رفتن به مطلب

چرا GPUz قسمته PCIE رو X8 نشون میده؟ باید X16 باشه

Recommended Posts

الان یکه از دوستام گفت این Cpu رو داره CPU amd Phenom II -555- X2 4.2GHz -7mb cash

از ماله من بالا تره ؟ (amd athlone II- x4 -640 - 3.0GHz 2MB cash)

ازش بخرم ؟

Cash توی فریم ریت تاثیر داره ؟

ویرایش شده توسط warcraft2010
لینک به دیدگاه

بنظر من از سری fx بگیرید بهتره. پردازنده دوستتون از پردازنده شما ضعیف تره: مدرک (پردازنده دوستتون پایین تر از پردازنده فعلی شما قرار گرفته)

با کارت r7 250 توی این بنچمارک با تنظیمات گرافیکی معمولی و رزولیشن 1920x1080 ببینید چه فریم هایی گرفتن. البته بقیه قطعات در سطحی هست که مطمئن باشن هیچکدوم گلوگاه نیست.

باز هم بنچمارک های بقیه رو میتونید جستجو کنید تا ببینید با کارتتون چقدر کارایی داشتن.

ویرایش شده توسط mehdysms
لینک به دیدگاه

بنظر من از سری fx بگیرید بهتره.

با کارت r7 250 توی این بنچمارک با تنظیمات گرافیکی معمولی و رزولیشن 1920x1080 ببینید چه فریم هایی گرفتن. البته بقیه قطعات در سطحی هست که مطمئن باشن هیچکدوم گلوگاه نیست.

باز هم بنچمارک های بقیه رو میتونید جستجو کنید تا ببینید با کارتتون چقدر کارایی داشتن.

AMD 4100 FX x4 3.8 GHz 8MB cash قیمت اینو دارین الان ؟

بعدش منظورتون چیه که گفتین سیستم شما گلوگاهه کارت گرافیک شده ؟

گلوگاه انگلیسیش چی میشه ؟ Pipe line یا همون (خط لوله) منظورته ؟

یه cpu ارزون مناسب فریمریت بازی بهم پیشنهاد کن ممنون میشم.

4هسته ای باشه بیشتر نباشه 250 بیشتر ندارم واسه cpu

سی پی سو خودمم بتونم 150 بفروشم شاید به زور بشه 350 تومان

لینک به دیدگاه

گلوگاه انگلیسیش چی میشه ؟ Pipe line یا همون (خط لوله) منظورته ؟

Pipeline فرق داره با گلوگاه

گلوگاه یعنی مثلا شما یه گرافیک قوی دارید.مثلا GTX 760 ولی سی پی یو تون ضعیفه و تو بازیها باعث افت فریم میشه.یعنی گرافیک شما نمیتونه از نهایت قدرتش استفاده کنه.تو این حالت میگن سی پی یو باعث گلوگاه میشه

تو شیمی یادتون نیست میگه سرعت واکنش به کندترین واکنش دهنده بستگی داره :D

pipelineجزو مشخصات کارت گرافیکه و ربطی به این نداره

لینک به دیدگاه

FX-4300 با قیمت 345 تومن.

منبع لیست قیمت قطعات از سایت سخت افزار

در ضمن اون خط اول آخرین پستم ویرایش شده بود پس پردازنده دوستتون رو نخرید :D

ویرایش شده توسط mehdysms
لینک به دیدگاه

گلوگاه معدل bottleneck هست. معنی تحت الفظی : بخش تنگ و بالای بطری.

لینک به دیدگاه

حالا به نظر شما با این سیستم من گلوگاه سیستمم کجاست ؟ cpu  یا کارت گرافیک ؟

Cpu Amd Athlone x4 640 3.0GHz

RAM:8GB dual chanel 1600Bus

Grafic: ATI R7 250 DDR3 2GB

Power: Green 480W

لینک به دیدگاه

پردازنده گلوگاه کارت گرافیکتون هست.

البته تو بازی های open world هارد هم میتونه یه مقدار کمی گلوگاه باشه. بازی واچ داگز open world هست. این گلوگاه هارد رو در نظر نگیرید که برای سیستم های قوی بچشم میاد.

لینک به دیدگاه

R7730 DDR5 1GB بهتره به نظرت ؟

قیمت 280 تومان

لینک به دیدگاه

FX-4300 با قیمت 345 تومن.

منبع لیست قیمت قطعات از سایت سخت افزار

در ضمن اون خط اول آخرین پستم ویرایش شده بود پس پردازنده دوستتون رو نخرید :D

این سایت فروشگاهه؟ یا فقط قیمت گزاری میکنه؟

لینک به دیدگاه

phenom 2  اگه آنلاک بشه به 4 هسته کاملا قضیه بر عکس میشه  

2 تا مزیت داریه athlon x4  640     یکی 4 هسته بودن دومی L2  1 مگ بیشتر از فنوم هست

حالا اگه phenom2 x2 555  آنلاک بشه به 4 هسته که اکثرا این قابلیت رو دارن با یه مین خوب تبدیل به 4 هسته بشن  با 7 مگ کشی که داره  میتونه  با یه تغییرات جزیی در فرکانس تغییرات باور نکردنی رو به شما نشون بده

کلا سیپیو فنوم برای کاربرای مبتدی ساخته نشده چون هم ضریبشون بازه برای اوور و هم از کش بالا برخوردارند برای اونایی که هسته های اضافی رو آنلاک میکنن

من فقط اطلاعات جزئی رو گفتم شما خودت تحقیق کن ببین کدوم به صلاحته  ولی اگه حاضره با شما تعویض کنه یه تست آنلاک سیپیو ازش بگیر اگه آنلاک شد به 4 هسته  سریع ازش بردار چون مثل عتیقه میمونه

لینک به دیدگاه

phenom 2  اگه آنلاک بشه به 4 هسته کاملا قضیه بر عکس میشه  

2 تا مزیت داریه athlon x4  640     یکی 4 هسته بودن دومی L2  1 مگ بیشتر از فنوم هست

حالا اگه phenom2 x2 555  آنلاک بشه به 4 هسته که اکثرا این قابلیت رو دارن با یه مین خوب تبدیل به 4 هسته بشن  با 7 مگ کشی که داره  میتونه  با یه تغییرات جزیی در فرکانس تغییرات باور نکردنی رو به شما نشون بده

کلا سیپیو فنوم برای کاربرای مبتدی ساخته نشده چون هم ضریبشون بازه برای اوور و هم از کش بالا برخوردارند برای اونایی که هسته های اضافی رو آنلاک میکنن

من فقط اطلاعات جزئی رو گفتم شما خودت تحقیق کن ببین کدوم به صلاحته  ولی اگه حاضره با شما تعویض کنه یه تست آنلاک سیپیو ازش بگیر اگه آنلاک شد به 4 هسته  سریع ازش بردار چون مثل عتیقه میمونه

اتفاقا خود صاحبش بهم گفت که این در اصل 4 هسته ایه اما خود شرکت سازنده 2 هستشو قفل کرده من فکر کردم داره چرتوپرت میگه :)

فرکانسشم 4.2 بود اونطوری که خودش میگفت. میگه با مینبردش 500 میدش . کار کرده هست

ویرایش شده توسط warcraft2010
لینک به دیدگاه

اون کارت از کارت فعلیتون بهتر نیست. مقایسه

سایت سخت افزار تو کار اطلاع رسانی هست و فروشگاهش کوچیکه و تو فرومش هست.فکر نکنم اون پردازنده رو داشته باشن.

لینک به دیدگاه

اتفاقا خود صاحبش بهم گفت که این در اصل 4 هسته ایه اما خود شرکت سازنده 2 هستشو قفل کرده من فکر کردم داره بازار گرمی میکنه :)

فرکانسشم 4.2 بود اونطوری که خودش میگفت. میگه با مینبردش 500 میدش . کار کرده هست

بنظر من اگه خواستید فقط پردازنده رو بگیرید ، مادربورد رو برندارید. 500 خیلی هزینه هست و چندان تفاوتی بابت این پول احساس نمیکنید. فکر کنم خود مادربوردتون بتونه هسته های اضافی رو آنلاک کنه. پولی که میخواین به مادربورد بدید رو بزارید رو بودجتون و صرف پردازنده قوی تر کنید بهتره.

لینک به دیدگاه

بنظر من اگه خواستید فقط پردازنده رو بگیرید ، مادربورد رو برندارید. 500 خیلی هزینه هست و چندان تفاوتی بابت این پول احساس نمیکنید. فکر کنم خود مادربوردتون بتونه هسته های اضافی رو آنلاک کنه. پولی که میخواین به مادربورد بدید رو بزارید رو بودجتون و صرف پردازنده قوی تر کنید بهتره.

میگه 2تارو با هم میده .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...