رفتن به مطلب

TITAN-X در اروپا با قیمت 1300 دلار عرضه می شود

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با اینکه گفته شد GTX TITAN-X با قیمت اولیه 999 دلار عرضه می شود اما قیمت نهایی آن در اروپا با توجه عوامل مختلفی از جمله مالیات و  عوارض واردات و نرخ مبادله خیلی بیشتر و به 1300 دلار یا 879 پوند می رسد.

GeFoce_GTX_TITANX_Front-635x270.jpg

بسیاری در طبقه بندی محصولات سری TITAN هم از نظر کارایی و هم از نظر قیمت مشکل دارند و به نظر می رسد که پردازنده های گرافیکی لوکسی برای کسانی با جیب های پر از پول باشند.

جزئیات بیشتر

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

درود جناب کریمی  @};-

متاسفانه بله ...

مثلا تو سایت www.overclockers.co.uk  ارزونترین TITAN X  رو باقیمت 869 پند دارن میفروشن !!!!!!!!

لینک : http://www.overclockers.co.uk/search_results.php?keywords=titan+x&_=14271179339154

p.m : جناب کریمی یه کارت TITAN XXX با قیمت 1666 پند گذاشته بودن این قضیه اش چیه؟؟؟؟؟؟ :-?  البته حافظه این مدل 24 گیگه نه 12 گیگ 

اینم اسم کامل کارتس : BFG GeForce Titan XXX OC2 24576MB GDDR5 PCI-Express Graphics Card

ویرایش شده توسط محمدرضا نظری
لینک به دیدگاه

درود جناب کریمی  @};-

متاسفانه بله ...

مثلا تو سایت www.overclockers.co.uk  ارزونترین TITAN X  رو باقیمت 869 پند دارن میفروشن !!!!!!!!

لینک : http://www.overclockers.co.uk/search_results.php?keywords=titan+x&_=14271179339154

p.m : جناب کریمی یه کارت TITAN XXX با قیمت 1666 پند گذاشته بودن این قضیه اش چیه؟؟؟؟؟؟ :-?  البته حافظه این مدل 24 گیگه نه 12 گیگ 

اینم اسم کامل کارتس : BFG GeForce Titan XXX OC2 24576MB GDDR5 PCI-Express Graphics Card

من که فکر نمیکنم اینطور باشه

چون گفته شده بود ماکسول بر روی 12 گیگ لیمیت داره  :-?

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

من که فکر نمیکنم اینطور باشه

چون گفته شده بود ماکسول بر روی 12 گیگ لیمیت داره  :-?

بفرما عزیزم اینم لینکش دروغم چیه دقیقا اسمشم TITAN XXX

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-098-BG

و گفته شده در تاریخ یکم آپریل تو سایت موجود میشه ...

ویرایش شده توسط محمدرضا نظری
لینک به دیدگاه

لینک شما درسته اما چیزی به نام TITAN XXX وجود نداره مگه اینکه 2 هسته ای باشه

لینک به دیدگاه

لینک شما درسته اما چیزی به نام TITAN XXX وجود نداره مگه اینکه 2 هسته ای باشه

البته لینک رو دیدم ولی همیطوری هم تایتان داره از مشکل دمای بالای مموری ها رنج میبره چه رسد به 24 گیگ

ولی فرکانس هسته برای یک کارت با کولر رفرنس واقعا بالاست !!!

ا ز  این جهت کمی مشکوکه

بوست 1493 ثبت شده در حالی که بوست واقعی چیزی در حدود 1550 مگاهرتز خواهد شد.

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

دوستان من که نمیگم همچین کارتی الان هست و با اسم تایتان سه ایکس !!!!! :crying:

لینک دادم بهتون که بگم حرفم صحت داره و از خودم چیزی نگفتم و اصلا به همین دلیل از جناب کریمی پرسیدم چون ایشون زبانشون فوقالعادست و با یه سرچ میتونن یه چیزای بفهمند از این کارت ببینن اصلا همچین کارتی تولید شده یا تولید خواهد شد یا نه ؟؟؟  :x  :x  @};-  @};-

و جناب کریمی بله ...بله قوانین رو میدونم ... واقعا متاسفم که با شروع صحبتی مثل این تاپیک رو منحرف کردم ...

ببخشید استاد @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان من که نمیگم همچین کارتی الان هست و با اسم تایتان سه ایکس !!!!! :crying:

لینک دادم بهتون که بگم حرفم صحت داره و از خودم چیزی نگفتم و اصلا به همین دلیل از جناب کریمی پرسیدم چون ایشون زبانشون فوقالعادست و با یه سرچ میتونن یه چیزای بفهمند از این کارت ببینن اصلا همچین کارتی تولید شده یا تولید خواهد شد یا نه ؟؟؟  :x  :x  @};-  @};-

و جناب کریمی بله ...بله قوانین رو میدونم ... واقعا متاسفم که با شروع صحبتی مثل این تاپیک رو منحرف کردم ...

ببخشید استاد @};-

درود محمدرضا جان ،عزیزم این چه حرفیه وجود شما و دوستانی مثل شما تاپیک رو پربار تر میکنه،ممنون از لطفتت

واقعیتش منم هیچ جا ندیدم اما BFG Technologies یه سازنده سرشناس آمریکاییه که سیستم های های اند و تجهیزات پهپاد تولید میکرد اما سال 2010 رسما تعطیل شده

از طرفی نمیتونه زیر این کولر مرجع 2تا تراشه و مدار تغذیه برا 2 تراشه باشه و از طرفی هم برا 24 گیگ حافظه باید از تراشه 8 گیگی استفاده بشه که تاحالا تولید نشده،بعد تا جایی که بررسی کردم این کارت یه مدل تئوریک هست

از یه جنبه دیگه هم انویدیا تراشه GM200 رو بفروش نمیرسونه بلکه کارت مدل مرجع کامل رو با شرکای خودش تولید و عرضه میکنه

جزئیات بیشتر:http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/anton-shilov/do-you-want-a-factory-overclocked-geforce-gtx-titan-xxx-24gb-ask-ocuk/

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

درود محمدرضا جان ،عزیزم این چه حرفیه وجود شما و دوستانی مثل شما تاپیک رو پربار تر میکنه،ممنون از لطفتت

واقعیتش منم هیچ جا ندیدم اما BFG Technologies یه سازنده سرشناس آمریکاییه که سیستم های های اند و تجهیزات پهپاد تولید میکرد اما سال 2010 رسما تعطیل شده

از طرفی نمیتونه زیر این کولر مرجع 2تا تراشه و مدار تغذیه برا 2 تراشه باشه و از طرفی هم برا 24 گیگ حافظه باید از تراشه 8 گیگی استفاده بشه که تاحالا تولید نشده،بعد تا جایی که بررسی کردم این کارت یه مدل تئوریک هست

از یه جنبه دیگه هم انویدیا تراشه GM200 رو بفروش نمیرسونه بلکه کارت مدل مرجع کامل رو با شرکای خودش تولید و عرضه میکنه

جزئیات بیشتر:http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/anton-shilov/do-you-want-a-factory-overclocked-geforce-gtx-titan-xxx-24gb-ask-ocuk/

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

مرسی جناب کریمی عزیز  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

راهزن های ایران عجله کنید وقت کلاه برداری های بزرگ فرا رسیده است

ای گل گفتی رفیق

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...