رفتن به مطلب

چرا GPUz قسمته PCIE رو X8 نشون میده؟ باید X16 باشه

Recommended Posts

یه اشتباه بچه گونه کردم .مدل مینبوردمو اشتباه گفتم.

MSI 970A-G43 این درسته.

ویرایش شده توسط warcraft2010
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

اینو download کردم تو فلاش از حالت zip خارجش کردم اما فایت .exe  که مربوط به نصب bios توی فلاش هست اجرا نمیشه و error زیرو میده:

this APP canot run on your PC,Check with the software publisher

و روی run as administraitor هم که اجراش میکنم . اینو میگه:

windows can not find Q:\7693vA3\AFUDE238.exe make sure you typed the name correctly. and try again

لینک به دیدگاه

دوست عزیز , تا اونجایی که اطلاع دارم باس اینترفیس تمامی کارت های r7 250 به همین گونه است . به لینک یه نگاهی بنداز

http://www.techpowerup.com/gpudb/2459/radeon-r7-250.html

لینک به دیدگاه

اینو download کردم تو فلاش از حالت zip خارجش کردم اما فایت .exe  که مربوط به نصب bios توی فلاش هست اجرا نمیشه و error زیرو میده:

this APP canot run on your PC,Check with the software publisher

و روی run as administraitor هم که اجراش میکنم . اینو میگه:

windows can not find Q:\7693vA3\AFUDE238.exe make sure you typed the name correctly. and try again

توی دیویدی درایورهای مادربرد یک نرم افزار هست که از داخل سیستم عامل می تونی بروزرسانی بایاس رو داتلود و مستقیما نصب کنی.
لینک به دیدگاه

از محیط ویندوز میخواین آپدیت رو انجام بدین ؟؟؟ msi رو نمیدونم ولی ایسوس باید متناسب با x86 یا x64 آپدیت رو انجام بدین ..

اگه نمیشه یه بار کلیر بایوس کن و بعد آپدیت رو انجام بده ...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز , تا اونجایی که اطلاع دارم باس اینترفیس تمامی کارت های r7 250 به همین گونه است . به لینک یه نگاهی بنداز

خوب حالا این به کنار- الان مشکل جدیدی رو فهمیدم چرا BIOS Update نمیشه ؟

Version بایوس خودمو کجا نوشته ؟ شاید خودش update هست....

لینک به دیدگاه

با نرم افزار live update می تونی بروزرسانی رو دانلود و نصب کنی.

لینک به دیدگاه

سه فایل اکسترکت شده با نام های 7693vAx.txt و AFUDE238.exe و E7693AMS.A30 روی فلش بریزید و بعد فکر کنم باید سیستم رو ریست کنید و از داخل خود بایوس آپدیت کنید.

روش دیگه اینه که با این نرم افزار آپدیت کنید.

در ضمن همین کارت گرافیک با مادربورد قبلی روی x16 کار میکرد یا کارت گرافیک دیگه ای بوده؟

لینک به دیدگاه

با نرم افزار live update می تونی بروزرسانی رو دانلود و نصب کنی.

ممنون داداش - مشکل update bios حل شد اما کماکان PCIE 8X نشون میده

لینک به دیدگاه

سه فایل اکسترکت شده با نام های 7693vAx.txt و AFUDE238.exe و E7693AMS.A30 روی فلش بریزید و بعد فکر کنم باید سیستم رو ریست کنید و از داخل خود بایوس آپدیت کنید.

روش دیگه اینه که با این نرم افزار آپدیت کنید.

در ضمن همین کارت گرافیک با مادربورد قبلی روی x16 کار میکرد یا کارت گرافیک دیگه ای بوده؟

با LiveUpdate مشکل Bios حل شد.

نه کارت گرافیک ATI 5670 HD بود با AGP PCIE 16X اون سیستمم کلا DDR2 بود .

mainboard-CPu -Grafic Cart - Ram  اینارو جدید کردم DDR3 خریدم اومدم دیدم PCIE X8 میزنه.

لینک به دیدگاه

با LiveUpdate مشکل Bios حل شد.

نه کارت گرافیک ATI 5670 HD بود با AGP PCIE 16X اون سیستمم کلا DDR2 بود .

mainboard-CPu -Grafic Cart - Ram  اینارو جدید کردم DDR3 خریدم اومدم دیدم PCIE X8 میزنه.

پس بنظر میاد ایشون درست میگه و برای کارتتون x8 بودن مشکل ساز نیست و نیازی به پهنای باند بیشتر نداره به احتمال زیاد.

لینک به دیدگاه

آخه برای بازیه WatchDogs با تنضیمات medium بیت ریت کمی میده حدود  FPS 18 تا FPS 25 البته Reflection روی Ultra گزاشتم وtexture روی High. گفتم شاید مشکل از همین PCIE 8X باشه. 8gb هم رم دارم Cpu  هم AMD X4 3.0GHz . که CPU معمولا روی 60% هنگام اجرای بازی.

پس اگه اینطوری باشه که شما دوستان میگید کارت گرافیکم ضعیفه احتمالا.و ربطی به PCIE 8X نداره

لینک به دیدگاه

آخه برای بازیه WatchDogs با تنضیمات medium بیت ریت کمی میده حدود  FPS 18 تا FPS 25 البته Reflection روی Ultra گزاشتم وtexture روی High. گفتم شاید مشکل از همین PCIE 8X باشه. 8gb هم رم دارم Cpu  هم AMD X4 3.0GHz . که CPU معمولا روی 60% هنگام اجرای بازی.

پس اگه اینطوری باشه که شما دوستان میگید کارت گرافیکم ضعیفه احتمالا.و ربطی به PCIE 8X نداره

یعنی شما انتظار دارید که Watchdogs با اون سنگینی روی کارت شما فریم خوب بده؟

لینک به دیدگاه

پردازندتون هم برای Watchdogs ضعیفه. من با پردازنده فنوم x4 955 مشکل گلوگاه کارت گرافیک داشتم و  این بازی رو حداقل تنظیمات و رزولیشن پایین ، خیلی لگ بود  چون پردازنده ضعیف بود و کارت گرافیک قوی. آخرش پردازنده رو عوض کردم خیلی روون تر شد. درضمن خود بازی Watchdogs پر از باگه که سیستم قوی میخواد. کلاً بازی های یوبی سافت پرباگه تا جایی که من دیدم ، بجز شاهزاده ایرانی.

لینک به دیدگاه

پردازندتون هم برای Watchdogs ضعیفه. من با پردازنده فنوم x4 955 مشکل گلوگاه کارت گرافیک داشتم و  این بازی رو حداقل تنظیمات و رزولیشن پایین ، خیلی لگ بود  چون پردازنده ضعیف بود و کارت گرافیک قوی. آخرش پردازنده رو عوض کردم خیلی روون تر شد. درضمن خود بازی Watchdogs پر از باگه که سیستم قوی میخواد. کلاً بازی های یوبی سافت پرباگه تا جایی که من دیدم ، بجز شاهزاده ایرانی.

هنگام اجرای بازی Cpu ازتوی task manager روی 50% یا 60% بیشتر Load نمیشه. Cpu خودم اینه: AMD Athlone X4 640 3.0GHz

به نظر شما الان اگه من این Cpu رو بگیرم و نصب کنم Bit Rate بالاتر میگیرم ؟

CPU AMD Zambezi FX-4100 3.6GHz-3.8GHz, 4M/8MB Cache

چون در حال حاضر بودجه ی من فقط به همین CPU میرسه .

همین الان سیستممو overClock کردم Adjust PCI-E frequancy رو از 100 گزاشتم 120

Adjust CPU FSB frequancy رو هم از 200 گزاشتم روی 220

Unlock Cpu Core رو هم که Disable بود Enable کردم

CPU Smart protection هم Enable کردم

OC Genie Lite رو هم Enable کردم

Bit Rate خیلی بهتر و روون تر شد.

الان کودومشون اینقدر تاثیر داشته ؟

لینک به دیدگاه

cpu فنوم بنده هم یادمه بالای 80 یا 90 درصد نمیرفت با این حال گلوگاه بود. مسئله کارایی پردازنده مهمه.

در مورد بقیه سؤالاتتون تخصص کافی ندارم که جواب بدم فقط میدونم رم ها و پردازنده رو اورکلاک کردید و احتمالاً فرکانس سوکت کارت گرافیک رو هم همینطور ولی این مورد رو فکر نمیکنم نیازی بوده باشه.

احتمالاً بیشتر بخاطر اورکلاک رم هاتون افزایش کارایی داشتید. چون رم کارت گرافیکتون کمه و مطمئناً برای جبران کمبود حجم از رم های روی سیستم کمک میگیره و اینجا سرعت رم ها نقش مهمی پیدا میکنه.

بهتره دوستان اورکلاکر نظر بدن و همچنین این نکته رو هم بهتره بگید که با چه رزولیشنی بازی میکنید؟ تو رزولیشن های پایین تر اهمیت قدرت پردازنده بیشتر میشه.

لینک به دیدگاه

رم کارت گرافیکم 2Gb از نوع DDR3 هست. رزولوشن هیچ تاثیری نداشته 800x600  یا 1440x980 یا 1280x1024 همشون زیاد تاثیر تو bit rate  واسه من نداشتن . فقط anti aliasing روی Low هست که اگه بزارم رو درجه ی بالا تر بیت ریت 10 یا 15 FPS میشه.اگر هم که disable باشه بیت ریت بالای 40 میده.

لینک به دیدگاه

رم کارت گرافیکم 2Gb از نوع DDR3 هست. رزولوشن هیچ تاثیری نداشته 800x600  یا 1440x980 یا 1280x1024 همشون زیاد تاثیر تو bit rate  واسه من نداشتن . فقط anti aliasing روی Low هست که اگه بزارم رو درجه ی بالا تر بیت ریت 10 یا 15 FPS میشه.اگر هم که disable باشه بیت ریت بالای 40 میده.

دوست عزیز اون Framerateهست نه Bitrate

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اون Framerateهست نه Bitrate

Framerate منظورم بود :)

از بس فیلم convert کردم عادت کردم بگن bit rate

لینک به دیدگاه

اگه با تغییر رزولیشن و تنظیمات گرافیکی ، فریم ریت تغییر نمیکنه یا خیلی کم تغییر میکنه نشون دهنده این هست که گلوگاه دارید. این گلوگاه به احتمال زیاد پردازنده هست.

لینک به دیدگاه

هم سی پی یو و هم گرافیکتون نیاز به ارتقا داره اگه بخواید فریم بیشتری بگیرید تو بازیها.ولی رمتون خوبه فعلا

اورکلاک هم نکنید که بعدا پشیمون بشید

لینک به دیدگاه

خدا بهم رحم کرد . همین الان که over clock کرده بودم سیستم بالا نمیومد دیگه . باتری مینبورد هم درآوردم 10 بار اتصال دادم که bios ریست بشه باز سیستم روشن نمیشد . اصلا برق تو کیبورد و موس هم نمیداد. بدنم سرد شده بود :)  بعد 1 ساعت کارت گارانتیو اوردم زنگ بزنم گارانتی که سیستم بالا اومد بعدشم 2بار error بایوس داد بار سوم default شد سیستم بالا اومد - (چه اومدنی هم:) ) هم win 8.1 از حالت active دراومده بود هم کلی نرمافزارام کلا غیب شده بودن. desktop هم که به هم ریخته بود نوار task bar اون گوشه جفته ساعت حدود 20 تا icon عجیب که شکل نداشتن ظاهر شده بود. اومدم connect کنم به اینترنت رفت تو سایت parsonline گفت که ترافیک شما تمام شده :))) همین دیروز charge کرده بودم الان با internet exlorer نمیتونم سایت باز کنم با firefox اومدم که اینم نه yahoo.com نه google.com باز میکنه . 

یعنی میخام بگم با  یه اورکلاک این بلاها عادیه به نظرتون ؟ الانم که دارم چت میکنم- ویندوز حالت نرمال نداره.

بگذریم. پس من اون CPU AMD 4100 FX- 3.8GHz- 8MB cash بگیرم فریم ریت میره بالا ؟ 15 فریم هم بره بالا برای من کافیه.

سوکت هم AM3+ هست

لینک به دیدگاه

خدا بهم رحم کرد . همین الان که over clock کرده بودم سیستم بالا نمیومد دیگه . باتری مینبورد هم درآوردم 10 بار اتصال دادم که bios ریست بشه باز سیستم روشن نمیشد . اصلا برق تو کیبورد و موس هم نمیداد. بدنم سرد شده بود :)  بعد 1 ساعت کارت گارانتیو اوردم زنگ بزنم گارانتی که سیستم بالا اومد بعدشم 2بار error بایوس داد بار سوم default شد سیستم بالا اومد - (چه اومدنی هم :) ) هم win 8.1 از حالت active دراومده بود هم کلی نرمافزارام کلا غیب شده بودن. desktop هم که به هم ریخته بود نوار task bar اون گوشه جفته ساعت حدود 20 تا icon عجیب که شکل نداشتن ظاهر شده بود. اومدم connect کنم به اینترنت رفت تو سایت parsonline گفت که ترافیک شما تمام شده :))) همین دیروز charge کرده بودم الان با internet exlorer نمیتونم سایت باز کنم با firefox اومدم که اینم نه yahoo.com نه google.com باز میکنه . 

یعنی میخام بگم با  یه اورکلاک این بلاها عادیه به نظرتون ؟ الانم که دارم چت میکنم- ویندوز حالت نرمال نداره.

بگذریم. پس من اون CPU AMD 4100 FX- 3.8GHz- 8MB cash بگیرم فریم ریت میره بالا ؟ 15 فریم هم بره بالا برای من کافیه.

سوکت هم AM3+ هست

اورکلاک نکنید خیلی بهتره.حتی اگه حرفه ای هم باشید تو اورکلاک ، بازم یه ریسکه و احتمال داره هر لحظه مشکلی برای قطعاتتون پیش بیاد

سی پی یو هم تعویض کنید فریم اونقدر زیاد نمیشه.برای اینکه تفاوت زیادی احساس کنید باید گرافیک حرفه ای تر هم بخرید

لینک به دیدگاه

خدا بهم رحم کرد . همین الان که over clock کرده بودم سیستم بالا نمیومد دیگه . باتری مینبورد هم درآوردم 10 بار اتصال دادم که bios ریست بشه باز سیستم روشن نمیشد . اصلا برق تو کیبورد و موس هم نمیداد. بدنم سرد شده بود :)  بعد 1 ساعت کارت گارانتیو اوردم زنگ بزنم گارانتی که سیستم بالا اومد بعدشم 2بار error بایوس داد بار سوم default شد سیستم بالا اومد - (چه اومدنی هم :) ) هم win 8.1 از حالت active دراومده بود هم کلی نرمافزارام کلا غیب شده بودن. desktop هم که به هم ریخته بود نوار task bar اون گوشه جفته ساعت حدود 20 تا icon عجیب که شکل نداشتن ظاهر شده بود. اومدم connect کنم به اینترنت رفت تو سایت parsonline گفت که ترافیک شما تمام شده :))) همین دیروز charge کرده بودم الان با internet exlorer نمیتونم سایت باز کنم با firefox اومدم که اینم نه yahoo.com نه google.com باز میکنه . 

سوکت هم AM3+ هست

مثل فیلمهای ژانر وحشت می‌مونه!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...