رفتن به مطلب

راهنمایی درباره انتخاب پاور

Recommended Posts

• کاربر ویژه

باسلام خدمت دوستان گل لیون کامپیوتر @};-

بین این دو پاور مردد موندم کدومو انتخاب کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاور 700 وات سری HP گرین با فن 135 سانتی وقابلیت مدیریت کابلها. 

پاور 650 وات سری جدید UK گرین بافن 120 سانتی بدون کابل منیجمنت.

ضمانت هر دو پاور 37 ماه تمام.
لینک به دیدگاه

البته بستگی به نیازت داره.

کاستی رده ی یوکی اسمبل شلوغ کیس هست. کابلهای پردازنده و مادربورد پنج سانتی متر کوتاه تر از اچ پی هست. خازنهای ثانویه هم تایوانی اند.

اگر ظاهر برات مهمه جور کردن رنگ با بقیه اجزاء کیس هم یک مشکله و کلا طراحی ش به نظر من خوب نیست. البته این مشکل درباره ی خیلی از محصولات گرین صادق هست و از نظر طراحی صنعتی این شرکت مشکل جدی داره که جای بحثش اینجا نیست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مشخصات کیس روبا شات اینجا میزارم ولی قصد ارتقا دارم پس قطعات مقطوع نیستند. پاورسری HP بااینکه استاندارد سیلور داره ولی قابلیت کابل منیجمنت داره وفن بزرگش که بیصداست ودورشم کمتره. میترسم سری UK یه ماه نشده فنش به صدا بیوفته! درضمن نمیخام داخل کیس با کابل شلوغ و بیریخت بشه. البته اگه هزینشو داشتم سری OC میگرفتم ولی خوب کم پیداست اکش.

142797319977941.jpg

لینک به دیدگاه

مشخصات کیس روبا شات اینجا میزارم ولی قصد ارتقا دارم پس قطعات مقطوع نیستند. پاورسری HP بااینکه استاندارد سیلور داره ولی قابلیت کابل منیجمنت داره وفن بزرگش که بیصداست ودورشم کمتره. میترسم سری UK یه ماه نشده فنش به صدا بیوفته! درضمن نمیخام داخل کیس با کابل شلوغ و بیریخت بشه. البته اگه هزینشو داشتم سری OC میگرفتم ولی خوب کم پیداست اکش.

142797319977941.jpg

پاور 500 وات کافیه.

تو انجمن گزینه های خوبی برای فروش ارائه شده. تو تاپیکی که برای فروش زدی هم چند تا دیدم. اوسی کار کرده ی گارانتی دار از فروشنده ی معتبر بگیر. یو کی تازه آمده و زوده نظر دادن درباره ش.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...