رفتن به مطلب

چند سوال پیش و پا افتاده

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

بنده حدود 7 8 سالهه دارم از هدست بعنوام خروجی صدا در کامپیوترم استفاده میکنم، و بنده به دلایل زیر هدست رو به اسپیکر ترجیح میدم:

1-آلودگی صوتی نداره

2-باعث ایجاد مزاحمت برای اهل خانه و همسایه نمیشود

3-کیفیت صدا در هدست بهتر است

و دلایل دیگری که خودتون بهتر از من میدونید. از چندجا شنیدم که هدست و هدفون و از این قبایل وسایل که به گوش میچسبه برای خودِ گوش هم ضرر داره... اما من طی این 8 7 سالی هیچ گونه آسیبی رو متوجه نشدم.

حالا سوال من اینجاست که باوتجه به آپارتمان نشینی و فرهنگش و دلایلی که بالا ذکر کردم، آیا استفاده کردن از هدست منظقی است؟ آیا واقعا به گوش ضرر میرسونه؟ درضمن من صدای خروجی رو کم میزارم...

===========================================================

میخوام بدونم چه فرق هایی بین کیبرد و موس و هدست گمینگ با نسخه ی معمولی این وسایل هست.

===========================================================

مانیتورهای CRT بیشتر ضرر دارن یا LED?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببین دوست عزیزم هر استفاده ای لزوما مثل هم نیست،یه عده با صدای بالا،یه عده با صدای مناسب،یه عده با ....استاندارد بودن/ارگونومیک بودم هم خیلی تاثیر داره

یه چیز میگم که برداشت من از این قبیل اخطارهایپزشکی/سلامتیه،اینا برای اون اروپایی/امریکایی های خوشبخته که سالی 20 بار الکی دکتر میرن نه مایی که...........

شیر بخور،نور نزنه/ضد آفتاب،آلودگی صوتی،آلودگی آب،میزان فلزات سنگین و.....اینها همش برا ما لوس بازیه،طرف سرطان/ایدز/اختلال روانی داره خودش نمیدونه تا لحظه مرگ(البت ببخشید)

اگه ممکنه براتون همه توصیه های پزشکی و علمی رو رعایت کنید که خیلی بعید به نظر میرسه

به غیر از آسیب به سیستم شنوایی زیاد گوش دادن باعث سردرد و عصبانیت و گاها ناتوانی در تمرکز میشه،همچنین  باعث بالا رفتن تعداد میکروب های گوش از طریق ایجاد فضای بسته(بی هوازی) میشه

توصیه من اینه که با یه هدست استاندارد و ولوم مناسب حالشو ببرید :cool:

در مورد گیمینگ این تاپیک رو ببین:

نکاتی مفید در انتخاب سیستم گیمینگ

سوال سوم: 100% سی آر تی

ال ایی دی یا ال سی دی تششع نداره اما سی آر تی تششع داره

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

خیلی ممنونم اقای کریمی

بنظر شا هدست مناسب برای کارهام (گوش دادن به موطسک، بازی و...) کدومه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...