رفتن به مطلب

نمایش فریم.دما.لود گرافیک و سیپیو و.... در نرم افزار MSI Afterburner

atisoc0936
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، pezhvak گفته است :

دوست من شما ورژن آخرو نصب کردین؟ نسخه آخر یعنی 430 یه نسخه بتا داره ویه نسخه اصلی. شما نسخه اصلی رو نصب کنین

http://www.guru3d.com/files-details/msi-afterburner-beta-download.html

ممنونم از راهنمایی شما ولی نصب نسخه بتای این ورژن باعث به وجود اومدن این مشکل برای من شد و بعد از اینکه نسخه اصلی هم اومد و من نصب کردم بازم این مشکل پا بر جاس و رفع نشده.

لینک به دیدگاه

• ارسال 77
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 6 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

ممنونم از راهنمایی شما ولی نصب نسخه بتای این ورژن باعث به وجود اومدن این مشکل برای من شد و بعد از اینکه نسخه اصلی هم اومد و من نصب کردم بازم این مشکل پا بر جاس و رفع نشده.

با یه نرم افزار مثل Your Uninstaller نسخه فعلی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید .

اگر حل نشد نسخه ای قبلی رو نصب کنید .

برای من هم مشکلات شبیه به این رو داره .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام من یه سوال دارم تمام تنضیمات رفتم و ورژن برنامه هم جدید هست یعنی 4.3.0 ولی تو بازی فقط مصرف گرافیک جی پی یو و مصرف سی پی یو و رم میاره. من میخوام اف پی سی داشته باشم که ببینم چند فریم داره میگیره ولی اصلا نمیاد تو بازی چه کنم. گذینه اف پی سی fpc نیس اصلا تو تنضیمات...

حلش کردم. گذینه حذف پست هم نداریم دیگه دیگه

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، reza666 گفته است :

سلام من یه سوال دارم تمام تنضیمات رفتم و ورژن برنامه هم جدید هست یعنی 4.3.0 ولی تو بازی فقط مصرف گرافیک جی پی یو و مصرف سی پی یو و رم میاره. من میخوام اف پی سی داشته باشم که ببینم چند فریم داره میگیره ولی اصلا نمیاد تو بازی چه کنم. گذینه اف پی سی fpc نیس اصلا تو تنضیمات...

حلش کردم. گذینه حذف پست هم نداریم دیگه دیگه

چجوری حلش کردی؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Oblivion گفته است :

چجوری حلش کردی؟

این. اف پی سی.  fpc  تو تنضیمات میشه. نرخ فریم . framerate خوب این فعال کن بعد میاد دیگه.

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا من از موقعی که درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردم دیگه افتربورنر دمای کارت گرافیک رو شناسایی نمیکنه و نمایش نمیده 

444.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این افتر بورنر به تنهایی دهن بنده رو سرویس کرد¬¬

دیروز برداشتم آخرین ورژنش که 430 باشه رو دانلود و نصب کردم ، یه دفعه دیدم سیستم قاطی کرد و هر 10 ثانیه بعد از اومدن داخل ویندوز هنگ میکنه و صفحه سیاه میشه ، خلاصه بعد از ده بار ریست شدن به طریقی رفتم توی سیف مود و از اونجا ریشه این افتر بورنر رو کندم>:(

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

در در 1395/10/28, 11:40:10، rahmanshahi گفته است :

این افتر بورنر به تنهایی دهن بنده رو سرویس کرد¬¬

دیروز برداشتم آخرین ورژنش که 430 باشه رو دانلود و نصب کردم ، یه دفعه دیدم سیستم قاطی کرد و هر 10 ثانیه بعد از اومدن داخل ویندوز هنگ میکنه و صفحه سیاه میشه ، خلاصه بعد از ده بار ریست شدن به طریقی رفتم توی سیف مود و از اونجا ریشه این افتر بورنر رو کندم>:(

در در 1395/10/27, 16:13:46، rahmanshahi گفته است :

آقا من از موقعی که درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردم دیگه افتربورنر دمای کارت گرافیک رو شناسایی نمیکنه و نمایش نمیده 

دوستان هیچ کس نظری نداره؟

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

دوستان هیچ کس نظری نداره؟

برای من هم 430 مشکلاتی داشت که پاکش کردم و 420 رو نصب کردم . اما مشکلاتم ابدا مثل شما نبوده . برنامه هایی که برای اورکردن قطعات ساخته میشن میتونن خطرناک باشن .

شما یه بار پاکش کن (ترجیحا با یه نرم افزار مخصوص پاک کردن مثل Your Uninstaller ) و  پس از یه ری استارت دوباره نصب کن . احتمالا مشکل حل بشه .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

برای من هم 430 مشکلاتی داشت که پاکش کردم و 420 رو نصب کردم . اما مشکلاتم ابدا مثل شما نبوده . برنامه هایی که برای اورکردن قطعات ساخته میشن میتونن خطرناک باشن .

شما یه بار پاکش کن (ترجیحا با یه نرم افزار مخصوص پاک کردن مثل Your Uninstaller ) و  پس از یه ری استارت دوباره نصب کن . احتمالا مشکل حل بشه .

ممنون که به سوالم توجه کردین

نسخه 430 که اصلا مشکلات عجیبی داشت بیخیالش شدم.

ولی نسخه 420 هم که قبلا درست کار میکرد رو الان که نصب میکنم (چندین بارم پاکش کردم و با تک به تک درایور های مختلف که تازگی ارائه شد هم نصب میکردم و دوباره امتحان میکرد ولی بازم نشد) دما و مشخصات کارت رو نشون نمیده.

444.jpg

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، rahmanshahi گفته است :

ولی نسخه 420 هم که قبلا درست کار میکرد رو الان که نصب میکنم (چندین بارم پاکش کردم و با تک به تک درایور های مختلف که تازگی ارائه شد هم نصب میکردم و دوباره امتحان میکرد ولی بازم نشد) دما و مشخصات کارت رو نشون نمیده.

با یه برنامه مخصوص پاک کردن به طور کامل پاکش کنید شاید جواب بده .

اگر نشد احتمالا با عوض کردن ویندوز مشکل حل بشه .

با فرپس فریم ها رو مانیتور کنید .

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • کاربر ویژه
در در 1395/11/23, 16:43:13، rahmanshahi گفته است :

444.jpg

دوستان یه نفر نیست به داد من برسه؟؟؟:(

طبق گفته دوستمون با یه برنامه خاص هم پاک و دوباره نصبش کردم ولی بازم جواب نداد.

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

دوستان یه نفر نیست به داد من برسه؟؟؟:(

طبق گفته دوستمون با یه برنامه خاص هم پاک و دوباره نصبش کردم ولی بازم جواب نداد.

GPU-Z میتونه مشخصات و دما کارتتون رو نشون بده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 23 دقیقه قبل، AJOR گفته است :

GPU-Z میتونه مشخصات و دما کارتتون رو نشون بده؟

بله میشناسه

1.jpg

2.jpg

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، rahmanshahi گفته است :

بله میشناسه

خب ؛  ویندوز تعویض کردید؟ وقتی درایور رو نصب می کردید فرکانس هسته یا مموری overclock  شده بودن؟

بعد از نصب پاک کردن msi afterburner ، تم برنامه رو به حالت عادی برگردوندید تا به حال ؟

با برنامه های مشابه دیگه امتحان کردید؟ ( مثل evga precision )

داخل بازی با rivatuner میتونید وضعیت سخت افزارتون رو چک بکنید؟

با درایور قدیمی و نسخه قدیمی برنامه که مشکلی نداشتند چطور؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 33 دقیقه قبل، AJOR گفته است :

خب ؛  ویندوز تعویض کردید؟ وقتی درایور رو نصب می کردید فرکانس هسته یا مموری overclock  شده بودن؟

بعد از نصب پاک کردن msi afterburner ، تم برنامه رو به حالت عادی برگردوندید تا به حال ؟

با برنامه های مشابه دیگه امتحان کردید؟ ( مثل evga precision )

داخل بازی با rivatuner میتونید وضعیت سخت افزارتون رو چک بکنید؟

با درایور قدیمی و نسخه قدیمی برنامه که مشکلی نداشتند چطور؟

والا ویندوز که خیر ، چون بنا به دلایلی این ویندوز رو حدود ۲سالی میشه که دارمش و تعویضش برام مشکل ساز میشه.

خیر اورکلاک نشده بود.

تا به حال تمشو دستکاری یا عوض نکرده بودم.

خیر با برنامه های دیگه مثل همین evga تست نکردم تا حالا.

بله rivatuner مشکلی نداشت و نشون میداد حتی فریم رو ولی چون افتربورنر هرتز و مشخصات کارت رو تشخیص نمیداد اینم نمیتونست مشخصات مربوط به کارت رو مانیتور کنه.

خیر در درایور های قدیمی و ورژن های قدیمی تر مشکلی نداشتم.

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

والا ویندوز که خیر ، چون بنا به دلایلی این ویندوز رو حدود ۲سالی میشه که دارمش و تعویضش برام مشکل ساز میشه.

خیر اورکلاک نشده بود.

تا به حال تمشو دستکاری یا عوض نکرده بودم.

خیر با برنامه های دیگه مثل همین evga تست نکردم تا حالا.

بله rivatuner مشکلی نداشت و نشون میداد حتی فریم رو ولی چون افتربورنر هرتز و مشخصات کارت رو تشخیص نمیداد اینم نمیتونست مشخصات مربوط به کارت رو مانیتور کنه.

خیر در درایور های قدیمی و ورژن های قدیمی تر مشکلی نداشتم.

منظور بنده این بود که با درایور قدیمی امتحان کردید بعد از به وجود اومدن مشکل ؟

بنده احساس میکنم تداخلی بین نسخه قدیمی یا تنظیمات اون با نسخه جدیدتر به وجود اومده ، احتمالا درایور جدید رو ورژن قدیمی msi afterburner نمیشناخته و بعد ازنصب نسخه جدیدش تنظیمات ورژن قدیمی بهش منتقل شده ، همونطور که آقا وحید هم گفتند ، باید برنامه رو کلا پاک کنید ، اطلاعات ذخیره شده این نوع برنامه ها معمولا در داخل خود برنامه ذخیره نمیشن به خاطر همین صرفا با پاک کردن خود برنامه از بین نمیرن ، باید هم از رجیستری ویندوز هم از جاهایی که احتمالا وجود قسمتی از برنامه در اونجا هست پاک سازی بشه ، بعضی از برنامه های پاک سازی ویندوز احتمالا بتونن این مشکل رو حل کنن ولی اگر امکانش باشه بهتره ویندوزتون  رو تعویض کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیر اقدام به نصب درایور قدیمی نکردم.

البته در زمان Uninstal کردن برنامه سوالی میپرسه مبنی بر باقی ماندن جزئی از اطلاعات یا حذف کامل که بنده حذف کامل رو انتخاب میکنم ولی بازم جواب نمیده.

نسخه آخرش که اگر اشتباه نکنم ۴۳۰ بود که کلا مشکل ساز میشد برای سیستم همونجور که در بالا گفتم نسخه های قدیمی که همین ۴۲۰ باشه هم که تشخیص نمیدن من احساس میکنم بعد از نصب درایور جدید که Relive باشه افتربورنر باهاش مچ نیست و این مشکلات پیش میاد ، میخوام صبر کنم ببینم آیا نسخه جدید ارائه میشه که همچین مشکلی نداشته باشه یا نه.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، rahmanshahi گفته است :

خیر اقدام به نصب درایور قدیمی نکردم.

البته در زمان Uninstal کردن برنامه سوالی میپرسه مبنی بر باقی ماندن جزئی از اطلاعات یا حذف کامل که بنده حذف کامل رو انتخاب میکنم ولی بازم جواب نمیده.

نسخه آخرش که اگر اشتباه نکنم ۴۳۰ بود که کلا مشکل ساز میشد برای سیستم همونجور که در بالا گفتم نسخه های قدیمی که همین ۴۲۰ باشه هم که تشخیص نمیدن من احساس میکنم بعد از نصب درایور جدید که Relive باشه افتربورنر باهاش مچ نیست و این مشکلات پیش میاد ، میخوام صبر کنم ببینم آیا نسخه جدید ارائه میشه که همچین مشکلی نداشته باشه یا نه.

خب امتحان کنید  ، چون اگر مشکل از درایور ها بود صدای خیلی ها تا حالا در اومده بود ، آخرین نسخه درایور دو سه روز پیش منتشر امتحان کنید ببینید درست میشه یا خیر ( گرچه فکر میکنم مشکل نرم افزاری شما به اون چیزی که گفتم مربوط میشه.)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، AJOR گفته است :

خب امتحان کنید  ، چون اگر مشکل از درایور ها بود صدای خیلی ها تا حالا در اومده بود ، آخرین نسخه درایور دو سه روز پیش منتشر امتحان کنید ببینید درست میشه یا خیر ( گرچه فکر میکنم مشکل نرم افزاری شما به اون چیزی که گفتم مربوط میشه.)

پس فعلا برای اولین کار درایور جدید رو امتحان میکنم البته قبل از نصبش با یه برنامه تست میکنم که سرچ کنه ببینه اثری از برنامه هست یا نه.

ممنونم که راهنمایی میکنید.

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

دوستان کسی نسخه 4.4 رو دانلود و تست کرده ؟

لینک دانلود :

.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 32 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

دوستان کسی نسخه 4.4 رو دانلود و تست کرده ؟

لینک دانلود :

.

به به بالاخره بعد از یک دهه آپدیت دادت برای این ، منکه هنوزم با نسخه های قبلیش همونجور که در بالا گفتم مشکل دارم آخرشم حل نشد ، اینو دان میکنم ببینم کار میکنه یا خیر.

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، rahmanshahi گفته است :

به به بالاخره بعد از یک دهه آپدیت دادت برای این ، منکه هنوزم با نسخه های قبلیش همونجور که در بالا گفتم مشکل دارم آخرشم حل نشد ، اینو دان میکنم ببینم کار میکنه یا خیر.

برای من که این rivatuner  خیییییلی اذیت میکنه 

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام برای اینکه از این برنامه استفاده کنید باید بدونید که برای هر قابلیت  (Frame Rate  - Usage) باید برای همشون تیک show in on Screen Display رو بزنید یعنی  روی قابلیت کلیک کنید و بعد این تیک رو بزنید و تموم امیدوارم لذت برده باید:ph34r:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...