رفتن به مطلب

ASUS GTS250 1GB 256BIT ارزش خرید داره 150 تومان؟

Recommended Posts

سلام

میخاستم بدونم ایا میارزه این کارت گرافیکو 150 تومان بخرم دست دوم پورت VGA خرابه اما پورت DVI کار میکنه

ASUS GTS250 1GB 256BIT

و ایا از این کات گرافیک خودم بالاتره یا نه؟

XFX R7 250 DDR3 2GB

لینک به دیدگاه

نه عزیز

این کارت directx 11 رو ساپورت نمیکنه و هیچ کدوم از بازی های روز رو اجرا نمیکنه.

بعد من الان GTS 450رو با این قیمت میدم که از اون هم قویتره و همه بازی های روز رو بجز AC:Bugity رو با اون رفتم.

لینک به دیدگاه

نه اصلا این قیمت ارزش خرید نداره ...فوقش 60 تا 80 تومن ... :D :D :D :D

لینک به دیدگاه

نه اصلا این قیمت ارزش خرید نداره ...فوقش 60 تا 80 تومن ... :D :D :D :D

داداش با اون قیمت اگه داری هر چندتا باشه من خریدارم.واسه استارتر عزیز هم بنده این مدل کارت رو سیستم خودمه و در حقیقت ۲ تا از این مدل با مارک های مختلف دارم.قیمت این کارت حدود ۱۷۰ البته واسه کارت بی مشکله و تنها مشکلش عدم ساپورت دایرکس ۱۱ هستش.به لحاظ قدرتی من هیچ مشکلی باهاش ندارم و به عنوان مثال battle field 3 و ۴ رو روی 1280×768 با ۶۰ فریم و دیتیل گرافیک روی high بدون لگ و مشکل اجرا میکنم البته سایر مشخصات سیستمم هم بالاست.واسه بحث دایرکس هم میتونی از فیکسر استفاده ولی خیلی چنگی به دل نمیزنه.و در نهایت واسه کار گرافیکی هم عالیه.در کل اگه دنبال هزینه کردن حدود ۱۶۰ ۷۰ تومن واسه کارت گرافیک هستی به نظر بنده گزینه خوبیه ولی اگه گیمری و دنبال تموم کردن عناوین جدید بازی ها هستب هزینه رو این کارت توجیح نداره و در نهایت بهتره هزینه رو رو کارت بی نقص بکنی سولی بود در خدمتم و موفق باشی
لینک به دیدگاه

داداش با اون قیمت اگه داری هر چندتا باشه من خریدارم.واسه استارتر عزیز هم بنده این مدل کارت رو سیستم خودمه و در حقیقت ۲ تا از این مدل با مارک های مختلف دارم.قیمت این کارت حدود ۱۷۰ البته واسه کارت بی مشکله و تنها مشکلش عدم ساپورت دایرکس ۱۱ هستش.به لحاظ قدرتی من هیچ مشکلی باهاش ندارم و به عنوان مثال battle field 3 و ۴ رو روی 1280×768 با ۶۰ فریم و دیتیل گرافیک روی high بدون لگ و مشکل اجرا میکنم البته سایر مشخصات سیستمم هم بالاست.واسه بحث دایرکس هم میتونی از فیکسر استفاده ولی خیلی چنگی به دل نمیزنه.و در نهایت واسه کار گرافیکی هم عالیه.در کل اگه دنبال هزینه کردن حدود ۱۶۰ ۷۰ تومن واسه کارت گرافیک هستی به نظر بنده گزینه خوبیه ولی اگه گیمری و دنبال تموم کردن عناوین جدید بازی ها هستب هزینه رو این کارت توجیح نداره و در نهایت بهتره هزینه رو رو کارت بی نقص بکنی سولی بود در خدمتم و موفق باشی

شرمنده ام که اینو میگم

شما گفتین تنها مشکلش عدم ساپورت دایرکس 11 که این بزرگترین مشکل هست

لینک به دیدگاه

کارت دایرکس 11 ساپورت نکنه بابید شوتش کرد  :laughing:

من 250 gts دارم رو سیستم دومم کارت خوبی هست قیمتش هم در حال حاضر سالم باشه 130 تا 140 می ارزه 

ولی اصلا به درد بازی ها بزرگ نمی خوره 

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

دوست من عزیزان یکم کم لطفی میکنن قیمت کارت همون حولو هوش هست اما ارزش خرید نداره

البته اینو هم بگم که از کارت هایی مثل gt610 که دایریکس 11 رو هم ساپورت میکنن خیلی بهتره ، gt610 gt210 و این گونه کارت های 64 بیتی به کل معافن .

باز 250 ، 256 بیتیه . برای کسی که میخواد 150 پول واسه 610 بده پیشنهاد میشه 250 رو بگیره .

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...