رفتن به مطلب

هارد های اینترنال

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من می خوام برای کامپیوترم هارد اضافه خریداری کنم

هارد قبلی کامپیوترم وسترن یک ترابایتی سری  گرین بود و الان می خواستم یه دو ترابایتیش رو برای خودم از هون سری بخرم که یکی از دوستان گفت که سری گرین فقط یه ترابایتش رو کامپیوتر خوبه و اگه دو ترابایت می خوای باید بلک بخرم منم بودجم به اون قدر نمیرسه

می خواستم بدونم آیا واقعا دوترابایتی گرین از شرکت وسترن رو کامپیوتر بد عمل میکنه یا نه

با تشکر از شما

فقط چون عجله دارم زود تر جواب بدین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

شما 2 ترا سیگیت بارکودا بگیر

مناسب برای سیستم عامل و گیم هست

7200 دور 64مگ کش

لینک به دیدگاه

سلام 

درصورتی که هارد رو واسه آرشیو کردن می خواید خیر مشکلی نداره می تونید 2 ترابایت و یا بیشتر از سری گرین رو تهیه کنید. 

ولی در صورتی که قراره به عنوان هارد اصلی واسه نصب سیستم عامل و نرم افزار های استفاده بشه در وحله اول توصیه می شه اس اس دی تهیه کنید و در صورت کمبود بودجه به سراغ هارد های سری بلک برید، ناگفته نمونه که این هارد ها جدای از سرعت بالاتری که نسبت به بقیه دارند بسیار به شرایط نگهداری به خصوص دما حساس هستند و در صورتی که فضای کاریشون بیش از اندازه داغ باشه بعد از مدت کوتاهی به خر خر کردن می افتن. 

ویرایش شده توسط ace
لینک به دیدگاه

ازتون مچکرم ولی ترجیه میدم از وسترن بخرم چون از سیگیت زیاد بد شنیدم به هر صورت ممنون

در ضمن هارد دوترابایتی سری گرین به درد کامپیوتر می خوره یا باید حتما بلک باشه؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

من از هارد یک ترابایتی سری گرین برای سیستمم حدودا یک سال استفاده کردم و مدام کار کرده اما مشکلی ندیدم

آیا میشه گفت که سری دو ترابایتی وسترن گرین هم بدون مشکل کار میکنه یا برای ظرفیت های بالای یک ترا حتما باید بلک باشه ؟

ممنون

ویرایش شده توسط amir .h.r
لینک به دیدگاه

شما 2 ترا سیگیت بگیر خوبه 

من خودم هم از همین مدل دارم حدود 4 ساله استفاده میکنم هیچ مشکلی هم نداره 

مشخصات و لینک وبسایتش هم توی امضام هست

لینک به دیدگاه

ممنون ولی به سیگیت اعتماد ندارم تو سری وسترن یه پیشنهاد بدین

ویرایش شده توسط amir .h.r
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...