رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک Asus R7 260x directcu ii oc

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان همانطور که تو از عنوان پیداست یک عدد کارت Asus R7 260x directcu ii oc موجوده برای فروش کارت دارای گارانتی اصلی (سازگار ارقام ) هستش

کارت حدود 2 ماه است که خریداری شده و یک ماه هم داخل کارتن بوده وتا 7/2017 گارانتی داره 

علت فروش هم خرید کارت GTx 960

خوب می رسیم بحث قیمت

قیمت نو این کارت http://www.rayansaba.com/index.php?productID=8077 (البته من خودم این کارت رو 620 تومان خریدم اون زمان)

قیمت پایه : 460

قیمت فوری : 480

خواهشاً زیر قیمت پایه هم پیشنهاد ندید اگه هم پیشنهاد می دید تو( پخ) پیشنهاد بدید

24 ساعت مهلت تست هم داده می شه !

اول واریز سپس ارسال

فروش در تهران هم به صورت حضوری انجام می شه

سیستم واسطه لیون کامپیوتر هم برقرار هستش

6a9zpxuh0epwvub4m158_thumb.jpg

mev5w6zl3v2kjes5bw2d_thumb.png

mfhwsqik7si3mgqhczwf_thumb.png

دوستان چند نکته بگم

1- این کارت 90% از دایرکس 12 پشتیبانی می کنه !

نکته خیلی مهم :قبلاً دیدید که یک سری تایپ زدم تحت بالا بودن دما این کارت در حالت بیکاری که خودم با درست کردن جای مناسب برای کیس دما رو کاهش دادم  اما وقتی این مسئله رو از خود کارشناس های ایسوس پرسیدم گفتن دمای بیکاری برای معیار سنجش دمای کارت گرافیک نیست (تو عکس دمای بیکاری 43 درجه هستش و سرعت فن گرافیک هم 20% هستش) . دمای full load رو باید در نظر گرفت که برای بنده الان full load دما 59 درجه هستش با 27% سرعت فن.

می تونید با افزایش سرعت فن گرافیک دما رو کاهش دهید!

یک نکته دیگه اینکه تمامی سری asus r7 260x دمای بیکاریشان بالاست (می تونید از دوستانی که این کارت رو دارن سوال کنید در همین فروم)

ویرایش شده توسط best2best
لینک به دیدگاه

up

دوستان اونکته مهم که نوشتم برای همه ای کارت های ایسوس مدل r7 260x هستش را وگرنه می تونستم اصلاً این موضوع رو عنوان نکنم !!!

لینک به دیدگاه

up

ویرایش

هزینه ارسال با پست پیشتاز با خودم

دوستان تهرانی هم که می خوان حضوری تحویل بگیرن هزینه ارسال پست از هزینه گرافیک کم  می شه

لینک به دیدگاه

up

با توجه به این که دوستان نظر دارن قیمت کمی بالاست

کاهش قیمت

فوری : 480

پایه : 460

لینک به دیدگاه

فروش کنسل شد !!!!

ختم تایپ

لینک به دیدگاه

gtx 750 ti که حداقل 20 درصد از این کارت قویتره اون هم مدل گیگابایتش که بهترینه را 470 تومن به زور فروختم بعد شما رو چه حسابی این قیمت را گذاشتی؟

لینک به دیدگاه

gtx 750 ti که حداقل 20 درصد از این کارت قویتره اون هم مدل گیگابایتش که بهترینه را 470 تومن به زور فروختم بعد شما رو چه حسابی این قیمت را گذاشتی؟

عزیز مالشه هر چقدر دوست داره میتونه قیمت بذاره

لینک به دیدگاه

1- اولاً کی گفته این کارت 20% ضعیفتر از GTX 750ti هستش ؟ چند تا benchmark می خواهی برات بزارم که این کارت در بعضی جاها  حتی از 750ti هم قوی تره ؟

2- عزیز این کارت با امدن دایرکس 12 کارت 750ti رو می زاره جیب بغلش !!!!!!

3- من کارتی رو که گزاشتم بر اساس نو بودن و میزان گارانتیش براش قیمت تعیین کردم ! قابل توجهت بگم این کارت 450 هم مشتری داشت اما ندادم چون برام ضرر بود

4- شما کالا خودت رو بفروش ما هم کالا خودمون

5- اینم برات بگم ؟

لینک به دیدگاه

1- اولاً کی گفته این کارت 20% ضعیفتر از GTX 750ti هستش ؟ چند تا benchmark می خواهی برات بزارم که این کارت در بعضی جاها  حتی از 750ti هم قوی تره ؟

2- عزیز این کارت با امدن دایرکس 12 کارت 750ti رو می زاره جیب بغلش !!!!!!

3- من کارتی رو که گزاشتم بر اساس نو بودن و میزان گارانتیش براش قیمت تعیین کردم ! قابل توجهت بگم این کارت 450 هم مشتری داشت اما ندادم چون برام ضرر بود

4- شما کالا خودت رو بفروش ما هم کالا خودمون

5- اینم برات بگم ؟

گرافیک 750 ti هم که از دایرکس 12 پشتیبانی میکنه بعد این کارت را میزاره جیب پشتش دوما کارت من هم نو بود سوما اصلا amd با این معمارش میتونه با maxwell رقابت کنه؟بعدشم این کارت قیمت نوش 550 تومن در حالی که 750 ti 650 تومن هست

لینک به دیدگاه

اگه تونستی با این قیمت کارتت را بفروشی و کسی هم خرید حق کاملا با شما بوده البته اگه تونستی

لینک به دیدگاه

sapphire R7 260x Directcu ii oc قیمت اکبند  495 تومان

البته قبول دارم برند Asus بهتره sapphire هست. حال کن Up ش کردم برات :D

ویرایش شده توسط warcraft2010
لینک به دیدگاه

اگه تونستی با این قیمت کارتت را بفروشی و کسی هم خرید حق کاملا با شما بوده البته اگه تونستی

این کارت فقط اسمش بد در رفته بخاطر بایوسش وگرنه تا حالا بیشتر از این حرفها فروخته بودمش

لینک به دیدگاه

sapphire R7 260x Directcu ii oc قیمت اکبند  495 تومان

البته قبول دارم برند Asus بهتره sapphire هست. حال کن Up ش کردم برات :D

جدیداً sapphire کارتهای  Directcu ii oc می زنه ؟ :D :D :D :D

ممنون که اپ کردید اما فروش کنسل شده @};-

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...