رفتن به مطلب

زبان اسمبلي

sajjad20
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزيز با توجه به اينكه اين ترم زبان اسمبلي دارم ميخواستم بدونم بازار كار اين زبان و كاربرد أن در شبكه و نفوز و همجنين منابع معتبر را معرفي كنيد

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز ، یاد گیری و به کارگیری این زبان بسیار سخت و خیلی پیچیدست و کلا بازار کار برنامه نویسی تو ایران به نظر من زیاد جالب نیست

واسه کاربرد های خاص و نفوذ و شبکه این چیزا بیشتر C++ , c پیشنهاد میشه واسه در امد تو ایران و برنامه کاربردی واسه کاربر عادی C# 

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزيز با توجه به اينكه اين ترم زبان اسمبلي دارم ميخواستم بدونم بازار كار اين زبان و كاربرد أن در شبكه و نفوز و همجنين منابع معتبر را معرفي كنيد

درود دوست من

منابع معتبرشو نمیدونم ولی!

این زبان زبان بسیار سخت و بسیار پیچیده (چون یک زبان برنامه نویسی سطح پایین هست)که نیاز به اشنایی با کار کرد سخت افزرها به صورت پایه هم داره,مخصوصا سی پی یو و گذرگاهای دیتا(تا اونجا که من میدونم)

در عین حال بسیار زبان قدرتمندی هست و بازار کار بسیار خوبی هم داره(البت تو ایرانو نمیدونم)

من 2 تا کتابشو دارم که هر کدوم بلای 700 تا 800 تا صفحه دارن و یکیش هم مختص اشنایی با نحوه کار سخت افزارها و سی پی یو وگذر گاهاست(در واقع برای درک بهتر اول باید با سخت افزارها و نوع کار کردشون یه اشنایی به صورت پایه داشته باشی)

این زبان زبان محبوب هکر ها و مخصوصا کرکرها هم هست :laughing:

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ببینید دانشگاه جایی نیست که شما برنامه نویسی یاد بگیرین،صرفا با قواعد و اصول اولیه اون آشنا میشین

هدف از درس اسمبلی هم اینه که با مکانیزم کاری سخت افزار و به ویژه پردازنده از نظر برنامه نویسی آشنا بشیم،یعنی نحوه اجرای دستورات توسط پردازنده

خود من وقتی این درس رو گرفتم یه مدرسی بود که هرگز حتی یک خط کد اسمبلی اجرا نکرد فقط تئوری !!!!!!!!

از نظر بازار و کاربردی بودن شما باز نمیتونید با یادگیری این زبان کار خاصی بکنین،درسته که گفته میشه زبان مادر هست و ..اما در عمل بجز برخی کاربری های خاص کسی با اسمبلی برنامه نویسی نمیکنه.با این حال یاد گرفتن اصول اون برای برنامه نویسی با هر زبان دیگه ای بسیار مفیده

در مورد نفوذ و امنیت هم باز کاربرد خاصی نداره مگه اینکه شناخت بسیار بالایی از سیستم عامل شبکه برنامه نویسی و امنیت داشته باشین،به صورت کلی زبان های C بیس و اساس برنامه نویسی محسوب میشن و وقتی شما سی رو یاد بگیرین با خیلی از زبان های دیگه هم میتونید برنامه نویسی کنید.

بهتره که ابتدا با C++ تا سطح پیشرفته آشنا بشین بعد برین سراغ c# که احتمالا ترم بندی هم به همین صورته.

خود من تا حالا چند بار کلاس اسمبلی چه خصوصی چه گروهی داشتم و نهایتش طرف جزوه رو حفظ میکنه و خیلی کم اونو یاد گرفتن چون کمی گنگه و نمیشه توی مدت محدودی اون رو آموزش داد دانشگاه هم همینطوره.البته ممکنه آخر ترم مدرس پروژه هم بخواد.

مهم نیست چه زبانی باشه فقط خلاقیت شما باید رشد کنه تفاوت زبان های امروزی  هم خیلی زیاد نیست و اگه C++ بلد باشی توی مدت کوتاهی میشه یه زبان جدید رو یاد گرفت

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

اسملبی به علاوه ی سی پایه بسیاری از برنامه های قدرتمنده. ساده ترین حالتش وقتی هست که از توی سی یک مجموعه کد اسمبلی رو احضار می کنی.

قدیم که سخت افزارها ضعیف تر بودند برنامه نویسها برای بهینه سازی کدها رقابت داشتند و نتیجه کدهای سبک و بسیار کم ایراد بود. شوربختانه الان کمتر بهش پرداخته می شه، حتی در سطح شرکتهای بزرگ. چون برنامه نویسها در اثر بالا رفتن توان سخت افزار و مسابقه ی بروزرسانی تنبل ذهنی شده اند. یک نمونه که همه می شناسیم برنامه ی نرو هست. این نرم افزار هر چی جلوتر می ره کندتر و سنگین تر می شه و برای من یکی پرسش هست که چی بش افزوده اند. نه گرافیک بالایی داره و نه بحث امنیت براش مطرحه. اصطلاحا به این جور برنامه ها نفخ افزار ( یا نفخ-نرم افزار معادل software bloat) می گن.

منطورم اینه که هم الان هم در سطح جهانی کمبود برنامه های خوب حس می شه و جا برای کارهای خلاقانه هست.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...