چندتا قطعشو عوض می کنم.

Intel i3 4160 379

Asrock Z97 Anniversary 386

DeepCool Tesseract BF 129

Samsung 850 EVO 120GB SSD 345

Corsair XMS3 8GB 1600Mhz 259

Corsair VS550W 188

-----------------------------------------------------------------------------

1,686,000

درسته که بردی که ایشون پیشنهاد کردن کارت صدای بهتری داره و ارزان تر هستش اما به نظر بنده داشتن یه برد به روز تر با چیپ جدید تر بهتره چون بلاخره هر چند وقت یکبار آدم مجبور به بروز کردن سیستم میشه که چیپ Z97 با سری بعدی CPU ها سازگاری داره و این برد تمام ساتا هاش SATA 6GB هستن.پرت M 2.0 داره برای SSD های M.2...و ساپورت رم های فرکانس بالاتر و سی پی یو های بیشتر برای به روز کردن های بعدی...نکته ی بعدی هم یه استیک تکی رم ارزون تر از 2 تا استیک هستش ولی این رم CAS11 هستش یکمی کند تره نسبت به  CAS7(ماکزیمم 3 درصد تفاوت دارن) اما 60 هزار تومن هم قیمتش کمتره...و کیس هم به نظر من این مدل از گیرین بهتره چون به تازگی خیلی ها از کیفیت گیرین ناراضی هستن.و اکثرا هم از بد بودن کیفیت پلاستیک بدنه ناراضی هستن.این کیسی که من پیشنهاد کردم برای هارد ها کشو داره به جای پیچ و یک فن هم بیشتر داره.

داداش قطعه ای چیزی نمونده دیگه بخوای عوض کنی :-?

شانس اوردیم فقط چندتاش رو عوض کردی

لینک به دیدگاه

اشکالش کجاست. ایشون زحمت کشیدن پیشنهاد خودشون رو دادن.  :)

لینک به دیدگاه

lol خوب کلا 6 تا قطعه هستش بیس اصلی که CPU هستش که یکیه. پاور و SSD هم همین طور.من فقط کیس و مادربرد و رم رو عوض کردم 50 درصدش یکیه...

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

یک سوال از کجا میشه فهمید که رم ها با مادربورد سازگار هستند؟ ایا ذکر نشدن نام یک مدل رم در دیتا شیت مادربورد دلیل بر ناسازگاری هست یا ربطی نداره؟

لینک به دیدگاه

یک سوال از کجا میشه فهمید که رم ها با مادربورد سازگار هستند؟ ایا ذکر نشدن نام یک مدل رم در دیتا شیت مادربورد دلیل بر ناسازگاری هست یا ربطی نداره؟

به CPU و RAM کنترولر روی CPU و RAM کنترولر مادر برد و چیپست برد بستگی داره...اما 99 درصد اوقات داخل همون Data sheet مادربرد و CPU نوشته...

لینک به دیدگاه

به CPU و RAM کنترولر روی CPU و RAM کنترولر مادر برد و چیپست برد بستگی داره...اما 99 درصد اوقات داخل همون Data sheet مادربرد و CPU نوشته...

مثلا میشه بگید که اون رم های کینگستون فوری با این مادربورد سازگار هست یا نه؟ Gigabyte - GA-H81M-S2PV

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هربردی که انتخاب می کنید درسایت اصلی ،ساپورت رمهایی که با مین برد سازگاری دارند رو نشون میده.

لینک به دیدگاه

مثلا میشه بگید که اون رم های کینگستون فوری با این مادربورد سازگار هست یا نه؟ Gigabyte - GA-H81M-S2PV

سازگار که هست ولی وقتی اون رم ها رو بذارید روی برد به جای 1866 با 1600Mhz میان بالا(و این در صورتی هستش که بایوسش اتوماتیک این کارو بتونه بکنه اگه نه که به صورت دستی باید رم ها رو Down Clock بکنید از داخل بایوس. بعیده لازم باشه دستی این کارو بکنید.)

لینک به دیدگاه

سازگار که هست ولی وقتی اون رم ها رو بذارید روی برد به جای 1866 با 1600Mhz میان بالا(و این در صورتی هستش که بایوسش اتوماتیک این کارو بتونه بکنه اگه نه که به صورت دستی باید رم ها رو Down Clock بکنید از داخل بایوس. بعیده لازم باشه دستی این کارو بکنید.)

بسیار ممنون. تقریبا با قطعات نهایی رسیدم. بابت معرفی کیس هم ممنون پیشنهاد خوبی بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان لازمه که برای پردازنده هم یک فن جداگانه تهیه کنم؟

خیر نیاز نداره 

سیستم نهایی چیه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...