رفتن به مطلب

مقایسه ی پیغام رسانها

اشتراک گذاری

Recommended Posts

مدتهاست دنبال یک نرم افزار امن و کارا برای پیام فرستادن هستم.

قابلیتهایی که نیاز دارم فرستادن فایلهای پیوست و داشتن کلاینت برای پلتفرمهای غیر موبایل هست.

چیزی که این نیاز رو برام ضروری تر کرد ملاحظه هایی هست که در مقاله ی زیر خواندم و برای من بسیار مهم اند.

چرا وایبر رو از روی دستگاههامان پاک کنیم

http://meidaan.com/archive/1229

پ.ن

خواهش می کنم از بحثهای خارج از موضوع خودداری کنید.

هدف مقایسه ی برنامه های پیام رسان هست از نظر امنیت، اخلاقی بودن، امکانات، گستردگی پلتفرمها، سرعت، کم ایراد بودن.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مدتهاست دنبال یک نرم افزار امن و کارا برای پیام فرستادن هستم.

قابلیتهایی که نیاز دارم فرستادن فایلهای پیوست و داشتن کلاینت برای پلتفرمهای غیر موبایل هست.

چیزی که این نیاز رو برام ضروری تر کرد ملاحظه هایی هست که در مقاله ی زیر خواندم و برای من بسیار مهم اند.

چرا وایبر رو از روی دستگاههامان پاک کنیم

http://meidaan.com/archive/1229

سلام

من به شخصه قبول ندارم که صرف وایبر رو گفته!! بعنی تنها وایبر نیست . پس باید کل تکنولوژی رو خط کشید حتی بازی ها مثلاً D.M.Cry

علت :

1- خود گوگل دست کمی از ای نداره

2- کیک هم مشابه وایبر عمل میکنه

3- اینستا ضعیف شده ایناست

4- جستجو گوگل هم که همه میدونیم چند سال پیش چی در موردش تو نت پیچید

با این حساب نباید به کامپیوترم نزدیک شد / تبلت دورش رو خط کشید / تلفن همراه دوربین و وایفایش که مکانت رو تخمین میزنه

دوستان هم لطفاً مراعات پستهای ارسالی خودشون رو داشته باشن/ ممنونم

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

سلام

من به شخصه قبول ندارم که صرف وایبر رو گفته!! بعنی تنها وایبر نیست . پس باید کل تکنولوژی رو خط کشید حتی بازی ها مثلاً D.M.Cry

علت :

1- خود گوگل دست کمی از ای نداره

2- کیک هم مشابه وایبر عمل میکنه

3- اینستا ضعیف شده ایناست

4- جستجو گوگل هم که همه میدونیم چند سال پیش چی در موردش تو نت پیچید

با این حساب نباید به کامپیوترم نزدیک شد / تبلت دورش رو خط کشید / تلفن همراه دوربین و وایفایش که مکانت رو تخمین میزنه

دوستان هم لطفاً مراعات پستهای ارسالی خودشون رو داشته باشن/ ممنونم

شب خوش عطا حان

گوگل دست کم می گه که اطلاعات رو جمع آوری می کنه. فکر کنم تا حدی هم می شه مدیریت کرد که حریمت حفظ بشه.

به هر حال نیت این نیست که برگردیم عصر حجر. قصد مقایسه برای داشتن بهترین حریم شخصی و بقیه ی موارد هست.

پ.ن

دوست دارم نظر مستدل دوستان رو درباره ی موارد این چنینی بدونم:

. تلگرام یک نرم‌افزار متن باز است که می‌توان از طریق آن پیام، عکس، ویدئو و فایل فرستاد. امکان ساختن گروه هم وجود دارد. نگران نباشید؛ جز استیکر‌های وایبر هیچ چیز دیگری را از دست نخواهید داد.

تلگرام اطلاعات را به صورت رمزگذاری شده منتقل می‌کند. این به این معناست که در میانه راه هیچ‌کس اعم از هکرها، دولت، سرویس‌های اطلاعاتی داخلی و خارجی و ارتش‌های آدم‌کش به اطلاعات شخصی شما دسترسی نخواهد داشت. تلگرام یک پروژه غیرانتفاعی است و بنابراین هیچ‌گاه قصد نخواهد داشت از اطلاعاتتان پولی در بیاورد، این به این معناست که کل پروژه و اطلاعات کاربران هرگز به کسی فروخته نخواهد شد. می‌توانید اطمینان داشته باشید که صحبت‌هایتان با دوستتان برای همیشه بین خودتان خواهد ماند. در ضمن تلگرام را می‌توانید روی موبایل، تبلت و کامپیوترتان همزمان استفاده کنید."

بخشی از مقاله ی همان لینک هست که گذاشته ام. متن باز بودن و رمزگذاری و zero knowledge بودن امنیت و حریم شخصی رو تا حد زیادی تضمین می کنه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شب خوش عطا حان

گوگل دست کم می گه که اطلاعات رو جمع آوری می کنه. فکر کنم تا حدی هم می شه مدیریت کرد که حریمت حفظ بشه.

به هر حال نیت این نیست که برگردیم عصر حجر. قصد مقایسه برای داشتن بهترین حریم شخصی و بقیه ی موارد هست.

:clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...