رفتن به مطلب

Hideo Kojima رسما به Capcom پیوست !!!!!!!!!

Recommended Posts

33803056895403314032.jpg

در حالی که کم کم نام یکی از عناوین محبوب و ترسناک آقای Hideo Kojima دارد از یادها می رود، بازی دیگری در همین سبک، آماده است تا دوباره احیا شود! امروز به صورت رسمی اعلام شده که پدر سبک ترس، بازی ساز افسانه ای، آقای Hideo Kojima به صورت رسمی به کمپانی Capcom پیوسته است.

امروز به صورت رسمی کمپانی Capcom و آقای Hideo Kojima خبر از این همکاری و پس از آن، با انتشار خبری مهم تر، اعلام کردند که به عنوان اولین پروژه قرار است آقای Kojima بر روی احیای مجدد Resident Evil کار کند. آقای Kojima در ادامه گفت که چه قدر برای این پروژه هیجان دارد:

او سپس در ادامه ی صحبت های خود درمورد ترک کمپانی Konami و پیوستن به Capcom توضیح داد: 

خود من جزو طرفداران پر و پا قرص Resident Evil هستم. فیلم Anderson هم بیرون آمد. من به این بازی جدید خیلی امیدوارم و هنوز هم برای بسیاری از ایده های خود از مردم کمک می گیرم! دنیایی که ما در آن زندگی می کنیم، جایی است که کم کم اسم انسان ها در آن محو می شوند. در واقعا ما وسیله های آلیِ محیط زیست هستیم.

زمان مبارزه فرا رسیده است.

هنوز هیچ گونه اطلاعات دقیقی از پروژه ی Resident Evil در دسترس نیست اما آقای Kojima توییت مرموزی را در صفحه ی رسمی خود در وب سایت توییتر به اشتراک گذاشت:

خوب، ترک کردن Konami بعد از گذشت این همه سال اصلا برای من کار آسانی نبود، اما من باید انجامش می دادم. در ابتدا من رویای تبدیل شدن به یک نویسنده ی حرفه ایِ WWE را در سر می پروراندم اما بازی سازی در ذات من است. به نظر من در این شرایط، بهترین انتخاب Capcom است. خوب پس من اینجا هستم.

هنوز هیچ گونه اطلاعات دقیقی از پروژه ی Resident Evil در دسترس نیست اما آقای Kojima توییت مرموزی را در صفحه ی رسمی خود در وب سایت توییتر به اشتراک گذاشت:

02430660769227183974.png

منبع : گیم*فا

ویرایش شده توسط iMPACT
لینک به دیدگاه

حالا که استاد طرفدار WWE هستش پیشنهاد میکنم این رو هم دانلود کنین :دی

:cool:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=41187

لینک به دیدگاه

سلام

عزیز کپی میکنی منبعشو هم بزار

http://gamefa.com/214810/hideo-kojima-%D8%B1%D8%B3%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D9%87-capcom-%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%B3%D8%AA/

همچنین تاپیکو باید انتقال بدن به مطالب کپی شده از سایتهای دیگر

ویرایش شده توسط BlackSound
لینک به دیدگاه

سلام

عزیز کپی میکنی منبعشو هم بزار

http://gamefa.com/214810/hideo-kojima-%D8%B1%D8%B3%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D9%87-capcom-%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%B3%D8%AA/

همچنین تاپیکو باید انتقال بدن به مطالب کپی شده از سایتهای دیگر

سلام

منبع رو زدم که :دی

و همین طور اخبار گیم فکر میکنم جدا از مطالب کپی شده باشه بهتره ولی اگر مشکلی داشت مدیران عزیز انتقال میدن

لینک به دیدگاه

سلام

منبع رو زدم که :دی

و همین طور اخبار گیم فکر میکنم جدا از مطالب کپی شده باشه بهتره ولی اگر مشکلی داشت مدیران عزیز انتقال میدن

شرمنده.

کوچیک نوشته بودید ندیدم

@};-

ویرایش شده توسط BlackSound
لینک به دیدگاه

آپدیت: چند ساعت پیش اعلام شد که این خبر، دروغ اول آوریل بوده و هیچ صحتی ندارد!

ولی اگر درست میبود عالی میشد !!!

=))

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...